Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Saamajna | 115449 |
7.6.2024 17:54:42
"Pritel a jeho ex delaji deren saradu, ze je vse v poradku, aby nahodou deti netrpely, a meli Co nejlepsi podminky pro jejich vyvoj. Ja bych do prala slusny vztah mezi mym partnerem a jeho ex, ale to co predvadi oni 2 je pro me az neunosne."
Tak se do te jejich "sarady", jak to nazyvas, nemotej a hledej si jinyho pritele. Ja jim fandim, neni to "otec debil"! |
Fern | 155759 |
7.6.2024 17:31:41
Jsi uplne mimo a uplne mimo dejovou linku, snupej dal!
|
Čumča. | 160024 |
7.6.2024 17:16:11
zakladatelko, to, že ty nechceš patchworkové rodičovství, není kdovíjak zásadní, v tomhle hraješ vedlejší roli
pro ty děti je naprosto zásadní, aby jejich rodiče spolu vycházeli fakt nezvládneš pár minut společenského chování na nějaké akci? pár frází, úsměvů? a otec dětí se současným partnerem své budoucí ex vychází dobře? jinak ale ano - psát tvému partnerovi, jak se po něm dětem stýská, je nejspíš manipulace, to ale povolí, to jsou potíže růstu tato situace není o tobě, nejsi hlavním hybatelem děje - přijmi výzvu |
Čumča. | 160024 |
7.6.2024 17:08:11
Fern, jsou na světě chlapi, kteří prostě mají potřeby svých dětí na prvním místě - co na tom nechápeš? Ty děti jsou 5 a 7 let staré, zaslouží si, aby byly pro tátu nejdůležitější... Já tomu chlapovi fandím, má to dobře srovnané
|
Monika | 123907 |
7.6.2024 17:07:57
No jo,tak má prostě malé děti... Odešel od rodiny kvůli Tobě?
|
Fern | 155759 |
7.6.2024 16:50:31
Nechce nikoho nezklamat - tak to je scifi.
Ve tvem veku a situaci bych si fakt nechtela kazit rychle utikajici zivot nejako silenou exkou pritele a jeho 2 malymi detmi; fakt je ti toto treba? |
Lenka Pražanda | 128023 |
7.6.2024 15:59:01
Souhlas, to se fakt nedá číst.
Ale pochopila jsem hlavní problém, pán chce z ex a next udělat kámošky aby to měl snadné. To je teda kousek Nemyslím si, že manželka bude souhlasit, takže není co řešit. Pro zakladatelku, pán se cítí provinile kvůli rozvodu a chce aby děti trpěly co nejméně a má potřebu trávit s nimi co nejvíc času, což je pochopitelné. Bude pár let trvat, než si to sedne. Možná bude dokonce i pár let trvat než se rozvede, podle toho v jaké jsou fázi. |
Čumča. | 160024 |
7.6.2024 15:35:35
zakladatelko, četlas po sobě svůj text?
opravdu jsi nemohla napsat něco srozumitelného? nemohla bys sem znovu vložit opravenou verzi bez těch překlepů? |
tina helclova | 160405 |
7.6.2024 15:05:25
Dekuji za nazor.
Ja, muj pritel, jeho ex a deti bydlime ve stejne vesnici. Ja mam vlastni byl, on take, v dome , ktery zrekonstruoval s ex bydli nyni jeho ex a deti. Kazdopadne jsem se asi spatne vyjadrila..nebo jsem nepojmenovala presne muj problem. Pritel by si pral, abychom se vchnichni kamaradili .. samozrejme vim, ze jeho exku z jeho zivota nvymazu, nicmene ani nevidim duvod se s ni stykat. Z dlouhodobeho hlediska to bude asi problem, protoze deti se uz ted ptaji, kdy budeme delat neco spolecne.. tedy i s jeich matkou. jsou maly, rozumim tomu, ale pokud se jejich rodice chovaji tak, jako by se nikdy nerozesly, mam obavu, ze pokud svolim k setkani, priste budou treba chtit, abychom spolecne oslalvili Vanoce.. takze z meho hlediska je lepsi nic takoveho vubec nezacinat.Rozhodla jsem se pro pritele, respektuji samozrejme i to, ze mam deti, ale nikdy jsem nerekla, ANO k jeho byvale zene. JAK TO RESIT, KDYZ NECHCI PATCHWORK?? Pritel to vi, je to pro nej tezke.. pro me ae taky. chtel by harmonii na vsech frontach.. nechce nikdoho nezklamat. |
Janinka a dvě princezny | 132403 |
7.6.2024 13:42:54
S už dospělými dětmi máš můj obdiv že si šla do chlapa, který má tak malé.
Nepíše se nic o bydlení a vzdálenostech, ale pokud spolu nebydlite a děti jsou taky na dojezd a ne ve stejném městě například je varianta práce, přítelkyně, děti, domácnost a můj vlastní život pro toho chlapa opravdu krušná záležitost organizačně a bude to určitě na něčí úkor. Pokud byste spolu bydleli a i děti byly ve stejném městě dá se ještě udělat to že se po práci sejde s dětmi a s tebou je večer, ale pokud si extra dělá čas na děti a extra na přítelkyni tak uf musí toho mít plné kecky když taky ma asi nějaké povinnosti okolo života |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.