Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
4.10.2023 15:12:53
ano to se naší rodinou táhne jako červená nit, nic hezkého
ten rozvod nemají zpracovaný jejich děti, ani rozvedení rodiče (stále na sebe nevraží, ačkoli jsou dávno znovu sezdaní - protože se vlastně rozvést nechtěli) |
Dablju123 | 5175 |
4.10.2023 15:11:51
Tak děcka, abych to tady nějak shrnula.. díky vám všem za komentáře, hlavně Čumče za objektivní a přesně vystihující, i všem těm které se mě tady snažily ještě více podrazit a urazit( nepovedlo se, ba naopak pomohlo k uvědomění si, jací lidé chodí po netu a také to trochu rozvířilo stojaté vody).Dneska mě pozval do hospody, takže jdeme a já přísahám, že už to na něj nevytáhnu, naopak budu milá a žádoucí ( jinak to neumím 😁).Jo a taky přísahám na holý pupek, že už nikdy nevznesu otázku v této partě, natož abych zde nedej bože žádala o radu😁 mějte se fajn 👍
|
Koníček mořský | 156666 |
4.10.2023 15:10:10
"Já se navíc bojím, že bych spadla do módu "oko za oko", abych nemusela v slzách vyčítat, jaké to je. S nevyřčeným komentem "tak a teď víš, jaký je to pro podvedeného pocit, teď už víš, jaké to je, mít do mozku vygravírovanou představu jeho a mě."
Byla by to totální kravina, ale po pár panácích a kdybych byla hodně nešťastná" Tak to je myslím cesta do pekel. Jak ve vztahu k partnerovi, tak ve vztahu sama k sobě. No a bavíme se tu o ženách 50+, ne o nezralých dvacetiletých holkách. I když pokud by padesátce zvedla ponížené sebevědomí provášněná noc třeba s nějakým kolouškem tak jako utajená náplast pro ni proč ne. |
Čumča. | 160024 |
4.10.2023 15:10:07
Renko, když dotyčného miluješ, tak to vidíš jinak. On si tohle přeci nezvolil a taky ho to přeci trápí
Potom tě svede šéf během odpoledních přesčasů a zase to vidíš jinak A nakonec ti spadnou růžové brýle, když doma vyklopíš pravdu, chceš se rozejít, co nejslušněji to jde, oba brečíte jako želvy a potom během dalších dní zjistíš, že všechno to, co napsala Frýbová v Hrůzách lásky a nenávisti, může být velice reálné. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
4.10.2023 15:05:08
Hlavně jsem poučená, že rozvádět se s dětma je blbost. Táhne se to pak celým životem, pokud v tom samozřejmě není násilí, alkohol nebo něco podobně neřešitelného. A že je potřeba dobře vybírat, s kým ty děti budu mít.
|
Peppa | 133447 |
4.10.2023 15:00:35
"Máte nějaký tip ,jak se momentálně chovat?"
Chovala bych se tak, aby pochopil, že jsem raněná, ale ne zlomená. Ad sex, ten se dá provozovat i jindy a jinde než večer v ložnici, zvlášť když děti už jsou z domu.. jestli odstěhování se z ložnice znamenalo konec sexu, asi vám na něm ani jednomu moc nezáleželo. Asi k sobě oba dva teď hledáte cestu, jestli ten jeho úlet trval dva měsíce, tak se z toho taky musí vzpamatovat. |
Čumča. | 160024 |
4.10.2023 14:59:37
protože je zraněná
dává to docela dobře, já bych možná dělala psí kusy, facku přes celou hubu by asi muž dostal určitě |
Čumča. | 160024 |
4.10.2023 14:57:44
tohle mám mezi předky taky - dvě ohnivá znamení, dlouhé trpké roky, rozchod, stejně na sebe dlouhá desetiletí mysleli, babička se moc trápila, děda ji naopak do konce života nesnášel
když máš takové příběh ve své rodině, fakt máš o čem přemýšlet |
Čumča. | 160024 |
4.10.2023 14:55:21
Ropucho, myslím to naprosto obecně, skutečně neadresně...
Nedbám o sebe zase tolik, obávám se, že vypadám tak max o dva týdny mladší Nicméně obdivuju některé ženy, které fakt v 50 vypadají jako před čtyřicítkou, klobouk dolů Je vidět, jak se mají přirozeně rády, že mají dobře srovnané priority a tak |
Ropucha + 2 | 120300 |
4.10.2023 14:55:20
"chce o něj bojovat jako lev"
Nojo, jenže na to jde tak, že mu chce opět dokázat, jaká je hvězda, žádaná a neodolatelná, k níž by měl opět začít vzhlížet. Namísto aby začala po letech věnovat pozornost jemu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.