Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
anna+++++ | 94122 |
11.4.2012 19:05:33
No jasně - on chce děti takže zřejmě bude souložit jak o závod - no asi je tak nesmělej a žije tak izolovaně, že neměl příležitost žádnou potkat.....
|
Judy+2 | 95918 |
11.4.2012 19:03:03
Já bych teda z toho přestárlého panice měla trochu strach. Vypadá moc mile, ale fakt si někdo může myslet, že když "to" nedělá do čtyřiceti, tak najednou začne a bude ho to bavit? Znáte někoho takového?
|
Elíláma | 101194 |
11.4.2012 18:59:59
Indiánovo podpaždííííí
|
anna+++++ | 94122 |
11.4.2012 18:58:56
Nevíte jak to dopadne s přestárlým panicem Jiřím? Svede ho Simona nebo ta druhá nepřiliš vzhledá žena? Která vám k němu více pasuje - mně tedy rozhodně Simona - Jirka potřebuje velitelku.
Jak se vám líbí indián? Mně tedy šokovalo, že se nemyje a je cítit potem A co ten dědek zarostlej? Líbil by se vám? Skončí s tou tichou či s tou co věčně nadává... |
Markéta s párkem |
• |
4.4.2012 15:09:23
Tak já to vnímám tak, že cowboy byl ten chlap, co se o krávy staral na pastvině - honil je po krajině a vzhledem k rozměrům pastvin v USA na to musel mít koně. To v našich poměrech - rozměrech nehrozí. Taky dělal jiné údržbové práce na farmě. Ale nebyl majitelem krav! Majitelem krav a farmy byl farmář. Cowboy byl jeho zaměstnanec.
Kovboj je třetí kategorie. Je to ztepilý muž ve věku 30-50let, jezdící na koni, v džínách, kožené bundě, plátěné košili a statsonu, s koltem proklatě nízko u pasu. Statečný, spravedlivý, k ženám galantní (byť někdy skrytě). Např. John Wayne, Gregory Peck, Gary Cooper, Paul Newman, Kevin Costner. Většinou bez peněz, bez závazků a bez práce. Nabízené exempláře jsou s přivřením očí a farmáři, nikoliv cowboyové. A už vůbec ne kovbojové. |
Nevímsirady | 120357 |
4.4.2012 10:55:21
No nevylučuje se to, né? Né vážně, asi jsem kdysi moc sledovala westerny, tihle chlapi jsou pro mě fakt mimo, kolena by se mi z nich nepodlomily
|
neznámá | 91073 |
4.4.2012 10:53:46
Farmář není kovboj.
|
neznámá | 91073 |
4.4.2012 10:52:46
Jirka by se ošustit a opustit nenechal. Nám podezření, že k ženě, která ho ošustí bude až nezdravě fixovaný. Vlastně se k němu uštěkaná Simona hodí. Potřebuje pevnou ruku a vedení. docela si umím představit, že není až tak chudý, jak se tváří jeho dům, jen nemá potřebu do něj zatím investovat. Správná žena by mu rychle vysvětlila co je třeba opravit a Simona by to věděla.
A že se Jeníček (fakt se tak jmenuje nebo si tak dobrovolně nechává říkat) chlubí pozemky svého otce chápu, je to asi rodinné hospodaření a časem mu připadnou. |
Nevímsirady | 120357 |
4.4.2012 10:50:34
Né nesleduju, jako farmáře si představuju charismatického chlapa na koni a né takovou hrůzu, co tam je A ještě se o takového veřejně rvát... Je mi trapně za všechny zúčastněné
|
*Niki* | 19980 |
4.4.2012 10:30:00
Viděla jsem jen dva díly a to ještě ne celé, minulý ne. Mě osobně se nelíbí ani jeden z těch pánů, ani jejich styl života, takže nejsem očividně cílová skupina. Do jednoho nic moc nenabízejí (krom dřiny), takže logicky ani jejich zájemkyně nejsou žádné hvězdy, které by se chtěly rozkrájet.
Indián je slizký, což by nevadilo, kdyby to nemaskoval slovy o duši. Mlaďoch je prostě mladý (je mu 19?), má nárok na nějaké ty chyby. Starý už je starý příliš a hledá jen levnou pracovní sílu. Chlapec v pěkném domě působí velmi nedůvěryhodně, toho bych si držela od těla. No a katolík je z nich paradoxně nejvíc použitelný, po lidské stránce, jen si neumím představit, jak chce zvládnout přerozdělovat zdroje mezi další 4 lidi (manželka a jeho plánované 3 děti), když neuživí skoro ani sebe. Viděla bych vedle něj hodnou, hezkou a pracovitou ženu, ale taková se mu nepřihlásila. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.