| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - oční

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 534  [Dalších 384 >>]
Zuuuza 66577
3.4.2013 13:53:44
Ano, je moc fajn! Chodím tam se synem (bude mu 6) skoro rok ~;)
jamall 123866
3.4.2013 12:28:59
Skvělý pro děti i dospělé je pan Mudr. Aleš Sendler. Je milý a moc ochotný a s dětma to umí a je v Brně na Orlí. A má i fajn reference. ~;)
Silvie+dva kluci 103202
13.3.2013 10:31:44
děkuji :-)
Bílá Masajka 131899
13.3.2013 10:28:56
Napsala sem ti email
Silvie+dva kluci 103202
13.3.2013 10:00:22
Za týden máme se synem - 4 roky, nastoupit do oční školky, která je v rámci Dětské nemocnice v Brně. Řekli nám, že to bude na dva týdny s tím, že tam budu přes den zůstávat s ním. Máte někdo zkušenosti, jak tam probíhá organizace dne, jak dlouho školka trvá, popř. jestli tam s ním mohu zůstat až do večera nebo jen po dobu oční školky. Chci být trošku dopředu připravená na to, co se tam bude vlastně dít.
Tami
  • 
7.3.2013 9:44:24
Také se musím přidat, do Českobudějovického Lexumu jen na smrtelné posteli.
Operace šedého zákalu - jedno oko dopadlo dobře-druhé katastroficky. ačkoliv původně nebylo třeba žádných brýlí, po této operaci jsou na tom oku 3 dioptřie, šedý zákal nebyl úplně odstraněn, čočka nasazena křivě a od té doby stíny před okem. A jak se k tomu staví paní Doktorka, která tuto opraci prováděla? To si budete muset zvyknout, s tím se nedá nic dělat. A podotýkám, že čočku do každého oka dali jinou,(z jiného materiálu???)což také nemá být. Ale dle expertů v Lexumu to nevadí.
Perličkou na tom všem je, že o 1/2 roku před tím šla na tutéž operaci jedna známá, která si připlácela 20 000,- za lepší čočky a výsledek byl naprosto stejný. 1 oko dělal doktor a to je bezvadné a druhé tatáž doktorka a ta stejná závada jakou jsem již popsala.

Petr V
  • 
23.2.2013 4:34:44
Mně v LEXUMU diletanským provedením vitrektomie v makule nemehlo Dr. Fišer zrak poškodil. Takže mám jizvu na sítnici v místě, kde se dívám, během operace jsem prý mrkal, takže nástroje z oka vyskakovaly - zřejmě mizerné provedení anestezie, kterou asi neumějí a najímají si ji - dle dokumentace - odněkud z venku. Také chování personálu děs, nemístné poznámky, hučení do pacienta při operaci, který je v polospánku, nekompenzace vysokého krevního tlaku během operace, naopak vas po operaci sprdnou, že ho máte vysokej a že s tím máte něco dělat. Vážné komplikace během a po operaci mi raději zamlčeli, abych snad nemohl požadovat okamžité řešení nastalé situace. Naopak mi bylo zdůrazněno, že jsem TO dostal ZADARMO. Ale když jsem se pak podíval do výpisu z pojišťovny, tak si tam navíc mimo jine naúčtovali fotokoagulaci a odstranění epiretinálních membrán za cca 7000 Kc, takže zase tak zadarmo to nebylo prostě to co mi nemohli nauctovat si proste nafakturovali na pojišťovnu.

Hannka 118212
14.2.2013 15:23:49
Díky, no právě jsem to taky zkoukla.Já jsem z Příbramska, tady bída.Ale protože jezdím na dost jiných kontrol do FN v Plzni tak jsem chtěla někde tam.Ovšem v nemocnici je problém ten, že při každý kontrole jiný doktor-podle služeb.Tak sháním samostatného, ale zatím vůbec nic.
Kolářová Adéla 53847
14.2.2013 8:43:19
Hannko, s očním dr. je to v Plzni těžké. MUDr. Topinkovou nedoporučuju vůbec - mrkni na její hodnocení na www.zmamylekar.cz. My nakonec jezdíme do Prahy.
Ivka3 115865
13.2.2013 19:19:40
max.spokojenost:
http://www.tvuj-lekar.cz/49777343/35375/ocni-ordinace-pro-deti-a-dospele
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 534  [Dalších 384 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.