Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
katka ostrava | 80891 |
27.4.2008 22:32:10
ty brdo to už je tolik hodin? půjdu pod sprchu, oholím hnáty, ve 12 zavedu utrog a půjdu chrnět at už je ráno, jsem zvědavá kolik se mi jich po rozmražení ujalo. kdyby aspon 3 tak si nechám zavést všechny 3. když už tak at pořádně, no né? jedn doufám,že nebude ok jen 1
|
Katkaa1 | 80274 |
27.4.2008 22:30:05
ležela ale zase přiběhla zase k nám
|
katka ostrava | 80891 |
27.4.2008 22:28:52
já tež když nemám coby tak najíždím na různé kraviny, malá už leží??
|
Katkaa1 | 80274 |
27.4.2008 22:26:20
to lítat nebudeš ale funěta těšit se až budeš moct lítat
Když nevíš kam tak najeˇna black cafe time a najdeš tam vše, nehody-i ty srandovní a tam se obas docela nachlámu. A když mám pocit že se mám zle tak tam najedu podívám se co se děje v iráku a hned vím že se mám líp. |
katka ostrava | 80891 |
27.4.2008 22:24:27
jojo snad budu v lednu taky lítat kolem jednoho nebo dvou. už aby to bylo. kdyby si viděla na jakých stránkách já už sem byla, u transexuálů to by ses posrala smíchy, zajímavé a poučné, u gayů, pak mi kámoška poradila lidské úchylky, nevěřila bys na co vechno můžou mít lidi úchylky, jak budeš mít čas tak si nato najed,fakt sranda.
|
katka ostrava | 80891 |
27.4.2008 22:24:27
jojo snad budu v lednu taky lítat kolem jednoho nebo dvou. už aby to bylo. kdyby si viděla na jakých stránkách já už sem byla, u transexuálů to by ses posrala smíchy, zajímavé a poučné, u gayů, pak mi kámoška poradila lidské úchylky, nevěřila bys na co vechno můžou mít lidi úchylky, jak budeš mít čas tak si nato najed,fakt sranda.
|
katka ostrava | 80891 |
27.4.2008 22:21:22
jo já lezu tam kam mě napadne. minule jsem vlezla na stránky transexuálu, no to ti bylo, jak budeš mít čas tak si tam tež hupni a nebudeš se stačit divit, jindy mi kámoška poradila, at si najedu na lidské úchylky a to by ses posrala smíchy naco vše může být člověk úchylný, chlamala jsem se ani nevím jak dlouho,fakt zajímavé, pak zas na gay stránky. fakt dost poučné a zábavné. jojo snad v ednu budu taky lítat kolem malého nebo malých.
|
Katkaa1 | 80274 |
27.4.2008 22:15:59
kam ty všude nevlezeš, ta obžízka fakt brutus udělat tohle mé dceři tak mu ruky uřežu a zabiju takovým způsobem......fuj
pujdu ji uložit tu mou princeznu, má to nějaký posunutý, leze na ni rýma tak si dáchla v 6 večer a teď má nějak moc elánu a mámá je k.o. Mimochodem, břicho mě znovu bolí, včera na mě malá hupsla tak je to ještě horší, no jsem zvědavá opět co gynda, už si fakt připadám jak debil |
Katkaa1 | 80274 |
27.4.2008 22:15:58
kam ty všude nevlezeš, ta obžízka fakt brutus udělat tohle mé dceři tak mu ruky uřežu a zabiju takovým způsobem......fuj
pujdu ji uložit tu mou princeznu, má to nějaký posunutý, leze na ni rýma tak si dáchla v 6 večer a teď má nějak moc elánu a mámá je k.o. Mimochodem, břicho mě znovu bolí, včera na mě malá hupsla tak je to ještě horší, no jsem zvědavá opět co gynda, už si fakt připadám jak debil |
katka ostrava | 80891 |
27.4.2008 22:10:55
ted jsem při čekání na odpověd najela na stránky ženské obřízky a je mi úplně blbě, to snad ani není možné co e v 21 století ještě na světě děje za věci. hnuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssss
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.