| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Malování na sklo – window color

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 416  [Dalších 266 >>]
Martina,Pavlínka,Jituška 35758
29.11.2009 10:34:15
jak sundat po pár letech obrázek z okna nebo ze dveří??moc děkuji
Maggie
  • 
1.8.2009 17:48:37
Uplne logicky ji otočím dolů vrchnákem....:-D~t~ a nechám stést.
Meggie 2*07/04 10961
20.7.2009 15:32:30
Ahoj,
poradíte mi, prosím? Jakou značku slupovaček používáte, aby nebledla? Před lety jsem koupila Hobby Line, ty byly super stálobarevné, ale teď už je nemůžu sehnat, pak jsem koupila Kohinorky i Amos, ale ty za pár týdnů vybledly, tak hledám něco jiného. Co máte osvědčeného?
Janka
  • 
27.2.2009 20:11:13
Ahoj malirky, chtela bych se zeptat, jak kreslite, kdyz mate lahvicku z pulky nebo vic prazdnou? U barev jsem se naucila, ze trosku vymackam do prostoru a paratkem vymaluju, co potrebuju, ale kontura i jen z poloviny plna se uz proste absolutne neda umackat, natoz s tim pak delat nejakou smysluplnou kresbu dle predlohy! Berou me uplne krece do dlane... to mate vsechny tak silne ruce, nebo je v tom nejaky figl??
Diky moc za rady!!
Jinak Renco se Zuzkou, bohuzel neporadim, vzduchovy bublinky se mi obcas dejou taky... propichavam spendlikem... a jako fixy to fakt neni, ale staci chvilka cviku, nevzdavej to! :)
Renca,Zuzka 04,Sylvi 09 29765
20.2.2009 19:36:11
Ahojda,
tak jsem si dnes poprvé koupila sadu barviček na sklo. Hned jsem to testovala, ale překvapilo mě, že kontura je do zelena a hlavně, že při kreslení se vytváří bublinky a celé se to jakoby scvrkává zpět. Představovala jsem si to jako malování fixem. Je to mou nešikovností nebo třeba druhem barev. Prosím poraďte. Díky R.
Markéta - Verunka a Daneček 16351
17.2.2009 17:48:05
Jak se barva dostane mezi vlákna - což je hned, tak se to nedostane dolů ničím. Tedy bohužel. Sama maluju hodně a už se mi také stalo.
Příště až nepůjde barva, tak odšroubovat a protáhnout hubičku párátkem :-) a pokračovat v malování na folii. Gauč vynechat :-)
Makalka,Adam05+Jakub08+David15 21485
17.2.2009 9:53:33
Veverko, netuším....

Já jsem s gaučem udělala toto:

to jsou záda gauče, na která koukáme od jídelního stolu

to je horní část nízkého opěradla

Máme gauč z Ikei se sundavacím potahem, tak hold až se to bude hodit, tak koupíme nový potah....
Veverka16 24907
17.2.2009 9:50:21
mně děti stříkly zářivě modrou na smyčkový koberec a nejde to dolů absolutně ničím ~a~~a~~a~
kdyby měl někdo tip jak to dostat z koberce,budu moc ráda...a asi bych to z gauče myla hned jak to zaschne,dolů to nedostanete~a~
Makalka,Adam05+Jakub08+David15 21485
17.2.2009 9:48:41
Paradox, odteď už se budu jenom vykecávat! Chtěla jsem klukum udělat do pokojíčku na okno výzdobu, abychom přivolali jaro.. no, chvíle relaxace předtím, než mi ho přivezou se jaksi změnila na hrůzné uklízení...

Než bych sundala potah, tak bych si zamazala zbytek gauče a ještě něco, protože bych gauč potřebovala položit na záda...

Všem vám moc děkuju!!!!
Líza 17721
17.2.2009 9:45:21
Jestli má gauč sundavací potah, zkusila bych to ještě na chvíli dát zmrznout do mrazáku, jestli by nešlo aspoň část sundat. Kdysi mi někdo radil ředidlo, ale to jsem nezkoušela - z textilu jsem barvu na sklo jakživo nedokázala sundat.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 416  [Dalších 266 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.