| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní paraziti

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 201  [Dalších 161 >>]
verca
  • 
3.4.2016 13:38:09
Naopak , myslet si, že nejsme osídlení parazity je šíleně naivní :-)
K tématu - je to klasická očista těla od parazitů, nezbaví ale všech. Paraziti jdou za chutí - vůní mouky a lezou ven. Je to metoda používaná hodně hodně dlouho. Doporučuju spíš očistu zevnitř - ořešák nebo přímo clarkia kapky atd.... :-)
.kili. 125672
3.4.2016 12:57:37
" třeba vysvětlíte, jak ten efekt vzniká."

špatně čtete, již jsem to naznačil. Halucinace, v lepším případě iluse či výmysly. A někdy i analogon davové psychosy - stultitia est contagiosa. Také možná aplikace živé vzpomínky na starý český film Dařbuján a Pandrhola.
Ropucha + 2 120300
3.4.2016 12:23:35
ALL, zpočátku jsem téma odepsala jako nějaký aprílový žert, nicméně, když vidím, jak se ho držíš a myslíš to vážně, šla jsem si napatlat mouku na ruku, abych viděla, co vznikne.
Vznikla krusta, dle očekávání. Asi jako když člověk peče a má ruce od těsta. Nemám tušení, jaký další efekt by mohl vzniknout. Kromě drobků mouky nic jiného nevidím. Chlupy mám slepené, též dle očekávání, a nejde to z nich dolů - že by toto byl ten efekt? ~d~
Možná, kdyby se místo mouky použil popel, vypudilo by to černé parazity, nikoliv bílé :-) Tip na další pokus :-)
ALL 4469
3.4.2016 12:08:01
A já doufala, že jak jste tak strašně chytrý, tak třeba vysvětlíte, jak ten efekt vzniká.
ALL 4469
3.4.2016 12:04:20
Tante, blbě čteš. Opakovaně tu tvrdím, že maz to není, žádné ucpané póry, žádné uhříky, žádné komedony, to fakt poznám. Opakovaně tu píšu, že netvrdím, že to jsou červi. Od začátku k tomu přistupuju s kritickou nedůvěrou. Nicméně efekt to byl pěkný, proto jsem tomu chtěla přijít na kloub.
.kili. 125672
3.4.2016 6:47:14
"No, to jste se, kili, na moc nezmohl."

ani jsem to neměl v úmyslu. Vámi zde popisované nesmysly mohou odpovídat halucinacím, v lepším případě ilusím a výmyslům. Chtěl jsem naznačit, že natírat se těstem a hledat v takto natřené kůži živé tvory je ptákovina, ale nikomu nebráním v takové činnosti.
Stultitiam nemo fugit.
tante
  • 
3.4.2016 2:26:26
V kožních pórech na obličeji i jinde žijí paraziti zvaní "žížaly", různými triky, možná i tím s mouku, je lze z jejich skrýší vyparkovat, při tom vylézání se všelijak kroutí a svíjí, někdy mají tmavou hlavičku. Na prstě ho bez problému rozmázneš na kaši. Je to druh zvaný sébum, kožní maz, někdy se zorganizuje do tvora méně červovitého a více kompaktního, ten se jmenuje komedom.
Po každém vyparkování ale prevít parazit zanechává v póru vajíčka a nové žížly se mají čile k světu. Je to proto nekonečný boj. Srdnatá správná pindulína se nebojí a bezprostředně po vyhnání žížal aplikuje pleťové tonikum s přídavkem DDT. Lesany se zásobí moukou a nebo si to normálně nahřejou a vyrýpaj, při troše cviku je to otázka chvilky.
ALL 4469
2.4.2016 23:51:39
Tak po pečlivějším zkoumání a po vyprchání prvotního leknutí se přikláním přeci jen k tomu lepku. Zřejmě jak ho člověk smývá, tak tam stejně pořád je, i když už není prakticky vidět, a vytváří s vodou stále další "pupínky" a žížalky zdánlivě z ničeho. Úžasný materiál! Zřejmě ale záleží na více faktorech - evidentně to nefunguje všude a na každém. Ideální jsou téměř neviditelné jemné chloupky, na které se to přilepí, ale vypadá to na pohled jako samostatný útvar. Bez chloupků nebo na delších to nefunguje. Maz ani póry s tím nesouvisí. Je to pravděpodobně pěkně poťouchlá metoda alternativních "léčitelů", jak získat klienty, založená na tom leknutí a údivu, ono to fakt vypadá všelijak, i když se to vzpírá rozumu.
Tak doufám, že jsem vás aspoň pobavila, já sebe teda určitě ~t~. Ale jako peeling docela dobrý... ~;)
Lady V. 139699
2.4.2016 23:01:41
Já se teda přiznám. Dnes odpoledne jsem si to tu přečetla, tak jsem se začala šudlit tou kašičkou. Děti se na sebe významně dívaly a klepaly si na čelo, manžel naštěstí nebyl doma. Za ca 15 minut jsem byla pokrytá osychajícím povlakem z mouky, jinak se ale nekonalo nic.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 201  [Dalších 161 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.