| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : U nás v Belgii

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 5633  [Dalších 5523 >>]
Utopýr 9323
11.9.2009 14:35:04
Ňopi, jak se ti hodí sobota? Od kolika můžeš? Udělala bych to hodně kratký, máme tu docela šrumec.

Kolik stojí ty lístky?

Medi, waterzooi mě odpouzuje už svým jménem, nevím proč ~d~ Zkoušela jsi i ten rybí? Ten mi přijde ještě horší, a manžel ho přitom miluje.

Jinak já do Čech nelítám, jezdíme tam tak jednou dvakrát za rok autem, takže Skykrach se nám vyhnul.
Ňopka 74367
11.9.2009 13:44:12
koukala jsem, ze ty listky jsou celkem draha zalezitost, tak to musim probrat s manzou
Ňopka 74367
11.9.2009 13:29:30
já právě dělala z carbonade a nic moc.
Mediana 41907
11.9.2009 13:10:54
Utopýre, jojo, byla... :) Své první waterzooi (snad jsem to napsala dobře) mám za sebou. Teda sežraný, ne uvařený. A - hm, nic moc... Problém je v tom, že já fakt nemám ráda vařený kuře. Tak snad paličkování půjde líp... :)

V pátek by to šlo... Ten další týden už plachtím s Whizz do Prahy. Lítali jste někdo se Sky Europe? A přišel tak někdo o prachy za letenky jako já???

Já jsem včera hledala v supermarketu přísady na svůj legendární jahodový dort. Trvalo mi to asi 45 minut a přijatelnou želatinu jsem nakonec našla až v kosher oddělení, kde jsem navíc musela přestát nacionalistický výpad nějakého nakupujícího Sionisty, který vyskočil a zařval mi do ucha: Izrael je nejlepší! Měla jsem chuť mu říct, že nevím, že palestinskou želatinu jsem nezkusila a ö nic jinýho mi nejde ...

Utopýr 9323
11.9.2009 12:48:53
po lístkách jsem se ještě nesháněla, ale můžem jít spolu, jestli teda ještě budou.

Guláš vařím buď z masa na carbonade nebo z krůtího, se slovem kližka jsem přišla do kontaktu jen v kuchařce. Na polívku tady balíčkují maso specielně určené na polívku. Až ho někde zahlédnu, hodím ti sem přesný název. Jak tak kukám, dobře, že jsem začala vařit až po příjezdu sem, tak nemám problém s nahrazováním potravin typické české kuchyně ~;)

Mediano, mám mmch pocit, že jsme ještě nedořešily nejlepší recept na waterzooi, paličkování krajek a dlabání dřeváků. nebo´s to tenkrát nebyla ty?
Ňopka 74367
11.9.2009 12:29:59
tak já bych na Nohavicu šla :) teda resp. by byl spor, kdo z nás půjde, ale já mám větší šance ~y~ Jsou ještě lístky, nebo jdu s křížkem po funuse?

A další nedětské téma - kde a pod jakým názvem se tu sežene třeba kližka na guláš nebo hovězí žebro na polívku? Podobných dotazů mám ještě přehršel :)
Utopýr 9323
11.9.2009 12:16:31
bohužel teda od pondělí do čtvrtka jsem ve Štrasburku, ale v pátek nebo ten týden nato by to šlo. Ale to už tady zase nejsi, co?
Mediana 41907
11.9.2009 12:02:49
No to by bylo super. Plánovala jsem Brusel na příští týden, přes den mi tady už trochu hrabe a nutně potřebuju povyražení. Jak jsi na tom hned v pondělí??? Email pod nickem nejspoíš nefunguje, tak případně na mediana@email.cz...
Utopýr 9323
11.9.2009 11:51:50
Kdo říká, že musíš s sebou brát milého? Já jestli půjdu, tak bez něj, bo bude muset hlídat potomstvo :) I když by asi šel rád, přestože je Ital, Nohavica se mu líbí - byl nucen ho poslouchat v autě při dlouhých cestách do ČR, a na lekce češtiny dokonce vzal na rozbor text Pana prezidenta.

Kdybys měla cestu do Bruselu, dej vědět, můžem dát kafe nebo jiný libovolný drink.
Mediana 41907
11.9.2009 11:41:35
Jééé, díkes ...
Holky, koncert Nohavici asi vypustím - jednak jmá pořád pendluju, takže se zase 20.9. vracím do ČR. Ale zejména - můj milý je zcela odchován na hardcore punku a Nohavicu by nedal, považoval by to za pomstu horší než knedlíky ... :)
Dokud mi neřeknou, kdy ty zatracený volby budou, zase já nemůžu říct, kde v tý době budu já. Já jezdím do Antverp (když není škola tak na delší období) vždycky tak na 4-5 dnů jednou za 2-3 týdny. Mám v ČR práci a starou mámu.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 5633  [Dalších 5523 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.