| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Ambulantní porod

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 1433  [Dalších 1053 >>]
Barush18
  • 
4.3.2012 20:47:08
Ahoj, shodou okolností bydlím taky na Podvesné a shodou okolností se taky chystám rodit ambulantně - v červenci. Nechce se mi to tu všechno dopodrobna rozebírat po diskuzi, napiš email pokud chceš, mám osobní zkušenost s porodnicí před dvěma roky. Momentálně mi z por. přišel email ohledně ambuporodu že to jde, doklady stejné jako k normálnímu porodu, žádné potvrzení od pediatra, ale pro jistotu ho radši vezmu. Budu ráda když se ozveš.
Grainne 67561
3.3.2012 19:13:25
kreditko, nebylo by lepší zabývat se zněním té petice?
kreditka 85904
2.3.2012 17:20:09
Možná bych ti bývala tu petici i podepsala jsem pro možnost volby, ale tím textem co jsi napsala jsi mě totálně odradila, protože mi tvůj text zavání fanatismem
Heda
  • 
1.3.2012 10:35:03
Ne, nevím o nikom, ale napadlo mě, že jako neonatalog by se toho nemusel bát. A vypadá, že se dost řídí svým rozumem.
Luccy05 125529
1.3.2012 10:07:24
tak pri nejhorsim pokud bych snim byla nespokojena muzu lekare casem zmenit ale prijde mi uz nemozny sehnat nejakeho ktery by vzal mimco do pece hned po porodu vseci se toho boji.a ty vis o nekom komu vzal tento doktor do pece mimco po ambu porodu nebo jak te napadl zrovna on??
Heda
  • 
1.3.2012 9:10:57
Napadá mě dr.Pleva, původně neonatolog z ol.porodnice, teď má ordinaci v Ušatém domě - ale jaký konkrétně má postoj, to netuším. Ale jinak s ním prý jsou rodiče nespokojení, i když já si nestěžuji. Jenomže my nejsme naštěstí vůbec nemocní.
Luccy05 125529
29.2.2012 20:24:32
maminky neznate nektera nejakeho pediatra z olomouce ktery by byl ochoten vzit do pece mimco po ambulantnim porodu?
.kili. 125672
25.2.2012 9:46:41
"mojí RUDOU poznámku v knížce přehlídli a atb nepodali. Rodila jsem na 36tt"

a kdy tedy byl proveden GBS screening ?
.kili. 125672
25.2.2012 9:45:32
- " hodnoty CRP se u novorozenců vyhodnocují jinak. "

a to i (a zejména) v ohledu na čas, normální hladina CRP nevylučuje sepsi, zvyšuje se se zpožděním za jinými známkami

- " Novorozenec nemá takovou reakční schopnost "

nevím, co je reakční schopnost, ale neřekl bych, že hladina CRP něco takového odráží, imunitní odpověď novorozence - jak humorální tak celulární - je jiná, což mu přináší výhody i nevýhody

- " hodnotit stav novorozence + laboratorní hodnoty, jedno bez druhého nemá smysl. "

v podstatě souhlas, ale ne tak docela, někdy CRP může upozornit i bez zjevných symptomů, jindy zase
jsou symptomy podstatné a je jedno, jaká zrovna je hladine CRP¨, a to zejména u EONS

o biomarkerech sepse a o neonatální sepsi máte docela přehledné stati na

http://www.medscape.com/viewarticle/746896_3

http://www.medscape.com/viewarticle/755266

http://emedicine.medscape.com/article/978352-overview

a na doprovodných odkazech pak podrobněji

Tatramelka+3 66284
24.2.2012 21:33:05
Ahoj Juldo,

já jsem teda měla trochu opačný probém. Že mojí RUDOU poznámku v knížce přehlídli a atb nepodali. Rodila jsem na 36tt, vyvolávaný porod. Bohužel to byl první porod a po té, co se dělo další 3 měsíce jsem se naučila sice duvěřovat a na tom zatracovaném internetu prověřovat.

Hlavně si hlídej včasné podání atb.! Neznám tvé domácí podmínky (kolik máš dětí, máš li hlídání a nebo teda duvod, proč chceš nemocnici opustit), ale CRP i výtěry (u druhého dítěte jsem si je pak sama vyžádala) se jistě dají udělat tak, že na ně do nemocnice zajedete.

Kamarádku nechali doma i se žloutenkou. Přivezla kluka pod lampu na pár hodin a pak si ho zase brali domu. Ale záleží jistě i na pediatrovi.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 1433  [Dalších 1053 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.