| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ordinace v Růžové zahradě

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1906  [Dalších 1836 >>]
. . 133444
20.5.2016 13:55:31
Jo, tak to asi jo, to se dá - vůbec mi k tobě nesedělo, že bys u toho (soustředěně na to) seděla ~t~
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
20.5.2016 13:53:06
Většinou jsem u počítače nebo se u toho pohybuju po bytě. Že bych u toho seděla to ne, to bych asi nevydržela. Ale jsem zvědavá, co novýho za hámotinu zase vymyslí.
. . 133444
20.5.2016 13:49:46
Inko, vážně to dáváš? Já celkem bez předsudků přepínám co kde je, když si chci pustit nějakou kulisu k domácím pracím (nejen žehlení, i vaření ad.), a v pohodě nechám běžet i Ulici, Ordinaci, cokoli... dávám tomu šanci. Ale po pár minutách je tam natolik trapná scénka (myšlená vážně), že přepínám. Prostě to NEJDE v kuse. Zkouším opakovaně, některé postavy již i znám (ale pokaždé se chovají jinak, mají jiného partnera apod., takže možná je to jen stejný herec), nejedná se o jednorázový zážitek.
Carollyn 131058
20.5.2016 13:38:16
Jo a sleduje ho a vážně bere moje tchýně. když nevidí díl, tak je z toho celá nešťastná, s Ulicí taktéž. tchýně je sice moc hodná, ale trochu jednoduchá. To mluví za vše...
Carollyn 131058
20.5.2016 13:36:49
Tak jsem ráda, že patřím do klubu, protože tento seriál, ani jiný na Nově (Primě, Barrandovu) nesleduju!!! Z Ordinace jsem viděla jenom útržky a bylo to tak pitomé, že jsem jenom hleděla. Je to v podstatě jenom nosič reklamy, chabý příběh je našroubovaný na PP, takže Zlata Adamovská nabízí jakési přípravky na bradavice, vybírá si nový nábytek, o kterém tak několik dílů mluví, chválí, prohlíží si katalog s tím nábytkem ~:-D. To bylo sestříháno do velice vtipného videa, proto to vím. No a v mezičase mezi PP je opravdová reklama... Ulici jsem nedávno zapnula u žehlení a v první přestávce jsem rychle hledala něco jiného, křižáci ve Sv. zemi byli rozhodně uspokojivější.

My teda TV, ale nekonečné seriály mě vyloženě odpuzují. Teď mám třeba ráda Most, Dům z karet, Borgiové (šílený vysílací čas!), i ty Případy prvního oddělení. Jinak se dívám na cestopisy, na filmy na HBO nebo Cinemaxu a víc nemám čas ani náladu.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
20.5.2016 13:26:41
Je to konina, ale stejně neodolám a tak jednou týdně mrknu.
Renka + 3 26652
20.5.2016 12:34:46
Moje pubertální dcera říká, že se dnes na televizi nikdo nedívá. Spíš, že je out mít tu televizi ~b~. My jsme tedy in, protože jsme se před pár lety stěhovali, starou TV jsme nechali v minulém bydlišti a chtěli si koupit novou. K tomu ale nikdy nedošlo a vůbec nám to nechybí. Displejů máme doma dost.

Takže nevím, o čem Ordinace je, v minulosti jsem viděla pár dílů a překvapuje mě, že to dnes ještě někdo sleduje.
splechtulka & M+J+R 35354
20.5.2016 12:31:58
Me vadí, že to nenavazuje. Poslední řada co jsem sledovala se točila kolem Gabiny, která otehotnela při nevěře a dozvěděla se že její manzel je neplodný. A pak najednou byl kluk jeho. To samé mazm 3x vdovec a tolik vztahů a je furt nesmělý atd. Pro mne nelogické. Takže už nesleduju.
Kia Mary 150572
20.5.2016 12:31:54
Zakladatelka žasla, tak jsem vložila příspěvek na dané téma. Tak to v diskuzích chodí, od toho jsou.
Kudla2 58452
20.5.2016 12:28:07
Nesleduju, kroutěj se mi z toho prsty na nohou.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1906  [Dalších 1836 >>]

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.