Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Iva |
• |
29.3.2012 12:28:48
Syn byl v necelých dvou letech (před šesti lety )na reoperaci s nesestouplým varlátkem a hydrokélou na urologii ve VFN v Praze. Za mě naprostá spokojenost, odbornost na vysoké úrovni, fajn lékaři i většina sestřiček. Jeden den proběhl příjem, druhý den operace a za další dva dny jsme šli domů. Měli jsme zaplacený nadstandart (v té době 500,-Kč na den) a syna ani nedávali na JIP (byl dost obsazený), takže byl se mnou na pokoji napojený na monitor. Nevím jak je to s miminkem, to by jsi se musela informovat přímo tam.
Předtím byl syn na operaci na Bulovce a naprostá hrůza.. Před operací ho vůbec nezavodnili, plakal žízní.. Bylo bez šance se s nimi na čemkoli domluvit. Po operaci mi ho mezi dveřmi hodili do rukou, na JIPu ani na monitoru nebyl. Celou noc jsem prostála u jeho postýlky a hlídala jestli dýchá.. Pustili nás druhý den po operaci (byl mu rok), hned ten večer dostal horečky, ale všechno řešili to tak nějak vlažně, bez zájmu.. Po třech měsících mu jizva zrudla, zanítil se mu tam nevstřebaný steh. Řešili to tak, že mu to vždy malinko nařízli a vymačkali hnis a takhle jsme na ambulanci denně docházeli asi týden. Pak tam byl jiný lékař, ten mu to lokálně umrtvil, řízl více, zjistil, že je tam steh, vyndal ho a byl pokoj. Mezitím mi tedy řekli, že se operace moc nepovedla, že musí znovu a to jsme si již našli urologii ve výše zmiňované Všeobecné.. |
MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
29.3.2012 12:20:41
Bin, teda předpokládám, že už to máš vše rozmyšlené, ale zeptat se musím - operace je jediná možnost? Kamarádky synek byl taky určen k operaci, ale protože jí v Brně nedovolili tam být s ním, zjišťovala další možnosti, a nakoec celý problém byřešila systematickými masážemi (u jednoho typy problémů varlete to jde).
Pokud sis tímhle vším už prošla, prosím ignoruj a přeju, ať nalezneš, co vám bude všem vyhovovat. |
Binturongg | 104880 |
29.3.2012 12:14:46
Veloria - právěže by skončt nemusel - není to standard.
Udivuje mě, jaký je v tom organizační bordel. Někde je to záležitost týdne, někde se to dělá ambulantně (ráno nástup, operace, večer nebo 2. den domů), o možnosti kojence a batolete na nadstandardu se nepíše, někde drží dítě po operaci x hodin na JIPu, někde ho za stejný počet hodin pustí domů |
Binturongg | 104880 |
29.3.2012 12:12:41
Díky moc!
Operaci varlat tam sice neuvádějí, ale pro jistotu jsem jim napsala |
Annitta | 58510 |
29.3.2012 11:11:09
Nemám zkušenost s varletem, ale s dceřinou pupeční kýlou. Řekla bych, že náročností to bude podobné. My nakonec volili možnost ambulantní operace v Praze na Budějovické v Amedu... Naprostá spokojenost. Půl hodinky po operaci se už jelo domů... Takže bych se zkusila poptat i tam, jestli dělají i ta nesestouplá varlata...
|
Kuki |
• |
29.3.2012 10:45:43
Lenulko, právě na té Jednodenní chirurgii ve FDN v Brně to tak je... jsou tam myslím 4 pokojíčky a maminka tam s dítětem i spí, nemusí odcházet, platí se nějak do 400Kč.. to už nevím přesně.. když tak si tam zavolej a uvidíš
|
Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 | 103141 |
29.3.2012 10:23:41
Kuki a právě tady v Brně mohla být s klukem matka i přes noc?Nás čeká zřejmě hydrokéla a vím,že matky musí na noc odejít,proto taky hledám jiné zařízení.
|
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
29.3.2012 10:23:20
tak já bych asi radši upřednostnila tu větší nemocnici - píšeš Motol..... než menší s nevalnou pověstí a známým lékařem.....
ono větší nemocnice má prostě víc zkušeností a známý lékař v malé nemocnici není záruka dobře odvedené práce, což teda bohužel ani ve velké nomocnici - ty záruky bohužel neexistují pokud je pobyt na JIP po tomto výkonu standardní všude, nic s tím neuděláš a ani bych se udělat nesnažila akorát teda nevím jak s hospitalizací miminka kojence nikdy jsem o tom neslyšela.... no ale zase na druhou stranu proč ne, pokud je dobrá vůle personálu - váš pobyt bude plánovaný, tudíž lze asi i naplánovat a rezervovat pokoj Tak si zkus zavolat do toho Motola případně obvolat jiné nemocnice o kterých bys uvažovala a vybírej i podle toho co jsou schopni ti nabídnout všem polož otázky: JIP, pobyt matky a současně miminka kojence, délka pobytu při průběhu bez komplikací.... |
kuki |
• |
29.3.2012 10:21:27
Nevím jaký kdo má zkušenosti, ale vnuk byl na Jednodenní chirurgii FDN v Brně a naprostá spokojenost, sestřičky jsou milé a ochotné, nastoupili s maminkou ráno, po operaci ho přivezli na pokoj, průběžně ho chodili kontrolovat a druhý den ráno šel domů, za týden na vytažení stehů.
|
Valoria | 98559 |
29.3.2012 10:03:46
Na Jipu skonci na par hodin tak nebo tak, to neovlivnis. Skonci tam prave aby se predchazelo komplikacim. Osobne bych sla do vetsi nemocnice s dobrou povesti.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.