Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
vlksvajglem | 128496 |
12.5.2014 20:46:34
Ahoj, cysty mívám často. Samy mizí většinou s menstruací.Trpím hormonální nerovnováhou. Řešila bych to nejdříve, být tebou, pomocí bylinek a kupodivu masážema. Moje masérka mi teď řeší hormonální nerovnováhu a má to opravdu velký vliv..samo,že se nejedná o relaxační. a obzvlášť to doporučuji, když se snažíte o miminko.
|
Alena |
• |
12.5.2014 20:46:18
Myvala jsem cysty 5-8cm, mozna jeste vetsi. Pomohli injekce thiaminu.laparaoskopie nikdy doktorku nenapadla (a to se zabyva neplodnosti ve fakultce)
|
Velšice | 92803 |
12.5.2014 20:15:45
Ahoj, měla jsem cystu třikrát. Jednou zmizela, dvakrát ne a tak jsem byla dvakrát na laparce. Jedno bylo před dvaceti lety, ta měla 8cm, tak to byla trošku delší hospitalizace, podruhé byla velká 6cm a to jsem šla druhý den domů, takže pohoda. Mezi těmito operacemi jsem měla ještě jednu a tu rozehnali injekcemi Thiaminu. Po té poslední laparce jsem do dvou měsíců otěhotněla (asistovaně).
|
klikli | 93034 |
12.5.2014 20:10:31
Mívala jsem cysty, které naštěstí vždy s menstruací (vyvolanou) zmizely. Ale gynex mi pomohl, netvořilo se jich tolik a hlavně mizely po něm samy, nebyla potřeba už vyvolávačka. A tím pádem vděčím gynexu za obě děti. Vsadila bych na bylinky a vsugerovala bych si, že to pomůže.
|
Coly | 107762 |
12.5.2014 20:01:10
Také jsem měla cysty, z toho jednu větší, cca ty 3cm. Doktor mi nasadil antikoncepci, ale ani po půl roce žádná změna. Nakonec mi pomohl gynex. Vím, že ne každému bylinky pomohou, ale pro mne to byl tehdy opravdu zázrak.
|
........ | 64599 |
12.5.2014 19:17:15
Hezký večer, omlouvám se nevim kam líp vložit :)
Chtěla bych aby nekdo poradil z vlastní zkušenosti.. Před dvouma měsícema mi byla u dr zjištěna cysta okolo 3 cm... měla jsem jít na kontrolu, šla jsem dnes a mám tam další stejně velkou.... pouze na pravé straně... Mluvila dr o laparce, ale já se tomu snažim vyhnout, co myslíte může se ztratit i když se objevila další? Snažim se otěhotnět, ale podle dr samozřejmě z pravého vaječníku neotěhotnim.... budu ráda, pokud poradíte a máte stejnej problém. díky moc! |
NovákováM | 120401 |
4.12.2013 1:29:20
to je taková otázka, na kterou jsi poskytla málo informací, takže se na ni těžko odpovídá.
Cysta na vaječníku nejsou nic vzácného, někdo mívá syndrom PCO, to vygooglíš. Ptala jsi se na operaci, ale nenapsala jsi nic o tom, zda jdeš na laparoskopii atd. Rozhodně držím palce. |
Babsi+2 | 63297 |
3.12.2013 18:54:55
Před operací jsem dva dny nejedla (a dostala z toho horečku, takže jsem nakonec ukecala doktorku na vývar bez nudlí, měla jsem 185cm a 70kg, takže tuk=nula0nic).
Po operaci-pocit na zvracení, tři dny v nemocnici (jeden s cévkou bez jídla), pět dní doma. A začala jsem brát HAK. Sex po 6týdnech, bez problémů. Nejhorší bylo čekání na to, jak vyjde histologie. |
Signoret | 26646 |
3.12.2013 18:13:47
no, právě. Mám ve svém okolí taky pár holek, kdy jim doktoři řekli, že nic a pak jóóó. Příroda si to zkrátka zařídila
Sam, to jsem Ti moc nepomohla, snad ještě někdo přijde... |
x x | 15263 |
3.12.2013 18:06:45
Jojo, ale říkali mi, že přirozeně asi neotěhotním, nicméně vidíš, doktoři míní...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.