| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Farmář hledá ženu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 359  [Dalších 159 >>]
Delete 8214
3.4.2012 22:47:47
Ten nejmladší spal s jednou ze svého týmu (Lucie?...asi, jména si moc nepamatuju), jeho favoritka (Aneta?) si vynucuje, aby ji poslal domů a podle upoutávek to udělá.....

Mně se nelíbí ani jeden, teda vzhledově trochu Jéňa nebo jak si říká, ale doma bych to nechtěla ~;). No a Jiří je mi nesypatickej fest, přijde mi náboženstvím až posedlej, to já nerada....

Jinak řečeno, stojí to za prd ~q~.....ale stejně čučím ~f~.
Dojanka 85301
3.4.2012 22:34:52
Nesleduju. Viděla jsem včera jen útržek, jak se ten indián válel po 2 ženskejch, jedný zlomil žebra a pak ještě řekl, že mu žádná nevoní a jedna mu dokonce smrdí.
Obdivuju ty ženský, že mají náturu do takových pořadů lézt. Přijde mi to šílený.

Jinak moje máma utrousila poznámku, že prý se tam Vlaďka Něgrešová někde sprchovala a "strhla" jim vodu a že jí z toho baráku vyhnali a už tam prý nesmí.~t~

Strhnout vodu se mi bohužel taky jednou podařilo, coby patnáctiletý holce, když jsem byla s rodiči na Slovensku. Bydleli jsme u známých v jedné zapomenuté vesničce na kopci, byli zvyklí se koupat jen v sobotu a já si to večer namířila do sprchy a sprchovala se a sprchovala, až v tom křachlo a bylo vymalováno. Tenkrát jsem myslela, že se hanbou propadnu.
MarkétaP + 4 dcerky 13148
3.4.2012 22:31:59
Synek ti zas spí v posteli, co?
anna+++++ 94122
3.4.2012 21:55:36
Který se vám líbí? Mně by lákal ten nesmělý panic co ještě žádnou ženu ani nepolíbil - ale žít v tak rozpadlém stavení bych tedy nechtěla....

Pochopila jsem, že ten mladý farmář s nějakou účastnicí souložil - s kterou? S členkou jeho týmu či z z týmu co bojuje o jiného farmáře? Ještě někdo tam s někým zhřešil?

Markéta s párkem
  • 
10.5.2011 12:28:00
Tak se nám to vybarvilo.

Zajímalo by mě, o co šlo mezi Kozím dědkem a tou jeho. Děsný hrdličky a pak najednou - "moc si vymejšlela, chtěla mě řídit".

Ten Přílišdlouhovlasej - mně přijde, že trochu přehrává. A ta dívčina, beru, že je zamilovaná, ale jestli chce mít děti, nevím, jestli si umí představit jak skloubit péči o dítě a o "kozenky a ovečky".

Hypoterapeut vypadá sympaticky, ale dát se dohromady s holkou o 30 let mlaadší... Hm, to je i na mou toleranci trochu moc.

Patrik mi přijde nejnormálnější. Váhavej střelec, ale upřímnej. Rovnou řek, že sympatie má, ale chybí jiskra. Oběma bych jim přála, aby ještě přišla.

"Chlapeček Petříček", tak to je zoufalec. Podle mě si vybral rozumem, zamilovanej není vůbec, jen chce někoho na práci a na sex, ale bez mozku. Jen taková by byla schopna se zcela podřídit beze změny tomu, co má doma. Ten chlapeček vůbec nechápe, že když chce domů ženskou, bude se tam muset něco změnit, žádná nebude zcela poslouchat jeho maminku, protože to není její maminka. Takže podle mě zůstane sám dokud maminka neodejde na věčnost. A patrně i pak, protože když by to s nějakou ženskou zkusil, tak by chtěl, aby to bylo tak, jako to bylo s maminkou.
Dagmar Bartůšková 37555
19.4.2011 7:09:26
já vím, taky jsem chtěla juknout po ránu :-)
monika+09/11+04/98 114095
19.4.2011 7:07:37
No to jsou zmeťouři, doteď byly hned v úterý~a~ Díky moc.
Dagmar Bartůšková 37555
19.4.2011 7:00:28
až zítra bude:
Vážení diváci, odvysílané díly vašeho oblíbeného pořadu Farmář hledá ženu najdete nově v našem videoarchivu vždy ve středu po odvysílání premiérového pondělního dílu.
monika+09/11+04/98 114095
19.4.2011 6:23:06
Ahoj, jsem slepá nebo na netu není? Neví někdo, kde ho najdu prosím~7~~3~
Natascha 56212
17.4.2011 11:56:52
Tak to je bomba. Ještě se o dědka ženský porvou, i ta Tereza by ho brala všemi deseti… tohle jde mimo mé chápání.~:-D
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 359  [Dalších 159 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.