| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1607  [Dalších 1427 >>]
Žžena 83005
18.2.2016 7:57:51
A pod sukní má teda v ordinaci holej zadek. No za ideál to nepovažuju.
Posledních 10 let jsem registrovaná jen u gynekoložek, u kterých se žena nesvlíká před ordinací, a ženy tam chodí normálně v kalhotách.
radka
  • 
18.2.2016 7:55:11
jaké holé zadky? na gyndu snad každá příčetná ženská chodí v sukni
Půlka psa 24064
18.2.2016 7:45:09
U minulé doktorky jsem platila snad 12 000 za těhotentví. Ale nevadilo mi to, chtěla jsem člověka, co se mi dostatečně dlouho věnuje, mluví se mnou, nic nezanedbá, a kde se čeká jen chvíli a výjimečně. Dostala jsem, co jsem chtěla, tak jsem byla spokojená. Předpokládám, že to zdanili. Za rozumnou službu klidně zaplatím.
Žžena 83005
18.2.2016 7:11:00
Kabinkový systém je to, jak se mezi sesternou a doktorem svlečeš a s doktorem celou dobu jednáš už s holým zadkem? To mi přijde hrozně ponižující (aspoň tak jsem to zažila u první gyndařky), bez ohledu na to, jestli vidím i cizí zadky.
Já jdu do ordinace oblečená, doktorka mi potřese rukou (že při tom nemám holej zadek je pro mne důležité), posadím se, probereme co je potřeba (změny od minula, potíže atd.), kozu má za plentou, tam se jde jen na to vyšetření (tj. za plentou si také odložím a nachystám se) a pak se zase obleču a vrátíme se ke konverzaci u stolu.
Delete 8214
18.2.2016 2:26:21
U mé bývalé gynekoložky to bylo...buď 1000 Kč na rok (to se vyplatilo v v těhotenství), nebo 500 Kč při každé návštěvě.

Byl v tom luxus třeba večerních ordinačních hodin (snad do 22 hodin), v době, kdy jsem musela řešit hlídání dětí, tak to dávalo možnost se vystřídat u nich s manželem, navíc jak jsem noční tvor, tak pro mě prostě příjemná hodina, na rozdíl od jakékoliv dopolední). Dál třeba zasílání připomínacích sms, volání výsledků vyšetření (volali nebo psali oni), plus pro mě řada dalších podstatností, třeba to, že to byla žena..
Bohužel lékařka zemřela (mladá), po jejím odchodu šla klinika dost do háje, teď už tam nechodím...a v dosahu žádná žena, která by brala....A místní podmínky se velmi blíží popisu Půlky psa, jen tedy tady ještě navíc ordinuje nějaký chlap, a nečeká se v čekárně, ale fronta je až ven na ulici, protože je tu jen jednou týdně. Do toho nejdu, ani kdyby za to platili mně....
Půlka psa 24064
18.2.2016 0:33:54
Proč nezdaněnýho? Prostě paušál, no. Co je zvláštního na tom brát si za službu peníze? Za telefon na doktora ten paušál asi nebude.
Půlka psa 24064
18.2.2016 0:32:46
Proč nezdaněnýho? Prostě paušál, no. Co je zvláštního na tom brát si za službu peníze? Za telefon na doktora ten paušál asi nebude.
Půlka psa 24064
18.2.2016 0:32:33
Fren 117315
18.2.2016 0:04:56
"1000kc/rok, kdy dostaneš mobil přímo na pana doktora..." - když jsou blbí,at platěj,to sice určitě p.doktor neříká nahlas,ale myslí si to,a ty hloupé baby si ještě myslí,jakou mají péči už jen proto,že jim dá číslo! Svatá prostoto!~t~

To je ale kšeft panečku, kolik asi má pacientek tenhle vychcánek alias doktor a všichni jemu podobní? krát 1000,-,to máme za rok kolik nezdaněného příjmu?? Za pouhé tzv. číslo přímo na pana doktora. Za jak málo jsou ty dnešní některé pipiny vděčné,neuvěřitelné,a jak málo jim stačí ke štěstí~a~~t~
KoproFka 76193
17.2.2016 23:38:35
Pojd k nám;)... my jsme strašne hodny a pan doktor je faaakt hodne pečlivý, mily a mluvi!!!. ted tam delam sestru;)
nic z toho, co se ti nelibi, nedelame;) pacientky se objednávají a berou se tedy na čas, takze pokud se nesemele něco neočekávaného, coz ve zdravotnictvi nemůžeš holt nikdy vyloučit, neceka se...
mame tedy kabinkovy system 2 kabinek, ale snažim se, narozdíl od predchozi sestřičky, posílat tam pacientku tak, aby nebyla nucena nic poslouchat ale odložila si a rovnou šla ... obcas to nevyjde, ale většinou ano... to je proste dan za to, ze pan doktor nikoho neodbyde a všechny dotazy zodpoví a vše vysvětli ...
uz delame na kazde kontrole i netehotnym... o tehulkach ani nemluvim-to se rozumi samo sebou....
MUDr. HOLEC, p8, pol. Čumpelíkova .. Berem tedy uz jen do nadstandardni pece, 1000kc/rok, kdy dostaneš mobil přímo na pana doktora...
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1607  [Dalších 1427 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.