Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kvíza |
• |
23.4.2013 20:35:16
Na tvém místě bych se s dvouleťákem vyprdla na nějaký organizovaný kurz cvičení. Drilu a organizovaných aktivit si ještě v životě užije, takhle malé děti mají běhat po venku, v přírodě a poznávat a zkoumat svým tempem a způsobem, který je jim vlastní. Zbytečně se stresuješ ty, tvé dítě a ještě za to platíte...
|
adelaide k. | 20327 |
23.4.2013 19:53:50
To nijak nesouvisí s disciplínou, prostě ho to nebaví asi byhc to vyhodnotila jako pro nás nevhodné a našla něco jiného, popř. nic, teď se dost vyřádí venku.
|
Nana |
• |
23.4.2013 19:46:53
Očas jsem chodiula na podobné cvičení u nás do Sokola a byla tam podobná skvadra - hodné holčičky (2 - 3 roky) a můj syn 2 a půl roku, kterej se zaboha nenechal přimět skoro k žádné společné aktivitě. Cvičitelka tedy na rozdíl od té Vaší měla velké pochopení, řekla, že ho nemám nutit, že se třeba časem chytí sám, ale přesto jsem si tam připadala tak neschopně, že jsem nakonec chodit přestala.
|
Kapradina | 34186 |
23.4.2013 19:44:00
Nejšťastnější dítě je dítě líného rodiče.
Ve věku dvou let jsme chodily jen do MC - cvičení, tvoření, zpívání - od každého trochu a kdo jak chtěl. Myslím, že dítěti v tomhle věku nic neuteče, když do podobných aktivit chodit nebude. Zbytečnej stes pro něj i pro tebe. Na hřišti si to užije mnohem víc! |
Cimbur | 64764 |
23.4.2013 19:00:52
Nezlob se, že se tak hloupě ptám.
Ale k čemu jsou takové kurzy mimo to, že pro některé maminky je to příležitost k rozptýlení a sociálnímu kontaktu? Co to má přinášet dětem? Chodila jsem s holčičkou když měla asi 9 měsíců do něčeho takového, ale ani jsem to zaplacené nedochodila, protože těžce onemocněla babička a mě přišlo důležitější odestovat za rodinou a být s nimi. I tak, prostě i kamarádka, která mě na to tenkrát zlákala mě narovinu řekla, že je to kvůli mě, ať se dostanu mezi lidi. Já jsem dokonce přesvědčena, že většina takových těch plavání kojenců je docela k ničemu, a to jsem plavec a neurolog. Třeba způsob, jakým jsme měli držet dítě za zádíčka a nutit je k hyperextenzi hlavičky, mě dokonale odradil od plavání u mladšího dítěte, které se narodilo velmi předčasně a potřebovalo podpořit vývoj Vojtovou metodou atd. |
daba+holčička | 55689 |
23.4.2013 18:39:42
jinak by mě zajímalo, jak přinutit disciplíně otce. Malá chodí na gymnastiku a když mu řekne, že se jí nechce a já zrovna nejsem dom, tak nejdou Je to jediný den, kdy mám hlídání a můžu si něco zařídit a abych tu stála jak dráb nebo co
|
Simeona+3 | 110315 |
23.4.2013 18:38:41
Moje děti nikdy nechtěly cvičit. S nejstarším jsem zkoušela chodit do místního mateřského centra, ale jemu by bývala vyhovovala volná zábava s pomůckami- švédská bedna, lavičky, žebřiny, míče, veliké měkké kostky, houpačky atd. Jenže program byl strukturovaný- volná hra, pak pár básniček/písniček při cvičení, pohádka, pak hry v tělocvičně a svačina, nakonec krátká maňásková pohádka a volná zábava. Celou tu dobu jsme trávili vždycky v tělocvičně a měla jsem pocit, že narušuju program.
Chodili jsme jen v zimě, na jaře, v létě a na podzim je stejně líp venku. |
Monika | 123907 |
23.4.2013 18:37:20
U nás v sokole je to teda tak něco mezi tím "volným" a "vojenským" režimem. Děti by měly dělat to, co je na programu, nejsou tam žádné volné hračky a jiná náhradní zábava, ale skoro nikdy se neúčastní všechny děti (sedí na lavičce, pobíhají atd.) a nikdo nemusí odcházet ven, ani když řve (i když to často maminky dělají o své vůli). Podle mě skoro žádné dvouleté dítě nezvládne se "disciplinovaně" účastnit, pokud je někde poprvé (nové prostředí, nový kolektiv, nový program ...) a nejspíš by potřebovalo jít tam víckrát (ale v popsané situaci bych to možná taky vzdala)
|
daba+holčička | 55689 |
23.4.2013 18:37:10
chodila jsem s 2,5 letou hyperaktivkou na tanečky a většinu hodiny jsem držela dveře, protože chtěla zdrhnout na chodbu a schody. Teda taky byla jediná. Chodila tam jedna dokonce roční a spolupracovala. Občas se někdo styděl.
|
Lei | 37503 |
23.4.2013 18:35:53
moniko, děkuji za tip , ano, to mne právě vadí nejvíc, ty zápory. snažím se říkat spíš to, co by se dělat mělo/mohlo (pokud nejde o vyhrocenou situaci, jako třeba že se dítě řítí na odrážedle směr silnice). nechci, aby měla z celého dne večer v uších ozvěnu nenenene...většinou se mi to daří, ovšem pouze většinou. jakmile se totži dcerka "zabejčí", tak nereaguje, na ano/ne nehledě.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.