| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kulturní akce

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 5160  [Dalších 5120 >>]
Okolík 129526
30.8.2025 15:54:45
Představa fronty mě totálně odrazuje. Předpokládám, že nejde o frontu na vstup do muzea, ale na tu výstavu. K čemu potom jsou ty časové vstupenky?~d~
Vítr z hor 100046
30.8.2025 15:37:00
My jsme ve 2 hodiny odpoledne i tu skříňku museli hledat, bylo hodně plno. Pak se řešilo, kam nastrkat peněženky, karty, mobily...bylo nás pět, takže u nás možná až 10 min.

Možná, až se to rozkřikne a lidi budou batožinu a velkou kabelkovinu nechávat doma, míst bude víc.
Šli jsme radši ve všední den, doufala jsem, že bude míň lidí. No asi je to skrz ty sloty jedno, možná leda, že jich v průběhu dne postupně přibývá.

Když jsme kolem 17:30 odcházeli, už byla většina skříněk prázdná.

Ne, ti návštěvníci nedělali fakt nic hrozného. Spíš naopak. Jedna paní aní nevěděla, že už je před ní výstava, chtěla fotit - a najednou šílený řev, že fotit nesmí.
Pak uvnitř před koncem výstavy byla paní s dětmi a měla lahev vody: hlídačka na ní začala ječet, že se tam nesmí pít. Paní se jí snažila vysvětlit, že přece vůbec nepila, a že se její děti bojí, tak jestli by nemohla jednat trochu s respektem. Hlídačka ještě chvíli trochu pojekávala, tak ji vzali nějací ohleduplní návštěvníci stranou a začali si s ní přátelsky povídat, aby se uklidnila. Návštěvníci uklidňovali hlídačku, aby bylo jasno (a jak jste se k té práci dostala? a vy máte ráda dějiny? atd.)

Občas někdo vytáhl foťák - vždycky následovat fakt nečekaný a nevybíravý řev.
Zasjaj. 54917
30.8.2025 15:31:45
Přiznám, že bych chtěla vidět skutečnou Lucy a ne jen nerozeznatelnou kopii
Zasjaj. 54917
30.8.2025 15:29:37
Větře, asi bych to mohla sama zjistit, ale zřejmě to víš - je to jen naše výstava nebo putovní?
Yuki 00,03,07 49504
30.8.2025 14:55:49
my jsme přemýšleli, jestli by byl pracovní den lepší, nebo horší, těžko říct
ale je fakt, že před námi byla jenom jedna skupina, bylo jsme v té druhé, to bylo fajn
navíc tam nebylo moc pubertální mládeže, tak brzo nevylézá, my jsme vstávali v půl 5 😁
Yuki 00,03,07 49504
30.8.2025 14:53:44
my jsme dali batoh do skříňky, trvalo to možná dvě minuty, stejně jsme šli na wc, s sebou jsem si vzala mobil a manžel peněženku, ve které měl i moje doklady (občanku a kartičku pojišťovny, víc toho nevozím)

vidět kopii je sice na první pohled stejný, ale já si uvědomuju i to, co vlastně vidím, na kopii bych asi tak nespěchala

nestěžuju si vůbec na nic, chování všech bylo bez problémů, hlídači nedělali nic, co by dělat neměli -možná jste měli smůlu spíš na návštěvníky, kteří se neuměli chovat a možná jim konečně někdo dal najevo, že to nebude tolerovat

ta fronta byla opruz, to jo, ale většinou to nebyl jednotlivec, spíš skupinky, tak se střídali, my jsme taky část výpravy poslali, ať se podívají po muzeu, stejně to dělali i ti ostatní kolem nás, bylo to v klidu
Vítr z hor 100046
30.8.2025 13:58:59
No jo, Belveder jsme v létě radši vzdali. Sice měli sloty volné, ale ty skupinové zájezdy všude kolem nás odradily. V listopadu to však bylo luxusní a poloprázdné. Ale Belveder neuteče, ten je tam pořád - tohle je jen výstava.
Vítr z hor 100046
30.8.2025 13:55:39
Yuki, taky jsem si říkala, že přijít ráno, byla by ta fronta nejspíš kratší. Do odpoledne se tam asi nahromadí přebytky od rána - a naše lístky byly až na odpoledne. Nebo jsme měli smůlu a vy štěstí.
Rodinová 140078
30.8.2025 12:36:49
Good to know Vetre, diky.
Uz mame listky asi za 14 dni.
Ropucha + 2 120300
30.8.2025 12:31:38
Zajímavé zkušenosti ~R^
Já tedy jsem zažila dosti dlouhou a chaotickou frontu i před Belvederem, dostávali jsme se na řadu s časovým posunem, takže to nemusí být úplně jen česká specialita.
Nekultura projevu personálu bohužel česká specialita bude ~:(
Stejně jako nevychytané detaily v servisu.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 5160  [Dalších 5120 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.