Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Federika | 14090 |
![]() |
14.1.2025 9:42:04
Sušičku mám už 26 let,druhou,ta první držela faaakt hodně dlouho.
Nenávidím sušáky!! A už vůbec ne v bytě. Roky jsem měla sušičku na pračce, dokonce jsem neměl ani ten mezikus. Prodávají se přímo sety, kdy se počítá s. tím,že to bude na sobě, nic se neděje,pračka neskáče, sušička je lehká, vůbec žádnej problém. Dokonce mi to vyhovovalo asi líp než teď, kdy mám miniprádelnu,ale zkosený strop a pračka. a sušička musí stát vedle sebe.Je to pohodlný, jen prádlo vyhážeš o patro výš a pak se nemusíš shýbat. Mezikus se dá vytáhnout a můžeš na něm prádlo skládat nebo si na něj položíš koš. |
Pole levandulové | 23006 |
![]() |
13.1.2025 22:40:05
Fern, tenhle názor teda nesdílím. Sušičku, byť menší, jsem měla i jako svobodná a bezdětná, protože sušák je obluda velká, prádlo na tom schne dlouho a pokud člověk nemá balkon, tak i stihne zasmrádnout dřív než uschne. Sušička je velký pomocník i pro jedno či dvoučlennou domácnost nemluvě o tom, že to prádlo se nemusí žehlit a je krásně měkké i bez aviváže, která zalepuje vlákna.
|
![]() |
13.1.2025 22:36:14
Nic, prostě by se zastavila a řvala že není vyvážená - aspoň ta naše. Bundy peru zásadně s nějakými stými čistými ručníky, právě proto, aby se to vyvážilo.
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
![]() |
13.1.2025 22:10:45
máme to tak asi 5 let, sušička ještě nespadla
|
Pavla ... | 6333 |
![]() |
13.1.2025 20:57:04
máme oba spotřebiče nad sebou, nemáme ani místo vedle sebe, máme to tak 15 let, vše naprosto v pohodě, pračka neskáče, sušička suší, nic za ni nepadá, vždyť to má přes 2m, jak by mohlo :D, jsem ráda, že na sušičce utřu nahoře prach - a to nejsem malá ...
spokojenost, určitě bych pořídila v menším prostoru nad sebou. peru doma vše - i peřiny, i když se zdá, že pračka nepere rovnoměrně - přesně, než s něco vyváží nebo tak, neskáče nikde a jen prostě více hlučí. Fakt nám sušička pravidelně nepadá ![]() |
neznámá | 91073 |
13.1.2025 20:15:23
A co to dělá, když začne pračka házet při ždímaní?
Zrovna peru zimní naducaný bundokabát a mám pocit, že pračka při ždímání proskočí zdí jak je mokrý kabát těžký a asi nevyvážený, ještě že manžel není doma, by prudil. ![]() By mě zajímalo, co by se dělo, kdyby na ní stála sušička. |
Yuki 00,03,07 | 49504 |
![]() |
13.1.2025 20:07:14
mám nad sebou, je to stejná značka, ten mezikus je i s výsuvnou plochou, na to odkládám věci ze sušičky
nad sebou to zabírá míň mísa než vedle sebe, dohromady je to na výšku jak lednička, taky nemůže být přiražená ke zdi a taky to nevadí |
Senedra | 14756 |
![]() |
13.1.2025 19:56:29
nemáme, ale chtěla bych vedle sebe a nad to desku - na odkládání věcí a podobně. Sušička a praka stejné značky by měly jít nad sebe.
|
Půlka psa | 24064 |
![]() |
13.1.2025 19:24:56
Máme je vedle sebe. Nad sebou to u nás z prostorových důvodů nejde, ale kdyby to šlo, tak bych to tak určitě udělala. Vedle sebe jen zabírají víc místa a výhoda z toho žádná.
|
![]() |
13.1.2025 19:21:53
Pokud máte takhle málo místa, tak určitě na sebe. Koupit kovový mezikus, osobně doporučuji s výsuvem na který si dáš koš až budeš prádlo ze sušičky vyndavat. Dát je vedle sebe je praktické v místě, kde je prostoru dostatek a můžeš na to dát desku a na ní prádlo hned skládat, jinak to zbytečně zabírá místo. A určitě doporučuji odvést vodu ze sušičky rovnou do odpadu, abys nemusela neustále vylévat šuple.
Při případné opravě se prostě suška snese dolů, není to nic extra náročného, pokud jí nemáte úplně zapasovanou v nějaké škvíře, což my máme, takže manžel vždycky nadává, ale sundá jí i když to jde hůř ![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.