| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cyklistika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 7562  [Dalších 7542 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
9.8.2024 12:06:41
rodinová, no v reálu? proč jsi jela v levém pruhu a ne v pravém, jak se má? správně jsi měla jet v pravém a levý použít jen k předjíždění aut před sebou... taky bys neměla jet rychleji než těch 130... a pokud by bmw jelo v levém pruhu 120, tak ty v tom pravém smíš jet taky jen 120, i kdyby nakrásně na dálnici nebyl nikdo kromě vás dvou... ~;)
Vítr z hor 100046
9.8.2024 12:04:47
Rodinova nekde psala, ze predjizdela plazením ob jeden pruh? Ze tam byly tri? Ze z pleziru nechala prazdny prostredni, predjizdela pomalou jizdou v levem, a pak ji stvalo, kdyz si motorkar vypujcil ten volny prostredni? ~;)
Rodinová 140078
9.8.2024 11:57:38
To je spravne, Rose, ale v realite - tuhle jsem jela rano do prace (dalnice), v levem pruhu fungl nove krasne bile BMW a tam blondyna (fakt, nekecam), jela 130.
Jedu za ni, dlouho (vim, ze jede predpisove), pak vyhodim blinkr, pak bliknu (vim, ze se to nesmi, ale patej kilometr?), no a pak ji teda podjedu.
Dalnice je tam prehledna, dlouho jsem se divala, jela vlevo furt, pravej pruh volnej, nechapu, asi ji doma nerekli s klickama od auta, ze se jezdi vpravo ~d~?
Ropucha + 2 120300
9.8.2024 11:56:41
"nikoho neopravňuje k páchání přestupku podjíždění..."

No však.
Podjíždění je "prasárna", ovšem autem se nepodjede všude snadno, motorkář hřeší na to, že se vejde. Jenže jeho velikost také znamená, že není vidět, takže se řidičům vyloupne v zorném poli nečekaně z nečekaného směru. Prasárna na druhou, podle mě. I když to dobře dopadne.
Evelyn1968,2děti 6269
9.8.2024 11:51:52
Takhle u nás matky běžně dopravuji děti do školy, matka balancuje na jedné noze na elektrokolobežce, na rameni aktovku, před ní stojí u řídítek dítě, bez helmy, samozřejmě, rychlost jako malá motorka. Hned u školy bych jim ty koloběžky odebrala, možná i ty děti ~t~
Ropucha + 2 120300
9.8.2024 11:48:37
"dnes je tak moderni nemit ani zvonek,takze se vzdy uz jen desne leknu.Do posl.chvile o nich clovek ani netusi"

Jojo, nepříjemní jsou cyklisté, kteří mezi lidmi nezpomalují a nezvoní.
Já také jezdím po smíšených stezkách, jak jen to jde, ráda se vyhnu silnici. Ale kolem lidí zpomaluji, zvoním a děkuji.
Ona se ale bezohlednost a arogance projevuje ze všech stran, někteří chodci zase jsou schopni jít v rojnici po cyklostezce, mít psy na volno nebo špagát přes stezku, nechávají plandat v cestě děti...
Obecně hodně lidí vůbec nemyslí na své okolí, vidí jen sebe a svůj zájem a neřeší dopady na ostatní.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
9.8.2024 11:44:34
no zákon má poměrně jasno, auto páchající přestupek bezdůvodné jízdy v levém pruhu, nikoho neopravňuje k páchání přestupku podjíždění... tedy musíš jako trubka udržovat nižší rychlost v pravém pruhu, bez ohledu na to, že ten "debil" v levém tam nemá co dělat ~d~
Ropucha + 2 120300
9.8.2024 11:39:07
"To je těžký, když se v tom levým pruhu někdo plazí, přitom uprostřed je volno. Nemá tam co dělat."

No a ten motorkář tam má co dělat? Má právo projet kudykoliv jen proto, že se tam vejde? Bez ohledu na to, jestli ho ostatní mají šanci včas vidět, jestli mají šanci předpokládat jeho manévr, jestli mají čas na něj reagovat? Mně to tedy přijde arogantní.
Blokování levého pruhu je štvoucí, ale nepředvídatelně kličkující motorkáři jsou po mě ještě horší fenomén.
Fern 155759
9.8.2024 11:25:25
Jo,z takovych mam taky hruzu a dnes je tak moderni nemit ani zvonek,takze se vzdy uz jen desne leknu.Do posl.chvile o nich clovek ani netusi.
A proto jsem zacala chodit vlevo,at mam ja prehled a hl.at mam moznost uhnout a nikdo me nesrazi.

Vyzivne je to taky jit se psem,opet duvod,proc chodit vlevo.
Fern 155759
9.8.2024 11:20:56
Na kole ani autem jezdit nemusis a nejake hovado te srazi na chodniku - az pojede ba kole,kolobezce
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 7562  [Dalších 7542 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.