Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katka |
• |
11.4.2012 19:50:46
Taky u Indiána je sestava žen tragická, jedna lepší než druhá. Ať už "Dája", nebo ta tmavovlasá neustále se špulící s kruhy v uších.
Mimochodem Indián je taky hustej, fláknout s netrénovanou ženskou o zem, že jí zlomí žebra...no comment. |
Katka |
• |
11.4.2012 19:45:53
Markéto, Jirka je velký analyzátor, všechno strašně rozebírá, na první pohled to vypadá rozumně, na druhý spíš že nemá koule do něčeho jít po hlavě. Tady nejde o víru, tady jde spíš o ustrašenost i citovou, jinak by podle mě už nějaké ty vztahy z dřívějška měl, nezkoušel by poprvé i ten polibek. Sex by katolíci před svatbou mít neměli, ale líbání zakázáné není.
Simona ho víceméně zmanipulovala, aby se dokopal k akci, ale on je takový mimoň, že se nechá strkat, vůbec to nemusí odrážet nějaký jeho intenzívní cit k ní, spíš mu to vsugerovala. A ta druhá jim to umožnila, protože vyklidila pole, když viděla, jak vehementně jde Simona do akce. A taky si asi zhodnotila, že chlapa, kterého bude muset pořád strkat, ten není nic pro ní. Johana a Jeníček. Johana je paličatá, ta si prosadí svoje za každou cenu. Ale být Jeníkem a mít svým způsobem odpovědnost za návštěvnice, tak bych se jí postavila a řekla, že ne. Ten kůň očividně není žádný kliďas, co snese kdekoho. |
Markéta s párkem |
• |
11.4.2012 19:41:19
To je "Jeníček". Barák není jeho, patřilo to jeho rodu, ale teď je to města a on má část pronajatou. Hospodářství patří otci.pro mě se Jeníček zviditelnil tím, jak líčil, jak přivedl jakousi chuděru do jiného stavu a pak po ní chtěl, aby to zlikvidovala.
|
*Niki* | 19980 |
11.4.2012 19:40:11
Olí je zvláštní, já si naopak myslím, že pro normálního muže moc zajímavá být nemůže... ale to už je jedno.
|
*Niki* | 19980 |
11.4.2012 19:37:11
Hlavně nevím, nejsem v tom nějak zběhlá, ale když půjdu krmit králíka, vezmu seno a trávu, když psa, vezmu maso. Takže když budu chtít intelektuála, budu ve správný moment pronášet moudra a chvíli hlubokomyslně mlčet, když farmáře, popadnu hrábě a pojedu bez řečí jak fretka. Já tak nějak myslím, že ty dámy krmí mrkví psy a diví se, že to nefunguje
|
Markéta s párkem |
• |
11.4.2012 19:37:01
Tak k Jirkovi by se podle mě líp hodila Ivana. Přijde mi, že je rozumná, ale i veselá. Je tedy vysoce asexuální, ale pokud by tohle Jirka překous, tak myslím, že by ho uměla zasvětit - v tom nejlepším slova smysluSimona ho podle mne leda znásilní. Jak z něj dolovala ten polibek, úplně mi to kroutilo prsty u nohou, jak mi to bylo nepříjemný. Jsem zvědavá, jestli ji dokáže (celkově) odmítnout. Je fakt mimoň, nemá elementární představu o soužití muže a ženy a nemyslím tím jen sexuální část. Moc nechápu, jak on si to soužití se ženou (a nejmíň 3 dětmi) konkrétně představuje. Mám z něj pocit, že asi jako já když mi bylo 12 let.
Indinán je hnusák lepák. Olí mi přijde ze všech účastnic téhle soutěže jako ženská, o kterou by fakt chlapi mohli mít zájem - hezká, milá, rozumná. Škoda takového člověka. "Taťka Šmoula" je prostě ... šmoulózní. K tomu se nedá víc říct. Jak se Jeníček a Johanka snažili provést írku nakoni, to jsem koukala jak puk. Pár let jsem čistě amatérsky jezdila. Dokázala jsem se udržet na koni, když vyhazoval zadkem. Pokud k tomu sklonil hlavu, to už jsem neuseděla a spadla. A na toho vystresovanýho koně, co ho tam předváděli, bych teda nevlezla. Nechápu, že o sobě oba tvrdí, že jsou koňáci a takhle toho koně nutili. |
Katka |
• |
11.4.2012 19:35:57
Bloncka má takové představy o životě, jako dnes nemá snad ani puberťačka. Už mám podstatně jiný názor na to, proč jí nevyšly vztahy.
|
*Niki* | 19980 |
11.4.2012 19:33:17
Judy, třeba právě proto - třeba toho mladého už u nich všechny znají
Potřebuje to zázemí, holku do kuchyně, a tu si vychová spíš z mladé, než o deset let později:) ale nevím, moc dobře na mě nepůsobí... každopádně beru, že televize lidmi manipuluje, sestříhává kvůli efektu a emocím, možná jsou i normální, byť na to nevypadají |
Judy+2 | 95918 |
11.4.2012 19:31:47
Jestli si fakt bloncka představuje, že pokaždé, když pojedou na seno, jí bude partner hezky prosit, aby hrabala...
|
Žvejkačka | 122296 |
11.4.2012 19:31:26
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.