Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kdyzsluncenesviti | 89186 |
24.6.2011 16:46:11
No, poprvé by jsme byli v nemocnici v našem městě a možná toho se trochu bojím. Při jejich šikovnosti.
Byli jsme s přítelem pro to, že půjdeme, ale chtěla jsem nějaké informace nečerpat i tady. V nemocnici má syn problém s kovovou postýlkou, ale snad to zvládneme. Až na ty narkózy. Čekají ho na podzim hned tři. |
Petra Neomi |
• |
24.6.2011 16:35:48
Měla jsem psa kryptochida a zemřel na rakovinu toho nesestouplémo varlete, takže neřešte špitál a jděte. U dítěte bych to opravdu neriskla.
|
Petra Neomi |
• |
24.6.2011 16:34:21
Jít. Z varlete, uvízlého v tříslech, se může vyvinout i onkologický problém, varlata prostě nejsou "projektovaná" na pobyt v místech, kde je tak teplo.
|
Binturongg | 104880 |
24.6.2011 16:30:36
Momentálně mám podobné dilema.
Synovi budou za dva týdny dva roky, endokrinolog tomu dal ještě čas a chce ho vidět na podzim, ale případná operace mi vychází cca 4 týdny před termínem porodu a kluka samotného pak do špitálu nedám. Asi do toho půjdu a zkusím to objednat na dřívější termín. Upřímně řečeno, momentálně mi ani tak nejde o tu plodnost, jako o to riziko nádorů, které je dost velké. Kamarádka to absolvovala s ročním chlapečkem a je to výkon snad na cca 48h. Jeden den nástup, druhý den krátká operace a odpolko nebo třetí den ráno domů... V Tvém případě bych zvážila PRO - ke všem potížím by mohl mít v dospělosti ještě hnusnou chorobu PROTI - jak snáší pobyt v nemocnici? Nebude mít nějak trauma? Ale nejde o žádnou transplantaci srdce, takže za mě - asi ano. |
Blanina | 111951 |
24.6.2011 15:12:02
My jsme to u syna zjistili když mu měl asi 2 roky. Doktorka nám poradila aby jsme mu každý den stahovali varle rukou směrem dolu, jinak by musel taky na operaci. Zaplat banbuh to pomohlo a asi za 3 měsíce bylo vše v pořádku. Ale na operaci bych radši šla.
|
Haaribo | 87262 |
24.6.2011 14:33:04
Víš, mě to přijde, že se k operaci nepřiklání právě z důvodu plodnosti z důvodu jeho celkového stavu...ikdyž jak sama píšeš, není zcela jasné, jak na tom vlastně je. Ale teď nechci aby to vyznělo tak, že je to i můj názor, to určitě ne. Ale bylo to první, co mě napadlo.
ˇˇ |
Alpina | 100676 |
24.6.2011 14:24:49
Asi by na tu operaci jít měl. Přeci jen, varle by mělo být sestouplé v šourku, tak aby pak v dospělosti neměl problém s plodností nebo tak nějak.
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
24.6.2011 14:23:25
Ptám se hlavně proto, že nám lékařka řekla, že by na operaci být námi nešla.
O možných nádorech jsem četla, ale nevěděla jsem, jestli to není pro uložení varlete třeba v břiše. Nic mi k tomu neřekla. Jen, že se máme poradit s obvodní a neurologem. |
Haaribo | 87262 |
24.6.2011 14:21:26
Brácha měl taky nesestouplé varle, nějak se to zanedbalo a před 2 lety (dnes je mu 40) byl operován pro nádor a podstoupil i chemo. Takže asi tak.
|
jaanad | 35248 |
24.6.2011 14:19:17
Kdyžsluncenesvítí určitě ano.Souhlasím a je to přesně tak jak tady píše Vladka.My máme zkušenosti.Starší syn dnes mu je 20 let ve 3 letech byl na této operaci.Doporučil primář.Neboj se,běžte do toho.držíme palce J+T
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.