| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Farmář hledá ženu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 359  [Dalších 239 >>]
Lucka88 74376
29.3.2013 18:44:02
Nelíbí se mi tam nikdo... Ale stejně na to koukám :-D . V Tv sice nestíhám,ale na prima Play koukám :-)
Feliz 98944
29.3.2013 16:24:33
Já se dívám jen na slovenské verze, ty jsou epický ~t~
Ale viděla jsme dva díly, slabota~:-D
krupice. 33843
29.3.2013 15:50:20
Jo, Josef je samolibej debil, kterej mě nesmírně prudí. Takový to navrh huj a vespod fuj. Tváří se jak mistr světa, ale ubytovat ženský v takový špíně mu trapný nebylo. Samy si to musely vygruntovat a dojít nakoupit a ještě se tvářil znechuceně, že už nejsou u koní...
V rámci možností mi připadá normální Martin a valibuk Zdeněk a ještě Martin u farmářky je sympatickej.
Jinak bych taky do podobnýho pořadu nevlezla~a~
Markéta s párkem
  • 
29.3.2013 12:50:36
Tak mě ještě připadají normální ty holky u toho valibuka Zdeňka. Ta zrzka je sice prdlá, no ale je jí 21, tak má nárok. On sám je balík, ale v rámci svých možností je normální a čitelnej.

A taky se mi líbí ti chlapi u farmářky.

Myslivec je děsnej - takovej ředitel zeměkoule.

Josef - nejí, pračka není zapotřebí, ale pere mu maminka. Hm. Principiálně nic proti, ale nemá to podávat jakože pračka není zapotřebí. A snahu holek taky nijak neocenil. Hlavně, že ho zajímá, co si myslí o Bohu.
Jowanka 107410
29.3.2013 12:30:23
Sledujete třetí řadu? Jak se vám líbí jednotliví účastníci?
Mně osobně se tam snad líbí jen jedna - ta mladá maminka s dítětem, jinak asi nikdo. Je to docela děs. Bych se tam nikdy nepřihlásila~t~~a~.
Markéta s párkem
  • 
10.5.2012 14:30:30
Jirka je zábavnej exot, ale jakej by byl partner nevím. Možná by se dal vychovat. MOžná ne. Ale Simona je děsná. Ta si jen honí svoje ego,~l~ vůbec to není hodná ženská, která by jen chtěla JIrku postrkovat na cestě za společným štěstím. A myslím, že Jirka do ní zamilovanej neni. Kdyby jo, tak by to jejich líbání vypadalo jinak a ne furt jen takový pusinkování jak ve školce.~m~

ale nemám tím na mysli to okusování hlav, co předvádí umaštěnej indián a jeho Šklebilka.:-© I když oni dva se k sobě hodí, tak jsem zvědavá, na čem pohoří. Ale ten hotel, kde byli - výhled nádhernej, ale vybavení - jak v bordelu. ~e~

Standa je dědeček hříbeček. Katarína je hysterka, ale myslím, že umí máknout a je na pohled atraktivnější, tak proto si jí vybral. Myslím, že potřebuje mít nad sebou dominantního chlapa, pak by byla jak mílius. Jenže to STanda není.

Jeníček je hnusák - jak navrhoval, že šoupnou děti k ségře. No, jasně, mohl to být vtip, ale zrovna ON by teda o takovejch věcech vtipkovat neměl. ~q~

A Michal - to je teda kanec. Vyhodit holku, se kterou se vyspal, protože se s ní vyspal.~a~

Nechápu většinu účastníků, hlavně ženskejch, že jsou ochotný se po dvou týdnech s tím druhým vyspat. Teda kromě Mastňáka a Šklebilky, těm jde o jasně o postel, a Jirky, kterýmu naopak o postel nejde vůbec. A Jana - ta ho vtáhla do postele hned první noc. ~8~
Sammaelka+S12/12+V8/16 88550
8.5.2012 20:31:13
Holky, já teda nestačila zírat.
Z těch všech, který jsou v týhle řadě mi je sympatickej jen ten Standa, ale ostatní ani náhodou.

Jiří - to je ňouma, o něj si těžko i kolo opřít, to neni chlap do života, já bych na to teda neměla nervy. Má čistou duši a velké srdce, to určitě jo, ale já bych určitě chtěla víc, než co on může nabídnout. Simona se mi k němu hodí, potřebuje někoho, kdo ho povede za ručičku a Ivana se mi teda nelíbila vůbec. Že nezná toustovač, no dobře, to by člověk snad i pochopil, ale vývrtka na víno to už je moc. Obdivuju Simonu, že na to má nervy, to je jak nabrnknout si (s prominutím) retarda.~8~ A ještě šišlá ~o~

Indián - ten je hnusnej, slizkej, sexistickej (Musí mi vonět - to je nechutný), a ty jeho líbací (nebo spíš slintací) scény jsou opravdu nechutný:-© A ani mi nepřišlo, že by to byl nějakej farmář, skoro nic tam nedělal, jen pořád oblízal ty ženský a nejraději všechny. Přála jsem mu Dáju, ta by mu dala co proto, vypadala jako mrcha.

