Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ivetkakl | 119147 |
1.6.2011 15:00:38
právě že na neurologii kde se syn léčí jdu zítra,tak uvidím co mi na to poví doktorka.syn právě těžko snáší změny,tak se obávám,že by to s ním asi pěkně zamávalo ikdyž tam ted třeba chce jít.Děsí mě představa kdyby soud rozhodl ve prospěch otce..
|
slepenina | 94839 |
1.6.2011 14:27:13
Tak to asi neporadím ohledně toho výživného a svěření dítěte do jeho péče, spíš si myslím, že by to asi nebylo dobré, tyhle děti nemají moc dobrou přizpůsobivost. Osobně bych se obratila na nějakou PPP nebo klinického psychologa, aby ho vyšetřil a pak podle toho postupovat, určitě by to při rozhodování mělo mít svou váhu.
|
ivetkakl | 119147 |
1.6.2011 14:00:05
Dobrý den všem,potřebovala bych prosím poradit.Mám syna 10let s ADHD jsem s bývalím ex.rozvedená už 8let a v současné době jsem vdaná a mám další dvě děti s druhým manželem.Bývalí ex...si zažádal u soudu o svěření syna do péče.Byla u nás sociální prac.vše proběhlo v naprostém pořádku jenže syn,který je očkovaný od ex..řekl sociálce že chce bydlet u otce.Jenže si nejsem jistá,zda vůbec může dítě s ADHD se takto rozhodnout,protože každou chvíli říká něco jiného k otci chce jen proto,že musí plnit školní povinnosti atd...žije v představě,že u otce nic nebude muset dělat.Sociální prac.mi řekla že bude lepší at k ex.jde.Ex...nemá zkušenosti co ditě s ADHD obnáší a ani neví co to znamená.Je možné,aby ho otec dostal?A ještě jedna prosbička ex.. neplatil výživné a dostal exekuci na moji žádost.Může též dostat syna do péče?Moc děkuji za každé rady
|
slepenina | 94839 |
1.6.2011 9:50:59
Asi nemůžeme posloužit na společné procházky a i já mám problém sehnat nějakou maminku tady z okolí s takovým dítkem. Určitě ale tady jsme všeichni co rádi nějak poradí a vyslechnou, mě to velmi pomáhá psát a vypsat se ze všeho.
|
malarie | 46680 |
1.6.2011 9:07:08
Dobrý den, prosím Vás není tady někdo, kdo je z Teplic a má dítě ADHD? Ráda bych se seznámila s maminkou, která má stejné problémy. Máme chlapečka 7let/1.třída -opravdu velké problémy a hledáme kamaráda na společné procházky. Děkuji
|
slepenina | 94839 |
17.5.2011 8:59:34
Tak to je dobře, že jsi našla takovou školu a doufám, že se to bude vše dobře odvíjet. Možná první měsíc se budeš nervovat a to bych se ani nedivila, ale zvládneš to.
|
Venavella | 41590 |
16.5.2011 19:29:39
Já matuitu mám, vstřícnou školu jsme taky našli (a ani nemusíme jezdit do Prahy), PPP je tomu nakloněna, jediné čeho se bojím jsou moje nervy. Určitě to zvládnem, dokonce máme dovoleno v první psát jen velkýma tiskacíma, to je velká úleva. na písanku dojde tak ve 2-3 třídě.
|
slepenina | 94839 |
16.5.2011 18:04:19
Venavello, určitě doporočuji pokud můžeš tak zkusit učit doma, já tak učila dva roky a šlo to, musíš ovšem splňovat nějaké podmínky a to především maturita. Já to měla udělané tak, že jsem ji učila doma a učitelka si ji každý týden přezkoušela což je podle mě nejlepší než pak jednou za půl roku celkové přezkoušení. Mě to bylo doporučené paní učitelkou asi po dvou měsících, ona měla právě problém neposedět a stále povídat a nebylo síly ji přitáhnout. Doma si na ní uděláš čas a pokud není zrovna v nejlepším rozpoložení tak to můžeš zkusit za hodinu, nemáš to tak přesně časově omezené jako ve škole. Já i vím, že dceru toho naučím doma víc než ve škole, prostě se věnuji jen ji. Tím myslím, že nyní chodí do 8. třídy a do školy každý den, ale přijde ze školy a prostě se učíme sice ne dlouho, ale půl hodiny stačí a vím, že učivo chápe.
|
Zuzaniela | 76377 |
16.5.2011 17:52:15
Fousku - přesně taková byla dcera, když byla malá. Vůbec ji nezajímalo okolí, jela si to svoje - mravenci, berušky, pavouci, kytičky. Uměla ve třech letech pojmenovat tolik květin, co neumí mnozí dospěláci. Každý říkal, že z ní bude nějaký entomolog nebo něco takového. Všechno musela prozkoumat, i hovno od psa . A já to stále, jen to je tak nějak méně nápadné .
|
Venavella | 41590 |
16.5.2011 16:38:21
Nám PPP strašně pomohla. A to jsem tam vůbec nechtěla jít. Jenže byl tak... jinej...odmala fakt pomalý, ale ne nebystrý. Nic nešlo splavně, kromě logiky
Pak dostal doporučení na neurologii, rehabilitaci, jinýho logopeda a za rok udělal obrovskej skok. A dost mu narostlo sebevědomí. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.