| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1607  [Dalších 1547 >>]
holkamodroočka 156337
2.1.2021 12:46:05
Lepím náhodně, díky za příspěvky všem. Asi jsem se špatně vyjádřila, nejde o to, že platím, ale o tu "kvalitu" poskytovaných služeb.
Chodím častěji než na prevenci, musím být hlídaná. Dle referencí je nový lékař zkušený odborník. Ale přece jen jde i o osobní nastavení. Z deště pod okap jsem myslela, kdyby byl z nějakého důvodu "horší", než má stávající gynekoložka.
Zda když tam přijdu, musím hned odsouhlasit, že bude můj nový gynekolog, a nebo se mohu rozhodnout a případně pak potvrdit změnu telefonicky.
1kulička 119729
2.1.2021 12:42:46
Co myslíš tím z deště pod okap? Snad víš, zda u toho nového nebudeš platit a nějaké reference sis zjistila. Jinak se zeptej na pojišťovně, jak často můžeš změnit gynekologa, bývalo to tuším co čtvrt roku, ale řekla bych, že se to prodloužilo. Každopádně, jestli chodíš jenom na prevence 1x ročně, tak ho můžeš měnit každý rok. A vrátit se k bývalé gynekoložce můžeš bez udání důvodu, to dnes nikoho nezajímá. Jen jestli tě vezme, v Praze jsem musela obvolat mnoho ordinací, než jsem narazila na tu, kde berou nové pacientky. A ta byla samozřejmě placená.
Jana + 3 rošťáci 62541
2.1.2021 12:30:22
Já měnila gynekologa vloni v lednu. Prostě jsem se objednala, přišla a řekla mu, že chci k němu přejít a jméno minulého lékaře. Oni si vše zařídí sami, po mě už nechtěli nic...
Yuki 00,03,07 49504
2.1.2021 12:18:57
tak se zkus zeptat v okolí na zkušenosti
překvapilo mě, že platíš,
já platím akorát 40 kč za zrcadla, žádný jiný poplatek, a taky je to soukromá ordinace
holkamodroočka 156337
2.1.2021 11:57:50
Chodím již léta k docela vyhlášené gynekoložce. Lékařka mi přestala vyhovovat, mimo jiné i proto, že neustále zvedají roční poplatek, ale služby tomu neodpovídají.
Dostala jsem doporučení na gynekologa jinde, už jsem se i objednala na první návštěvu. Ale jak to funguje v praxi? Jde jít k novému lékaři "na zkoušku" a případně zůstat u té staré? Nebo se to automaticky počítá, že od první návštěvy již budu natrvalo chodit k němu?
Máte někdo zkušenost, jak to nejlépe udělat, aby to nebylo z deště pod okap? Gynekologa jsem měnila jen z důvodu přestěhování, jinak nikdy. Případně co si ohlídat? Jde mi o odbornost, ne o to, zda to bude soukromá klinika a nebo 20 let stará ordinace (když to přeženu). Díky ~x~
jayinka7 92682
23.11.2020 19:10:27
Dobrý den,

poradíte prosím dobrého gynekologa - tedy preferuju spíše ženu, nejlépe okres Praha -východ, případně Praha 2, 9... která ještě přijímá nové pacientky, neplatí se velké poplatky a vstřícné chování je samozřejmostí...?

Děkuji za tipy.
J.
rišulka 117642
1.5.2020 0:33:03
Gali, nevím, taky hledám, zatím mi řekli v Silesii (havanská - kousek pod Slovanem), že mám zavolat zkraje června..
Jinak Martiník, ale je dost drahý a ne každému vyhovuje..
Galia 130288
30.4.2020 13:50:27
Doporučte, prosím, gynekoložku v Ostravě - Porubě, popř. blízkém okolí. Díky.
Milan Chalupa 158497
20.2.2020 10:15:09
Pochopil jsem, že jste ze Zlína a psala jste o novém gynekologovi snad alternativním. Jsem z FM a hledám pro ženu alespoň tolerujícího. Prosím poradíte? Děkuji
Isa 156596
18.8.2018 15:51:18
dobry den
chtěla jsem se zeptat, zda jsou někde uloženy data o poslední interrupci, než uplyne pul roku...můj gynekolog mi řekl že nelze nyní provést potrat když jsem byla v květnu.. ale jiné ordinace prece tuto informaci nemají...
děkuji za odpověd:)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1607  [Dalších 1547 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.