Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka Pražanda | 128023 |
10.9.2024 10:15:44
My jsme nechali udělat postele u truhláře. Poměr cena/kvalita mi přišel lepší a výhodnější než cena/kvalita v obchodě. Úložný prostor řešený šuplíkem. Nemusí se zvedat těžká matrace a rošt a naklánět se pod to. Je to pohodlnější a přehlednější. Ale musíte mít na ten výsuv prostor. Jde o samostatný šuplík na kolečkách. Není součástí postele.
|
Peppa | 133447 |
9.9.2024 21:24:16
Máme dvě 160 z IKEA, dle vlastního výběru dětí, každé má jinou, s úložným prostorem je jen jedna, malm tuším. Přístup je z boku, dva šuplíky po obou stranách. Nahradily původní kvalitní postele z bukového cinku, ale už se jim holt nelíbily a chtěli větší, tráví v posteli spoooustu času Matrace jsme koupili jinde.
|
ivaxx | 44192 |
9.9.2024 20:30:30
Máme z bezvapostele jak manželskou (masiv), tak pro syna (120x210 z lamina). Jsou dražší, ale opravdu kvalitní a vydrží i několikeré rozebrání a převezení. Mají čelo a úložný prostor pod zvedacím roštem.
Dcera má z XXXLutz a už nikdy více. |
rekla | 105489 |
9.9.2024 20:16:43
Dcery by chtěly vyměnit devadesátkové postele (myslím rozměrem, ne lety) za širší, válecí, na spoustu polštářů a dek... Já bych zároveň byla ráda, kdyby postele měly úložný prostor a ten (vzhledem k umístění postele v pokoji) by se měl dát otevírat na straně (tedy ne v čele). Nemáte něco takového pro své puberťačky doma - hlavně pohodlí, žádné ostré hrany, ideálně s čelem, asi spíš tedy nějakou čalouněnou? Nebo něco, co se vám osvědčilo? Jedna může mít max. 140, druhá 160 cm šířky. Moc díky...
|
Čumča. | 160024 |
6.9.2024 9:25:42
Beat, připomněla jsi mi, jak jsem kdysi polohovací rošt použila k pomstě MM mě naštval, a hodně, šel uraženě spát a já jsem ho ovladačkou napolohovala do skoro úplného sedu a užila si jeho řev: "Okamžitě mě dej dolů!!!!"
|
Lenka Pražanda | 128023 |
6.9.2024 8:28:39
Na spaní jsem náročná a matraci bez vyzkoušení bych nekoupila. Z Ikea bych taky nekoupila. Tam nemají kvalitní matrace. Stačí se podívat na složení. To co nabízí oni, koupíš kdekoliv jinde levněji.
Poslední matraci jsem vybírala ve specializovaném obchodě. Předem jsem si na netu vytipovala 5, které chci vyzkoušet. Nevyhovovala mi ani jedna z nich. Nkonec jsem koupila úplně jinou, která mě na netu neoslovila. Je naprosto úžasná od prvního lehnutí. |
Beat | 107867 |
6.9.2024 6:16:00
Matraci máme každý svoji, protoze máme elektrické polohovací rosty. Ideál by pro mě byl, kdybychom měli oboji, ale to nejde. Rošt je skvely, ale používám ho méně, než jsem čekala. Hlavně při nemoci, ale jsme nemocny málo, nebo v zimě, když si o víkendu ráno dele čteme, ale cela matrace je jinak příjemnější.
Takže jsme si ji ted dali do nového pokoje pro hosty, kde můžeme spát, když budem mít chuť. |
Vítr z hor | 100046 |
6.9.2024 3:56:30
Mame dvojitou matraci (nesnasim padani do diry), nejakou hodne vysokou. Libilo se nam to na dovolene. Ale nevim, odkud to je - jsem lehka a nenarocna, tak jsem nemela potrebu to kupovat nebo vybirat.
Kazdy mame svou perinu. Dvojitou perinu pouzivam sama, dcera si na ni take zvykla. Jednoducha je nam proste mala. |
MaMar | 39162 |
5.9.2024 23:10:40
Muumi, nám to kdysi na jedné dovolené vyšlo v ubytování tak, že pod dvojdekou měly spát naše dvě dcery. Po prvních pár nocích div že nedošlo k sestrovraždě Nakonec spala jedna pod nepovlečenou dekou a druhá jen pod prostěradlem. Od té doby jsem pak také dlouho vozila vlastní deku
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
5.9.2024 22:49:33
Kokon si vytvářím když jsem nemocná, nemůžu spát, bolí me nohy nebo je zima - zamotám se do měkké teplé deky a pak se přikryju ještě přikrývkou
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.