Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bouřka | 7675 |
4.10.2020 16:32:27
Formičky bývají z jiného materiálu, ale povaření snad vykrajovátka zvládnou. OK zkusím, to obrušování mě nebaví. Díky.
|
Půlka psa | 24064 |
4.10.2020 16:29:40
Nalož to na týden do octa a budou jako nová i bez drátěnky.
Čistíme takhle věci, co najdeme detektorem kovů. Našli jsme na zahradě prvorepublikovou podkovu. Byla totálně zrezivělá. Kdyby neměla ten tvar, tak by ani nebylo poznat, co to je. No a po dvou týdnech v octu je najedou úplně čistá. |
Lada2 | 130679 |
4.10.2020 16:19:16
Ja te formičky na pracny vyvaruju s práškem do peciva, jsou najednou zase bílé. Ale nevim, co vykrajovatka.
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
4.10.2020 16:15:41
Po odrbání drátěnkou nebo něčím bych je umyla ve vodě s jarem a potom v čisté, nakonec bych je dala na chvíli vypálit do horké trouby
|
Bouřka | 7675 |
4.10.2020 15:46:04
Dítěti se zachtělo vykrajování, tak jsem vytáhla po půl roce vykrajovátka a zjistila, že mi nějak orezly. Postupně to odrbávám drátěnkou, je to pakárna, zejména u hodně tvarovaných, ale což. Akorát přemýšlím, jestli je ještě nějak neošetřit. Nevíte někdo, co s nima?
|
muska22 | 79852 |
11.7.2020 16:44:02
Termix,děkuji za reakce.Mám naději,že to jednou skončí,ač to momentálně tak nevypadá.Do toho pořád prší,a my potřebujeme teplo na dosušení zdi.Proto byla rekonstrukce naplánovaná na léto.
|
Termix | 105545 |
10.7.2020 22:22:20
No oni možná udělali vše správně, ale měli vás upozornit, že zeď není dostatečně suchá a tedy na ni nemůžete dát tu linku. A ten stolař si to holt mohl ověřit a změřit vlhkost zdi. Ty jsi koncový zákazník a nemůžeš myslet na všechno. Ideálně abys tam měla obě firmy najednou. A hlavně ten stolař mohl nechat tu pidi mezeru mezi tou linkou a zdí. My už máme naštěstí klid, ale fakt si umím představit tohle zoufalství. Moc držím palce.
|
muska22 | 79852 |
10.7.2020 16:09:53
Tak právě to zoufalstvî prožíváme my.Místo radosti toto.Skříňky jsou samozřejně sundané,a staví se stolař,co dělal linku.Ale do telefonu už dal najevo,že jeho chyba to není.To samé nám řekl majitel firmy,co dělala kopelnu.
|
Termix | 105545 |
9.7.2020 22:43:33
Jo a my si taky mysleli, že zeď byla suchá. Na dotek opravdu byla. I ten majitel stavební firmy o tom byl přesvědčený, proto to podepsal. No uvnitř bohužel nebyla.
Mně je úplně úzko, jen to čtu. Úplně mi naskakují ty pocity bezmoci a zoufalství tehdy. |
Termix | 105545 |
9.7.2020 22:39:44
Muško, já tehdy měla neskutečné štěstí. Jedinkrát v životě jsem viděla přesně týden před začátkem rekonstrukce Černé ovce a shodou okolností tam identickou věc řešili. Proto jsem si nechala do předávacího protokolu zapsat vše potřebné.
Ale asi bych znovu apelovala na stavební firmu, že neřekli, že zdi nejsou pořádně vysušené a tedy na ně nemůže být postavená linka. A zkusila bych za kuchyňskou firmou, že si neověřili vlhkost zdi, přestože věděli, že ta rekonstrukce právě proběhla. Protože předpokládám, že nikdo z nich nechce špatnou reklamu. Jinak těžko radit. Já si pamatuju to totální zoufalství tehdy. Stálo nás to půl miliónu a po pár týdnech mi zbyly oči pro pláč. Dnes komu můžu, tomu radím nechat si právě tuto větu napsat do předávacího protokolu. Pokud máš tu linku na zdi na doraz, tak to nemá jak schnout a nezbavíš se příčiny. Asi bych to všechno sundala a postupovala jako tehdy já. Hodně sil a držím palce. Dej vědět, jak jste pak pořídili. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.