| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní paraziti

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 201  [Dalších 61 >>]
withep 93862
6.5.2014 8:51:41
Taky myslím, že jsou to vši, tím spíš, že jste je ještě neměli. My jsme měli vši jednou a drbali jsme se pěkně dlouho, než jsem je "našla", a to jsme měli info z tábora, že se tam vyskytly. Pak jsme zkusili ten hřebínek a ejhle, mrchy.
Adda ..... 49878
6.5.2014 8:47:23
U dcery ve xkole je to taky porad opakovane, poprve jsem nasla jednu zivou a mraky hnid.Nastesti ma ridke a svetle vlasy, je to na nich hezky videt.Osvedcilo se nam tee tree, splachovala jsem tim hlavu.Do ted jako prevenci par kapek do samponu a mame klid.I pres to ze ve skole se porad objevuji.Vsim tee tree vadi na hlavu ani neskoci .
Elllis 273
6.5.2014 8:40:23
Veš ve vlasech jsem nikdy nenašla. Až vyčesáváním nad umyvadlem jsem je viděla jako mrňavé lezoucí tečky. Měli jsme je 2x, nesnáším je. Nejspolehlivěji zafungoval psí šampon ze zverimexu. To co prodávají v lékárně je nejen děsně drahé, ale hnidy přežívají a musí se VŠECHNY vybrat. Já žádné nevidím, takže to těžko vyberu.... Psí šampon zahubil i hnidy.
BERBER+A+L+V 7963
6.5.2014 8:35:56
Simiki, pokud nechceš utrácet za přípravek proti vším, pak minimálně kup ten všiváček a za mokra pročeš vlasy.. a uvidíš... ~d~
BERBER+A+L+V 7963
6.5.2014 8:35:03
Tuten, jj, kovový bude jistě dobrý, myslela jsem to tak, že pokud člověk nechce investovat, nebo na to nemá tak postačí i ten plastový za pár korun.. ~6~

Já jsem zprvu zvažovala, zda nepořídit přípravek jen v rámci prevence, kvůli tomu vzkazu v notýsku, ale jsem ráda, že jsem se nakonec rozhodla pro likvidaci vší, neb tam nakonec fakt byly ~8~~8~
Suza007 91095
6.5.2014 8:31:13
Kdyz holky mely poprve vsi, tak jsem to poznala az za nekolik dni, kdyz jsem nasla hnidy. A zive vsi jsem v suchych vlasech vubec nevidela. Jo a pomohl nam Pedicul Hermal.
BERBER+A+L+V 7963
6.5.2014 8:28:18
Koncem února přinesla dcera opětovně v sešítku poznámku ze školy o výskytu vší, s žádostí o kontrolu hlavy..
Nic jsem nenašla.. asi za týden si dcera stěžovala na svědění hlavy, ALE NIC JSEM NENAŠLA!! Ani hnidu!! A to jsem i použila maxilupu, co má manžel na opravy elektroniky..

Jelikož to neutuchalo, koupila jsem Difusil H, a hlavně HŘEBEN VŠIVÁČEK!..
Aplikovala jsem přípravek a vyčesávala, a vyčesávala...

Jaký byl můj údiv, když jsem vyčesala asi 15ks!!!!!!
(A fakt jsem nenašla pouhým okem ani vši ani hnidu!!!)

Chvála bohu tento přístup zabral, po týdnu jsme aplikaci zopakovali, a byl klid~R^

Takže moje rada zní... zkusit všiváček!!
Plastová varianta stojí pár korun

simiki+koťátko 03/07 44774
6.5.2014 8:19:50
ne, nikdy, ani já, ani dcerka...
simiki+koťátko 03/07 44774
6.5.2014 8:19:34
mě napadla alergie, protože ve školce v přírodě dětem myli hlavu až poslední den, a já ke všemu koupila ještě nový šampon, tak jsem myslela alergie prvně. ale dnes v noci jsem ucítila u sebe kousnutí, ale kde nic tu nic... kousnutí mám jen já, u dcerky jsem nenašla nic. nikdo jiný kdo byl ve ŠVP se nedrbe...
Suza007 91095
6.5.2014 8:19:05
A uz jste nekdy meli vsi? Ja to poprve taky hned nepoznala. Navic vsi v suchych vlasech skoro nejsou vidět. Pokud se drbete obe, tak bych ty vsi docela tipovala.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 201  [Dalších 61 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.