| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Nevěra

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 47879  [Dalších 47839 >>]
Čumča. 160024
4.10.2023 15:12:53
ano~R^ to se naší rodinou táhne jako červená nit, nic hezkého~d~

ten rozvod nemají zpracovaný jejich děti, ani rozvedení rodiče (stále na sebe nevraží, ačkoli jsou dávno znovu sezdaní - protože se vlastně rozvést nechtěli)~d~
Dablju123 5175
4.10.2023 15:11:51
Tak děcka, abych to tady nějak shrnula.. díky vám všem za komentáře, hlavně Čumče za objektivní a přesně vystihující, i všem těm které se mě tady snažily ještě více podrazit a urazit( nepovedlo se, ba naopak pomohlo k uvědomění si, jací lidé chodí po netu a také to trochu rozvířilo stojaté vody).Dneska mě pozval do hospody, takže jdeme a já přísahám, že už to na něj nevytáhnu, naopak budu milá a žádoucí ( jinak to neumím 😁).Jo a taky přísahám na holý pupek, že už nikdy nevznesu otázku v této partě, natož abych zde nedej bože žádala o radu😁 mějte se fajn 👍
Koníček mořský 156666
4.10.2023 15:10:10
"Já se navíc bojím, že bych spadla do módu "oko za oko", abych nemusela v slzách vyčítat, jaké to je~f~. S nevyřčeným komentem "tak a teď víš, jaký je to pro podvedeného pocit, teď už víš, jaké to je, mít do mozku vygravírovanou představu jeho a mě."

Byla by to totální kravina, ale po pár panácích~d~ a kdybych byla hodně nešťastná~d~"

Tak to je myslím cesta do pekel. Jak ve vztahu k partnerovi, tak ve vztahu sama k sobě.

No a bavíme se tu o ženách 50+, ne o nezralých dvacetiletých holkách.
I když pokud by padesátce zvedla ponížené sebevědomí provášněná noc třeba s nějakým kolouškem tak jako utajená náplast pro ni proč ne.
Čumča. 160024
4.10.2023 15:10:07
Renko, když dotyčného miluješ, tak to vidíš jinak.~d~ On si tohle přeci nezvolil a taky ho to přeci trápí~d~

Potom tě svede šéf během odpoledních přesčasů a zase to vidíš jinak~;)

A nakonec ti spadnou růžové brýle, když doma vyklopíš pravdu, chceš se rozejít, co nejslušněji to jde, oba brečíte jako želvy a potom během dalších dní zjistíš, že všechno to, co napsala Frýbová v Hrůzách lásky a nenávisti, může být velice reálné.

Evelyn1968,2děti 6269
4.10.2023 15:05:08
Hlavně jsem poučená, že rozvádět se s dětma je blbost~;). Táhne se to pak celým životem, pokud v tom samozřejmě není násilí, alkohol nebo něco podobně neřešitelného. A že je potřeba dobře vybírat, s kým ty děti budu mít.
Peppa 133447
4.10.2023 15:00:35
"Máte nějaký tip ,jak se momentálně chovat?"

Chovala bych se tak, aby pochopil, že jsem raněná, ale ne zlomená.

Ad sex, ten se dá provozovat i jindy a jinde než večer v ložnici, zvlášť když děti už jsou z domu.. jestli odstěhování se z ložnice znamenalo konec sexu, asi vám na něm ani jednomu moc nezáleželo.

Asi k sobě oba dva teď hledáte cestu, jestli ten jeho úlet trval dva měsíce, tak se z toho taky musí vzpamatovat.
Čumča. 160024
4.10.2023 14:59:37
protože je zraněná~d~

dává to docela dobře, já bych možná dělala psí kusy, facku přes celou hubu by asi muž dostal určitě~d~
Čumča. 160024
4.10.2023 14:57:44
tohle mám mezi předky taky - dvě ohnivá znamení, dlouhé trpké roky, rozchod, stejně na sebe dlouhá desetiletí mysleli, babička se moc trápila~7~, děda ji naopak do konce života nesnášel~7~

když máš takové příběh ve své rodině, fakt máš o čem přemýšlet~d~
Čumča. 160024
4.10.2023 14:55:21
Ropucho, myslím to naprosto obecně, skutečně neadresně...

Nedbám o sebe zase tolik, obávám se, že vypadám tak max o dva týdny mladší~t~

Nicméně obdivuju některé ženy, které fakt v 50 vypadají jako před čtyřicítkou, klobouk dolů~d~ Je vidět, jak se mají přirozeně rády, že mají dobře srovnané priority a tak~d~

Ropucha + 2 120300
4.10.2023 14:55:20
"chce o něj bojovat jako lev"

Nojo, jenže na to jde tak, že mu chce opět dokázat, jaká je hvězda, žádaná a neodolatelná, k níž by měl opět začít vzhlížet.
Namísto aby začala po letech věnovat pozornost jemu.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 47879  [Dalších 47839 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.