| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Ambulantní porod

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 1433  [Dalších 923 >>]
Chrysantéma 100475
30.1.2012 19:09:44
Zuzini,

takže je to tak nereálné a je třeba se ke všemu stavět apriori jako ke zlu??~;)
zuzini 67229
30.1.2012 19:08:25
A abych byla užitečná, ve zlínské nemocnici v říjnu ambulantně porodila jedna dikutující z jiného serveru. A prý naprostá pohoda ;)
Epepe 89236
30.1.2012 19:07:02
Tak třeba mého dítěte si nikdo nevšímal. Na "vyhřívaných lůžkách řvali novorozenci celou noc, takže předpokládám, že si jich nikdo moc nehleděl a moje dítě viděli po porodu, a pak až třetí den (protože v neděli vizita nebyla). Doma jsem měla monitor dechu a syn nám několikrát za noc "vypadával", čehož si v nemocnici nikdo nevšímal - kromě mě, která se kvůli tomu nervozitou pořád budila.
Mně prohlídli po porodu a pak už ne - ani ultrazvuk, nic. Jen pohmat břicha před odchodem. Takže já si té zdravotnické péče moc neužila. Na gyn. vyšetření se dokážu tři dny po porodu dostavit i z domova.
Andrýsek + 2 109157
30.1.2012 19:00:10
Tak to se říct nedá, taky oddělení šestinedělí stálo za prd, ale vyspala jsem se, nikdo mě nebudil v šest ráno např., dcera dostala žloutenku až skoro třetí den, co bych s ní jakodělala doma, měla ji hodně silnou a musela na fototerapii. Že bych se pobytu v nemocnici bažila se říct nedá, ale pro dítě tam bylo třeba vydržet a na pár dnů zapomenout na své pohodlí. To je to, co si ymslím že je problém, spousta žen se nedokáže zříct svého pohodlí a to logicky v žádné nemocnici nebude jako doma, a´t v porodce nebo kdekoliv jinde. Já tyto nářky fakt nechápu, hlavně proto, že podle mě fakt to dítě je lepší mít první hodiny v dosahu odborné pomoci o ženě po porodu nemluvě.~d~
zuzini 67229
30.1.2012 18:59:20
Julda reagovala na toto: "Já vím, že je to "mimo" téma, ale vážně by mě zajímalo, proč nemůžeš v té porodnici prostě 2 dny vydržet? Fakt nechápu tyhle "ofuky". Já ležela před porodem měsíc na riziku a pak s nedonošeňátkem skoro 2 měsíce na nedonošeneckém,doma na mně čekala 3 letá dcera. Přežili jsme to všichni bez jakékoli "psychické újmy" takže fakt nechápu, proč někdo řeší 2 nebo 3 dny. Jde přece hlavně o to, aby bylo miminko zdravé - nemyslím to zle, jen fakt nechápu, proč to pořád řešíte" ~d~
wer 81075
30.1.2012 18:58:05
Pavděpodobně existuje, a možná ne jen jedna, i když já takovou neznám ~:-D
Ale i tak trvám na tom,že rada někoho kdo s konkrétní porodnicí zkušenost má je víc k věci než obecná rada.~3~
zuzini 67229
30.1.2012 18:54:02
Tak ten kdo si v nemocnici odpočine, tam asi vydrží moc rád. Bohužel každý nemá to štěstí.
Epepe 89236
30.1.2012 18:53:52
Ale já tím příspěvkem nereagovala na zakladatelku, nýbrž na Blanku. ~;) Sleduj vlákna.
Andrýsek + 2 109157
30.1.2012 18:51:47
Tak já nevím, ale pokud máš doma zajištěnou péči o děti, tak se snad dá 72 hodin v porodnici přežít, myslím, že nakonec si tam člověk i odpočine po porodu. Taky jsem nebyla z porodnice auf, ale strávila jsem tam delší dobu, dcera měla nov. žloutenku, tak to se třeba plánovat nedá, že....~d~
Chrysantéma 100475
30.1.2012 18:48:07
Zuzini,

já na tom netrvám...to je doporučení~;)

Blbce potkáš všude...v nemocnici,v porodnici,na úřadě,v super-hyper...stačí se rozhlídnout...tzn.i na šestinedělí...
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 1433  [Dalších 923 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.