| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Koupání a plavání

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 6826  [Dalších 6796 >>]
monam 158013
2.7.2024 21:19:54
Holčičí. Máte zkušenosti s nějakou konkrétní značkou?
Monika 123907
2.7.2024 9:36:46
Ale je pravda, že teď naposledy jsem tedy byla poněkud nervózní z partičky mladších lidí (kolem 30), mix bezdětných párů a párů s předškoláky, kteří si sice stěžovali na nedostatek peněz, ale zároveň trávili celý den tím, že se střídali ve frontě před bufetem na rundy panáků a koktejlů (velmi drahých), které do sebe lili a stávali se čím dál veselejšími a ty malé děti posílali bez dozoru do vody - když jim jednu plačící holčičku přivedla nějaká paní, holčička obdržela výtku, že nesmí plakat před cizími lidmi, že by to pak vypadalo, že se o ni nestarají ~k~ No, naštěstí se nic nestalo alespoň do doby, než všichni před sedmou odkráčeli na autobus ...
Monika 123907
2.7.2024 9:34:01
Koníčku, to zní hezky. Já se taky ráda vykoupu někde, kde nejsou lidi, třeba v rámci výletu, když je horko. Ale zrovna v okolí Prahy taková místa moc nejsou a nebo jde o nějaký echt bahňák a to já tedy nemusím. To se raději ošplouchnu trochu v potoce, ale to nepovažuju úplně za koupání. A pokud chceme strávit u vody v podstatě celý velmi horký den (když je takové teplo, že nestojím o turistiku dokonce ani já) a máme přeci jen ještě děti, i když velké, tak se nám i dost hodí nějaká infrastruktura typu WC, občerstvení nebo dokonce skluzavka, tobogán - a to je spojeno s tím, že jsou tam logicky další lidé, ve velmi horkém dni pak hodně lidí, co se dá dělat. Psi na většinu míst, kam jezdíme nesmějí, případně (na Slapech) je pro ně vyhrazena jen část pláže. Taky už jsme za léta narazili na nějaké uřvané partičky, případně se stane, že se vedle usídlí kuřáci, ale neděje se to nějak často nebo ve velké míře. A naše rodina taky nějaké zvuky vydává, tak nemůžeme chtít po ostatních, aby byli úplně potichu :-)
Stará husa 154854
2.7.2024 8:56:41
Koníčku, já už se v Česku nikde nekoupu. Právě kvůli lidem, kteří řvou, kouří, pouštějí hudbu a vůbec dělají binec. Můžu jet jen tam, kam jede MHD, auto nemám, takže žádné opuštěné rybníky. Jsem vykoupaná v moři a to mi stačí.
Koníček mořský 156666
2.7.2024 7:28:31
Já se teda koupu nejraději tam, kde nejsou žádný lidi. Vodu miluju, mám ráda i život kolem ní a v ní, ale lidí se to netýká. Takže se koupu v rybníku, kde se nikdo jiný nekoupe. Je tam plno "bruslařek", vážek a motýlic. Občas žabka. Okolo hlavy mi létají vlaštovky, jiřičky a rorýsi, kteří se přilétli napít a osvěžit. Je tam plno kaprů, takže se mi často přimotaji mezi ruce nebo je kopnu do hlavy. Jsou tvrdí a slizcí a leknu se. Ale za to, že si plavu sama a splývám s přírodou mi to stojí.

Když se jedu koupat tam, kde jsou lidi, jsem zpruzená. Řev, rádio, magoři na paddleboardech, troubení aut, volně pobíhající čokli, čurající lidem na věci a štěkající... Děkuji nechci.

A úplně nejvíc ráda mám řeku, její plynutí a vůni.
Muumi 41406
1.7.2024 21:37:01
Moniko, ono je to ve vlnách. V sobotu tam vyrazilo celý Kladno a v neděli byli všichni otrávení, že bylo moc lidí, tak sobotní nepřišli:)
Za mě je tam těch partiček, co dělají bordel, pořád dost:(.
kachna_ 144932
1.7.2024 21:36:28
Harasov je koupaliště, teď nově je tu i hezké stanoviště pro karavany a možná i stany, jen majitel je docela protivný dědek a zakazuje dětem stavět na pláži hrady z písku.
Ale voda je tam krásná, studená a plná leknínů.
kachna_ 144932
1.7.2024 21:24:43
Já mám radši Štětí.
Z přírodních Harasov, ledové Mšeno a milovaná Lhotka (ale ta je o víkendech úplně mimo). Neznám Barabu.
Monika 123907
1.7.2024 21:00:53
Jáňo,diky,to zní pěkně. V kombinaci s předchozími informacemi bych mohla dojít k zaveru,že je možná lepší tam chodit koncem měsíce než na začátku?:-)
Jáňa+tři sluníčka 29413
1.7.2024 16:32:40
my byli na kladenském venkovním koupališti včera, v neděli 30.6.2024 mezi 11 a 16 hod. a rozhodně nebylo narváno, lidí tak akorát a to já davy fakt nesnáším. Vstupné 120,- na den, toalety čisté, trezorky na cennosti za 20,- a je u toho dozor. Navíc jsou tam tři samostatné zóny, bazén 50m, o kus dál tobogány a klouzačky a na další straně zase o kus vedle brouzdaliště a atrakce pro batolata, takže člověk si může dát deku na louku u atrakcí, které jsou pro něj zajímavé, v našem případě mezi plavecký bazén a tobogány, páč batole naštěstí už žádné nemáme. ~:-D Takže za mne mohu doporučit! ~R^
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 6826  [Dalších 6796 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.