Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lampetra | 25845 |
20.10.2018 20:17:23
Pojedu do FN Motol se seniorem, který špatně chodí. Počítám, že pojedeme dva, jeden v případě potřeby vysadí v areálu a druhý pojede zaparkovat. Ordinace je ve 2. patře, uzel D. Nikdy jsem tam nebyla - jak to tam chodí? Musím nemocnici obejít zvenku k tomu uzlu D nebo se dá někde projít od cca vstupu do dospělé části od severní vrátnice ( od metra) skrz až k tomu uzlu? Jde mi o to, zda musím autem dojet k uzlu D ( jak to zvenčí poznám) a nebo je to jedno, vstoupíme nějakým hlavním vchodem a projdeme koridory..... na stránky FN Motol jsem se dívala již mnohokrát a není mi to jasné a nevím, jak to zjistit. Díky moc za rady.
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
4.5.2017 9:22:59
A vidíš, já tam s dcerou jezdila 3 roky a nic tebou popisovaného jsme nezažily. Pomohl nám moc, dcera konečně chodí správně a vbočenou špičku už nemá.
Nechť každý posoudí sám. Za mě pan doktor |
Grétta | 34137 |
27.1.2016 18:51:58
Ahoj,číslo by mělo být 284016429,snad si to dobře pamatuju. Volat brzy ráno, hned kolem osmé,pak už se nedovoláš.
|
Líza | 17721 |
27.1.2016 18:37:14
Oni v nějakých časech natáčeli eeg a to byli nedostupni, ale nevím, jestli hned po ránu nebo až později.
Zkus přes centrálu léčebny. A zkoušej různé časy. |
Chmelařka | 142697 |
27.1.2016 17:54:10
Mám prosbu, zda někdo nemáte funkční kontakt na ordinaci MUDr. Martina Petrovského, který má ordinaci v areálu PN Bohnice. Obě čísla, která jsou k dohledání na netu, i obě mailové adresy, které mi strýček google poskytl, jsou nefunkční, přitom lékař stále ordinuje. A mně se nedaří se k němu objednat, protože na obvodě mají ty stejné kontakty jako google.
Děkuji. |
Uroboros |
• |
24.1.2016 18:36:44
Pokud si myslíte, že si to vymýšlejí rodiče, tak vás asi bohužel musím zklamat.
Sám jsem u pana doktora byl cca před 10 lety (jako pacient) a pan doktor JE PEDOFIL. Pochybuji, že stahování předkožky na přirození patří do dětské terapie. Nebo to proč tak urputně trvá na tom, aby rodiče čekali venku a on byl s dětma sám. Berte to jako svědectví člověka, který u něj byl. |
mantis religiosa | 147192 |
1.5.2015 21:42:46
AHoj, děkuji všem za odpovědi.
Je to fakt na palici. Když o tom přemýšlím, spustila mi to viroza prodělaná v únoru. Chjo... přeci musí existovat způsob, jak se toho zbavit . Nordico, jestli sem ještě nahlídneš, napiš, jak jsi dopadla. Třeba to bude optimistické . |
NovákováM | 120401 |
1.5.2015 0:39:30
zkus
MUDr. Zdeňka Maličká Poliklinika Na Dlouhém lánu Na Dlouhém lánu 11 Praha 6 - Vokovice 16000 Tel: 251 097 276 Máš-li v dosahu, ale byla jsem u ní .. to už je dávno. |
nordica | 81215 |
29.4.2015 23:19:20
Mám úplně stejné problémy, už delší dobu, a je to příšerně otravné. Moje praktička mne poslala k dr. Jitce Stankové, ordinuje v Uhříněvsi na tom novém náměstí , ve směru od Prahy vpravo, hned vedle policie. Jeví se mi jako kompetentní, pečlivě mne vyšetřila a poslala na CT. Zítra k ní jdu kvůli výsledkům, (zatím to vypadá na nějaké změny na ploténce) tak Ti ještě mohu zítra sem napsat. Jinak chodím ještě na rehabilitace, ale úleva je jen na chvilku. Dnes o tomhle problému vyšel článek v Lidovkách- doporučuji si přečít. Výše uvedenou doktorku tam taky citují.
|
mantis religiosa | 147192 |
29.4.2015 21:21:05
Dobrý den,
Mám problémy s nervem na sedací časti tela. Bolí mě část zadku (dá se to nahmátnout z boční strany). Jede to po zadní straně dolů až k patě. Začalo to stálou bolestmi lýtka, jako po sportovním výkonu (který ale nijaký velký nebyl) a později mě začalo bolet to místo na zadku a táhne se to celou nohou. Dost mi to vadí. Dělám uvolňování cviky, ale moc to nepomáhá. Mám doporučení na neurologii. Neznáte prosím nějakého dobrého neurologii, který nedá pouze prášky proti bolesti? Budu vděčná za každou odpověď. Nejlépe Praha, Středočeský kraj. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.