Jeníček - na jeho "čau čau čau čau čau" už jsem alergická,to neumí pozdravit jinak?~8~ a neustálé opakování "u ní mi chemie funguje" - co to má jako bejt? Ale s Martinou překvapil, čekala jsem, že bude s Johankou ~s~~R^

Standa - je v pohodě, ale pro mně "starej" chlap, jeho farma je krásná a přijde mi i jako hodnej chlap. Katarína ta se předvedla pěkně v televizi, že jí není hanba, podle mýho si měl vybrat klidnou a hodnou Martu. Přijde mi, že Katarína sama neví, co chce.

Michal je kapitola sama pro sebe, podle mně neměl Lucku vyhazovat, měl se k tomu postavit jako chlap. Ale hlavně ONA neměla nic říkat těm druhým, copak si myslela, že si tím nějak pomůže? Aneta mi přišla jako herečka, ale pěkně mu to natřela, když odmítla ten víkend. Z jejího pohledu jo, dobře mu tak. Tu Janu si tam teda zvát nemusel, nelíbí se mi, zubatice jedna :-© Ale má supr mamku, takovou pohodářku ~R^
Markéta s párkem
  • 
27.4.2012 15:30:58
U té Marty nevím, tím, jak je nevýrazná, tak nevím, jestli v ní něco je, jenom to neumí dát najevo, nebo jestli je hloupá a mouchy snězte si mě.~d~ U Kataríny mám pocit, že je pracovitá a hodná.~6~ Držkatá je teda děsně,~q~ někdy naprosto neoprávněně, ale působí na mě dojmem, že když jí člověk nechá vykecat a pak jí dá pusu, řekne "tak už nebrblej, pojď, dáme si pivko", tak sklapne a půjde. Že potřebuje chlapa, kterej nad ní bude mít vrch. Což by u mě teda Standa neměl.

Simona - to je klasickej postarší slizkej sexuální loudil. ~4~Jsem zvědavá, jestli Jiřík odolá, pozná, že je to med/jed nebo jestli tomu ve své nezkušenosti podlehne. Tedy, případné podlehnutí nemusím vidět in natura - stačilo mi to voblizování Smrdutýho Kojota se Šklíbou nebo Jeníčka - Likvidátora s Martinou.:-©

Nechápu, co Michal vidí na Anetě. Mně připadá, že za pár let bude dost ošklivá. Na druhou stranu si mě získala tím, že jí nestačily 3 dny na vodění se za ruku. ~R^zatímco Michalovi připadalo, že když se tři dny snaží, tak už měla následovat odměna.~a~ Ta druhá holka se mi k němu hodí víc. Není štíhla jako Aneta, ale von Michal není taky zrovna střízlík, a je hezčí. Za mojí osobu - já bych o Michala ztratila zájem okamžikem, kdy vyhodil tu, co s ní spal.
Evelyn1968,2děti 6269
24.4.2012 16:03:38
Tak co včera? Nejvíc mi tam sedí asi ta Marta, ale tipuju že si pán vybere tu uřvanou.
Simona je neskutečná. "Děkuju vám za syna", po tejdnu~t~...atd.
Markéta s párkem
  • 
16.4.2012 22:52:34
Mělo by být. Jak na to koukám, úplně se mi kroutí prsty jak je mi ne´příjemný, jak ho ta chobotnice omotává. A taky se mi otvírá kudla v kapse.~4~

Přitom by to mohlo bejt tak dojemný, dívat se na fakt nezkušenýho jak je sváděn,~m~ ovšem kdyby ta dotyčná byla hodná ženská. takhle mám jen chuť zařvat "Pošli ji už do p...e!" ~q~

Ponožka byla dobrá,~t~ ale obávám se, že to poskytlo jen velmi krátký odklad. Ač jsem podobné situace byŤ obráceně zažila někkolikrát (sexuální loudil: "Pojď, jenom si ke mně sedni, chci být s tebou, slibuju že budu hodnej..."~:(), tak co chtěla Simona z Jiříka, mě nenapadá. Kdyby měl nějakej přívěsek nebo ozdobný kapesníček... Ale v JEHO případě, fakt nevím~a~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 359  [Dalších 239 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.