Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka a dva kluci | 57001 |
10.2.2013 19:05:04
od 10 mesicu až dosud již tedy deset let chodime do vinohradske nemocnice a nemužu si stežovat jsem spokojena, stačí doporučeni obvodačky a je to
|
Emko+2 cácorky | 69427 |
10.2.2013 18:38:28
Téda - mám to sice přes celou Prahu, ale zauvažuji nad tím.
Koukala jsem na stránky - můžu se zeptat, jak je to s placením? Jde to přes pojišťovnu nebo se vyšetření hradí? Tam sice ceník je, ale nerozumím ani jedné položce |
Kolářová Adéla | 53847 |
10.2.2013 18:29:25
Také doporučuji Oční kliniku v Horních Počernicích, jezdíme tam z Plzně. Velmi vstřícný přístup k dítěti i k rodičům.
|
pomnenka |
• |
10.2.2013 18:20:13
Chodíme na Oční kliniku v Horních Počernicích. http://www.ocniklinikahp.cz/
Doktorka dělá ten nejlepší dojem, citlivý přístup k dítěti... |
Dorka |
• |
10.2.2013 18:09:58
Nevím jaká je to Praha, ale chodíme na Oční kliniku Horní Počernice - je tam skvělá dětská oční. Můžu jen doporučit.
|
Emko+2 cácorky | 69427 |
10.2.2013 18:04:28
Ahoj! Nevíte někdo o dobrém dětském očním lékaři/lékařce?? Včera jsem koukala na dceru - při sledování televize docela často "křečovitě" mrkala. Já sama špatně vidím na dálku (nic strašného - mám půl dioptrie na obou očích) a vím, že když mrknu, svět se mi na chvíli zaostří
Chtěla bych vzít holku na oční, ale kam?? Poradíte - nejlépe Praha 11, 15, 4 10. Díky!! |
Nmn |
• |
29.1.2013 13:31:37
oční léčebna je senzační. děti tam byly několikrát (jak spolu, tak i zvlášť). Poprvé jsem tam dceru poslala právě ve druhé třídě... Ze začátku ji bylo samozřejmě smutno, ale našla si zde spoustu nových kamarádu a sestřičky byly moc hodné.
Po čtyřech pobytech se jí úplně vyléčila tupozrakost a o hodně se jí snížili dioptrie. Nyní už tam bohužel jezdit nemůže (neboť je již moc velká), ale velmi jí to pomohlo... Ohledně návštěv:jsou i od 9 hodin od rána a pokud chcete dítě i jindy stačí zavolat vrchní sestře a domluvit se. Já jsem této možnosti využila několikrát a žadný problém nebyl... |
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
27.11.2012 10:54:37
Prosím o radu, kde najít opravdu dobrého dětského očaře, nejblíže Berounu či Hořovicím. A stejně tak, zda v těchto lokalitách máte nějakou "ověřenou" optiku, kde nechat dítěti udělat brýle.
Mohla bych Vás poprosit o Vaše zkušenosti s první návštěvou u dětského očaře? My jsme při první návštěvě jen dostali recept na kapičky, celý týden jsme museli rozkapávat, za týden znovu k lékaři, ten posvítil do očí, synek ani nic nečetl, pan doktor nepoužíval žádný přístroj a jen pohledem stanovil diagnozu - jedna dioptrie na dálku na každé oko. Prý už to po letech zkušeností prostě pozná. Jsou Vaše zkušenosti s prvním vyšetřením jiné? Navíc je to týden, co už nekapeme a synek má stále rozšířené zornice jak sova :-( . Nevíte, kdy se to srovná :-( ?! |
Katka |
• |
19.11.2012 18:47:24
Doktorka Ryvolová dospělé už nebere, jinak je fakt super
|
lucijána | 66898 |
18.11.2012 16:50:49
Paní doktorka Ryvolová v Čelákovicích přímo u nádraží .
Já jsem s ní spokojená a hodná je i na děti http://www.firmy.cz/detail/671191-mudr-elena-ryvolova-celakovice.html |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.