Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lady V. | 139699 |
14.3.2015 19:55:20
Musim si letos nechat vymenit spiralu a manzel mi dnes navrhnul, ze co kdyby si misto toho nechal udelat vasektomii.
Byla jsem z toho hodne prekvapena a pripada mi to jako dost blby napad - co kdyz se rozvedem, nebo se mi neco stane a on treba bude mit mladou zenu, ktera by chtela decka? Na druhou stranu by to samozrejme bylo pro me vyhodne, protoze bych se nemusela starat o antikoncepci... Co byste mu na to rekly? |
Antonín |
• |
16.2.2015 16:48:32
Před vasektomií jsem také hledal informace kde se dalo a tak tímto chci částečně "splatit dluh". Je mi 41 let, další děti neplánujeme a já chtěl manželce ulevit od hormonální chemie. Sbíral jsem dlouho odvahu a před dvěma lety jsem zákrok dokonce odložil. Jenže letos manželce končilo tělísko a tak jsem do toho šel. Vyšetření v opavské nemocnici u MUDr. Quise proběhlo normálně, lékař byl příjemný a vstřícný. Domluvili jsme termín zákroku, který jsem musel kvůli chřipce odložit, ale jednoho dne jsem konečně stanul na operačním sále a na sobě měl jenom andělíčka (to je ta hadra, co se zavazuje vzadu a končí v půli stehen).
Bylo to v zimě, mě moc teplo nebylo a sestry mi polily přirození nějakou studenou desinfekcí. Šourek udělal to, co má dělat, tedy stáhl se. Poté nastoupil lékař a měl se staženým šourkem celkem problém a sestrám trochu vyčítal, že desinfekci neohřály. Takže se to muselo zahřát a zákrok se tím o cca 15 min. protáhl na celkem 45 min. Bolest jsem cítil je sporadicky, spíše občas takové píchnutí, které jsem hned hlásil doktorovi a ten upravil lokální umrtvení. Po zákroku jsem jel domů a čekal, jestli po odeznění anestezie začne bolest. Čtyři hodiny po zákroku žádná bolest nepřišla, tak jsem odpoledne jel na chvilku do práce. Trochu bolest jsem cítil při vstávání ze židle, ale opět jen takové píchnutí. Třetí den po zákroku první opatrný sex - vše normální. Po týdnu na kontrole vyndány stehy, zůstala trochu citlivost při zatlačení na místo zákroku. Od té doby je sex stejný jako dříve, tedy báječný. Citlivost v místě zákroku zmizela po dvou týdnech. Nyní, pár měsíců po zákroku už ani nenajdu jizvy, vše je jako před zákrokem, tekutiny je méně o cca 10% a je trochu řidší. Cítím spokojenost, že jsme to celé podstoupil, doporučuji. Jo a stálo to 1200,-Kč. |
Honza |
• |
19.1.2015 13:16:30
Mohl by někdo doporučit doktora v Praze a okolí u kterého to nestojí 13.000,- ?
|
Petr 38 |
• |
5.3.2014 19:49:50
Tak už ji mám za sebou tu vasektomii ale je to 3.den po zákroku se nedá moc chodit je to bolestivé že to oteče ale myslím že to pak bude v pohodě vidím to na 5 dní doma by bylo lepší ale už jdu zítra do práce.
|
Simon |
• |
4.3.2014 9:18:26
Pokud nechceš na 100% otěhotnět, tak máte s manželem na výběr: - podvázání vaječníků, - vasektomii, - nesouložit. A protože se jistě nechcete sexu vzdát, tak někdo z vás dvou bude muset podstoupit radikální řešení. Vše ostatní není 100% spolehlivé. Že by Tě manžel po vasektomii nepřitahoval, je pouze Tvůj psychický problém. Pro manžela by bylo nejlepší buď Tě opustit nebo podstoupit vasektomii bez Tvého vědomí.
|
Alianana | 120332 |
21.2.2014 18:58:40
To teda nemělo. To, že nám muži po vasektomii přijdou asexuální, přece neznamená, že stejně se díváme na neplodné z jiného, přirozenějšího důvodu.
Dnes jsme celé odpoledne probírali a nedobrali, odkládáme vasektomii na neurčito, radši budu polykat chemii, než tohle. Manžel sice nechápe, ale podřídí se. Jak tu zaznělo, pokud by to udělal tajně, brala bych to jako velkou zradu asi by byl konec všeho, to se nedělá. |
NovákováM | 120401 |
21.2.2014 15:03:57
Michale, pro mne jsi v tomto prostě formát .
Naštěstí nemám problémy s jinou antiko (ale bobule bych do sebe nervala). A co asi zbývá, když je manžel v důchodovém věku, ovšem na jeho plodnost bych vsadila poslední boty, a mně je přes 40 a další děti opravdu nechceme. Kondom je nespolehlivý a nic jiného mne nenapadá. Nedělat sex? Podstoupit nějakou velkou operaci z mé strany??? Možnost vasektomie nás napadla s lékařem a manžel je na tohle prostě asi moc bojácný, nebo má podobné předsudky či pocity, které zde padají z různých stran. Samozřejmě ho miluji i tak (a hodlám si ho nechat ), navíc, když to muž nedává psychicky - mohlo by se stát, že po zákroku bychom přestali v této oblasti fungovat, což by mi zase bylo líto |
LaDa_A (2 deti) | 122643 |
21.2.2014 14:54:08
Jo, normalne jsem napsala kratky mail na adresu uvedenou dolu na strance "upozornete na nevhodny obsah".
Neodpovedeli mi. Nevim jestli neco smazali, doufam ze jo. Mam opravdu velky problem diskutovat na tema ktere je preplnene osobnimi urazkami. |
Justýna | 120436 |
21.2.2014 14:47:35
CHodím sem jen zřídka ale asi jsem neměla chodit ani tentokrát poněvadž jsem se přesvědčila že kdokoli nesdílí stejné názory jako většina je okamžitě vnímaný jako podřadný jedinec? Zajímavý,moje příspěvky smažete ale rasistický narážky jsou v pohodě. No neva,stejně vím kdo sem píše takže je mi to jedno.Nazdar bazar.
|
LaDa_A (2 deti) | 122643 |
21.2.2014 13:09:34
Nuz, vidim veci jinak.
Jsou tady jista pravidla a ty plati pro ovsechny. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.