| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Vasektomie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 498  [Dalších 418 >>]
jentak
  • 
21.2.2014 11:31:46
Nic by se nezměnilo. Jen mě zaráží, že to takhle vidíš - že se ti snad manžel zhnusí. Mně by se manžel zhnusil, kdyby mě nutil do sterilizace. Jinak - svého manžela bych do ničeho podobného nenutila, nemyslím si, že by se k tomuto kroku rozhodnul. Ale kdyby - tak dobře, ale spíš asi až by bylo jednoznačně rozhodnuto, že s plozením dětí je definitivně konec - asi tak po věku 45 let, dřív ne.
Klarisanek 111002
21.2.2014 11:27:32
~a~ Myslis, ze by ses i ty jemu znusila kdybys mela podvazane vajecniky? Nechapu. Napr. v USA ma vasektomii daleko vice muzu, povazuji to tam za uplny standart. Pro muze neni zadne riziko jako pro zenu, ktera se cpe desetileti HA. Naopak tvuj muz je frajer, protoze k tomu pristupuje takhle, vypada to, ze na nejake plozeni jinde a opousteni rodiny vubec nemysli.
Velšice 92803
21.2.2014 10:56:05
...je to problém, ale mně by například kondom asi zabil sex ~d~ Naštěstí je to každýho věc, takže každý dle své libosti... ~;)
Pavla
  • 
21.2.2014 9:38:12
Justýno a můžu se zeptat proč tedy vůbec jdeme s vývojem dopředu a nenecháváme vše plynout přirozeně?? Např. Když tedy porod nepostupuje jak má, má se nechat rodička přirozeně...... nemá se jí pomoci?? Aby třeba nebyla nějaká divná potom, když by neprožila normální porod!! Nebo můj otec onemocněl rakovinou, asi se podle tebe nebude léčit, nechá to...... slabí musí přirozeně pryč... Tak jen, aby nedošlo jednou na tebe.... Já mám problém opačný, že můj manžel je částečně neplodný jsem zjistila až po 5 letech, nijak to tedy na přitažlivosti neztratilo, ba naopak, ztmelilo nás to a dnes jsme za děti šťastný.... Po té zkušenosti máme priority trochu jinde.
A za mě je to super věc, že něco takového vůbec jde. Maminka mojí babičky umřela ve 35 letech po potratu, který jí provedla ukrajinka tajně. V té době to jinak nešlo. Co se babička naplakala a kolikrát říkala, kdyby tenkrát byla antikoncepce.
M_ 124075
21.2.2014 9:14:00
Tady máš napsané i vyfocené jak zákrok probíhá, ať ví do čeho jde.
http://www.vazektomia.sk/vazektomia/

Jediné bolestivé jsou tři injekce na znecitlivění, potom necítí vůbec nic. Bolest se dostavila cca 3/4 hodiny po zákroku, ale i tak se to dalo v pohodě odřídit.
M_ 124075
21.2.2014 9:10:40
A není to v Bratislavě ale Trenčíně. To je ale taky kousek.
M_ 124075
21.2.2014 9:10:21
http://www.vazektomia.sk/kontakt/

Protože jsem toto řešil a procházel plno diskuzí, hodně lidí ho doporučovalo. On sám vasektomii dělá už radu let, protože na slovensku na rozdíl od nás to bylo legální už mnohem dřív. Co říkal, má za sebou už přes 400 zákroků vasektomie.

Příznívá byla i cena (v přepočtu) 9000 Kč (zbyly nám eura z dovči) a z Brna jsem to měl kousek. Hradíš si to sama.
jakjeto 140308
21.2.2014 9:03:44
mohl by jsi mi dát na toho lékaře v Bratislavě nějakej odkaz na webu
a mohl bys aspoň v kostce napsta proč ne v Praze -Brně,ale v Bratislavě?
Taky o tom uvažujeme,jen jsme úplně na počátku a vlastně nevíme ani jak začít.
Hradí to pojošťovna nebo muž sám?Moc děkuji za odpověď jestli sem ještě koukneš.
M_ 124075
21.2.2014 9:00:23
Proto je to jen pro ty, co jsou definitivně rozhodnutí nemít děti.

Když jsem byl v ordinaci, přede mnou byl tak 25 letej Ken a v čekárně čekala jeho Barbie. Tak jsem se divil že do toho šel.
petluše 39676
21.2.2014 8:59:23
Radko, spermie se tvoří pořád, pokud bude chtít vlastního potomka tak to neni velký zakrok.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 498  [Dalších 418 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.