Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
danca55 | 60794 |
30.9.2012 15:04:40
Bylo to ve Zlíně.
Kontaktovala jsem jednu paní z těchto diskuzí a i od ní vím, že vše proběhlo bez problémů (její porod byl někdy v létě). Taky Zlín. |
danca55 | 60794 |
30.9.2012 15:01:43
Nic nepíšu o rehospitalizaci. Nevím jak by se to řešilo, vím jen, že jejich přístup byl lidský, nikdo mě nestrašil, negat.reverz jsem si dobře pročetla.
Existuje na to nějaký zákon? Nebo je to zase jen o lidech?? Vnitřní směrnice? No nic v každém případě se mi o tom nechce diskutovat. Zákony, směrnice a ani jiná doporučení nemocnic studovat nebudu. Psala jsem subjektivní názor a můj dojem + jak to proběhlo. |
Ursus+3 | 132493 |
30.9.2012 15:01:29
nás teda pouštěli domů po 23 hodinách od porodu, dětská lékařka v Podolí byla skvělá, naprosto profesionální, žádné vydírání, žádné hovory o nezodpovědnosti, žádné házení ksichtů (ksichty házely sestry na novorozeneckém, když jsme jim odmítli dítě dát po porodu, resp. když jsme trvali na tom, že s dítětem bude stále jeden z rodičů - chtěli si ji vzít na rutinní prohřátí, dítě se narodilo bez problémů, apgar 10-10-10, zahřívání nebylo nic, co bychom nezvládli sami, navíc jsem měla s sebou ohřívací lahev, pro všechny případy).
Doktorka nám dala i číslo na oddělení, abychom v případě pochybností kdyžtak zavolali... Fakt v Podolí nebyl ambulantní porod (z hlediska neonatologa) problém. Problém byl, že jsme nechtěli dítě spustit z očí a dát k rutinnímu sledování na novorozenecké oddělení... to byl teda obří problém a za ten nás přišla "sprdnout" taková mladice (bez pozdravu přišla a prohlásila: "Když už jste si vybrali náš ústav k porodu, tak laskavě NEZTĚŽUJTE PRÁCI SESTRÁM a přizpůsobte se NAŠIM PRAVIDLŮM") |
danca55 | 60794 |
30.9.2012 14:58:12
Tak to nevím, jestli by mě mohli nebo nemohli hospitalizovat zpět. Myslela jsem tím, že dokud mě nepřevzal pediatr (byl to začátek víkendu!) bych tam při podezření že něco není v pořádku dojela zpět, s hospetalizací nevím. Jak jinak by mi mohli dítě vzít na ty vyšetření kdyby to teoreticky nebylo možné provést - že dítě prohlédně lékař (s ofic. zprávou pro obv.pediatra)když už bylo 1x propuštěno - na neg.reverz?
Existuje na to nějaký zákon? Nebo je to zase jen o lidech?? |
Ursus+3 | 132493 |
30.9.2012 14:56:30
to teda jo - dcera si z Podolí přinesla mononukleozu. Musela ji chytit tam, jinde to nebylo možné, byla jen doma, bez návštěv, nikdo jiný z rodiny ji neměla (na testech jsme byli všichni).
|
Pišťucha | 111171 |
30.9.2012 14:28:49
To jé skvělá zpráva
Kdé jsté rodila?? Omlouvám sé, néfungují mi něktérá písménka |
Epepe | 89236 |
30.9.2012 14:28:32
Tak rozdíl mezi proklamovaným dodržováním sterilnosti a realitou je v Podolí opravdu propastný, o tom žádná. To vidí i laik.
Mají snahu, ale ne úplně se daří. |
.kili. | 125672 |
30.9.2012 14:16:58
" Že by kecali? "
pokud novorozenecké oddělení nemá ambulanci pro novorozence, nemá jak poskytovat péči novorozencům již propuštěným po narození do ambulantní péče. Hospitalisovat takové novorozence na novorozeneckém oddělení/stanici nelze, to určují právní normy. "tak se můžu vrátit na prohlídku/konzultaci apod." - je tedy možné pokud oddělení má ambulanci, rehospitalisace možná není |
Abigail* | 76789 |
30.9.2012 14:16:39
Tak tohle jsem slyšela na dvou místech taky, že zpátky mezi novorozence už dítě nemůže. Naposledy, když se po porodu rozhodovali, jestli bude nutná kyretáž. Nakonec jsem na ni radši šla, protože mi řekli, že když mě pustí domů a budu mít pak problém, že by mě s dítětem nehospitalizovali.
|
Slída | 125055 |
30.9.2012 14:04:05
Jejdo, tak to určitě kecali, ale u podolských dětských lékařek mně to nepřekvapuje, docela se divím, že se tam pořád drží.na sálech se snaží vyjít rodičkám vstříc co to jde a pak přijdeš na šestinedělí a dostaneš pořádně ledovou sprchu. Navíc i kdyby byly novorozený mimina sterilní, tak mají různé matky, které nemusí být zdravé o návštěvách, personálu a ostatních s kterými novorozenec přijde do kontaktu raději ani nemluvim .... Fuj to mně nadzvedlo, .... teda ne ty, ale to, co ti řekli ...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.