| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - jak co vyčistit

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7016  [Dalších 6946 >>]
Federika 14090
24.8.2023 12:24:09
Není to zas tak hrozný. Prostě během dne naběhnu do každý koupelny, vlezu dovnitř, vyleštím tím fialovým hadříkem. Jedndou za čas vyleštím a přetřu tíkm kondicionerem. Ten trvá delší dobu, než se zapracuje.
Měli jsme předtím ten plast s bublinkama a nikdy více, tohle je fakt hezký.
Ropucha + 2 120300
24.8.2023 11:18:24
Sklo vypadá krásně v hotelu, kde ho někdo profesionálně vycídí.
Domů bych velmi rozvažovala ho pořídit. A diskuze mi jen potvrzuje, že by to nebyl dobrý nápad. Obzvlášť na stará kolena. Po každém sprchování se ohánět stěrkou, to opravdu není lákavá disciplína.
Federika 14090
24.8.2023 10:25:30
Pro "bohužel"?~:-D
Mě to čirý sklo uspokojuje, vypadá to hezky. Jo máme tvrdou vodu, takže netrpělivě čekám na filtr.
Koupila jsem tři přípravky od Ravak, mají v Bauhausu. Jedno je čistič, jedno na chrom, další je impregnace na sklo.Máme dva nový sprchový kouty se sklem, stěrku nemáme, stejně by to nedělali.
Skvělej je fialovej hadřík Vileda, z DM, třeba. (vede i Rohlík)
A ano, čistím to často.
Beat 107867
24.8.2023 9:58:29
Saamajno, hadrem to nedělám vůbec nikdy. Jen baterii prejedu hadrem. Máme podomitkovou, s takovým chrom deklem, tak prejedu ten. Neboj Stano, to vychytas. Ale musíš dat doma instrukce, to je fakt. Jakmile se nepoužívá stezka, není pomoci. ~:-D Použij výhružky, ze to budou mýt oni.
holkamodroočka 156337
24.8.2023 9:57:51
Holky rádi šetřit každý den stěrkou, na to nemám morál. Zvlášť teď v létě, kdy se každou chvíli leze do sprchy se osprchovat. Takže jednou za čas to postříkám fixinelou So koupelny, pak to přejedu houbičku, osprchuji a je to.
Daleko víc mě štve podlaha ve sprcháči, klouže, když ji pořádně nesplachnu od pěny z šamponů a kondicionéru. Tohle je pro mě daleko větší opruz.
Beat 107867
24.8.2023 9:56:21
Stano. Pokud ho mas nový, doporucuju ošetřit ho nějakým nano pripravkem. Kde je tvrdá voda, je to 100% rozdíl. Ale tedy souhlas se sterkou. My ji máme v každém sprchaci, po každém sprchování stahnem. Je to o cviku, zabere to par sekund. A tak víc jak 14 dni na to jinak nesahnu. A když myjeme koupelny, tak to vezmu důkladněji. Mám parní stroj, tím to prejedu, stahnu sterkou a hotovo.
Saamajna 115449
24.8.2023 9:37:03
Stano,
To je marnej boj...
Sorry za nepodporujici komentar, fakt mi to je lito.
Fungovalo by POKAZDE hned po sprchovani setrit sterkou a hadrem vysusit a vylestit.
V normalnich domacnostech nerealny.

My mame v jedne koupelne sprchovej kout bez zasten - do hloubky a 3 strany jsou kachlicky.
U deti je sprchova vana, puvodne planovana s otocnou skladaci sklenenou stenou.
~6~
Ale nastesti jsem se vic informovala a dalsi plan byl tyc ode zdi ke zdi (Ikea) + sprchovej zaves, co by se pral a podle prani obmenoval - existuje nekonecne dysajnu ~;).
Ale nejak jsem to nestihla zrealizovat ~f~ a tak tam neni NIC!
Krome velke bavlnene predlozky na podlaze, ktera vsaje event. kapky.
A ta se casteji vypere.

Ted me neco napadlo - staticka folie na sklo! Zvenku!
Jsou i hezky vzory.

Agatha Ch. 135518
23.8.2023 22:33:59
Ravak cleaner na čištění a Ravak conditioner - kapky pak lépe stékají. A dobrou stěrku na sklo.
Pohodlná křesla za super ceny na Favi.cz
TaJ 81121
23.8.2023 22:33:20
Dari, přesně, nějaká ta zaschlá kapka...já to při sprchování akorát opláchnu sprchou, abych spláchla případně nějaké ty cákance od šamponu, nebo sprcháče, ale jinak nic, umyju akorát sprchovou vaničku, když je potřeba. Nemám to na výstavu a do koupelny si sprcháč přes den prohlížet nechodím..,a večer se tam nacáká znovu~;)
Dari79 114243
23.8.2023 22:27:16
Jenže já neumím ani mýt okna do lesku bez šmouh. Prostě na ty skla nemám talent nebo energii. Nevím.

Ale nehroutím se z toho. Je to domov a ne "předváděcí" salón.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7016  [Dalších 6946 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.