| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Cysty na vaječnících

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 397  [Dalších 247 >>]
Hudba Ainur 3111
4.9.2012 15:25:29
Měla jsem myslím tuhle dg z IVF centra, a po roce marného cpaní se hormonama a injekcema jsem šla na operaci, která to vyřešila. Bylo to laparoskopicky, byla jsem tam tuším necelé dva dny, a laicky řečeno - udělali mi do porcelánově hladkých vaječníků pár dírek elektrickou jehlou, a fungování vaječníků se pak spustilo samo :-) Ale jestli je to univerzální návod, to nevím.
Necelé tři týdny poté jsem už byla těhotná ~t~ A ostatní děti už pak šly jak po másle.
Chrysantéma 100475
4.9.2012 15:08:40
Nechej si vyšetřit štítnou žlázu...často to s tím souvisí...
Katka
  • 
4.9.2012 15:01:10
Prostě nemáš ovulaci.
Na googlu najdeš hodně článků na toto téma.
Třeba tady http://www.ordinace.cz/clanek/syndrom-polycystickych-ovarii/
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
4.9.2012 14:39:43
Ahojik!

dneska po vyšetření na ULT mi oznámil dr.tento problém,zítra jdu na hormonální odběry krve.
Snažíme se o mimi skoro dvy roky a nedavno jsme potratila v 8tt. a ted po druhé menstruaci kdy jsme byla přípravená jít do toho znova mi oznamili toto
jsem z toho vystrašená?,nebo vlastně ani pořádně nevím coto je za stav který ted prožívám?má někdo zkušenost jak se to řeší
tolik toužíme podruhém mimí~n~
první šlo hnedka
Svitka + 06/2011 + 10/2016 101372
11.8.2012 20:32:58
Nechci Tě děsit, ale kamarádka kvůli cystě přišla o mimi. Praskla a mimi v 11. týdnu bohužel odešlo s ní :-( Určitě bych nejdřív řešila tu cystu...
calvin 128401
11.8.2012 19:14:45
Jinak osobně bych si napřed vyřešila cystu a pak teprve těhotněla. Po příštím cyklu už tam být nemusí a pak můžeš v klidu těhotnět. Pokud by nemizela, vyndat laparoskopicky a těhotnět hned pak... ale na tom se musíš domluvit s tvojí doktorkou.
calvin 128401
11.8.2012 19:10:02
Petro cysta na vaječníku je celkem běžná záležitost, často zmizí sama (vlastní zkušenost) pokud je dýl měla by se vyndat. Doktorky ses nezeptala co dál? Takhle na dálku těžko radit, je to individuální záležitost a rozhodnout musí lékař. Držím palce ~x~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
11.8.2012 17:03:10
Zdravím
nedavno jsme tu psala o radu kdy začít se pokoušet o mimi po spont.potratu.bez revize v 6tt.
včera jsem byla na ko.na ULZ po první menzes,kdy jsme byla opravdu přesvědčena že jdu do toho znova ted hnedka cítím se fajn a moc to chci.je mi smutno z toho že to nevyšlo.
a na ULZ mi dr.našla prý zřejmě cystu na pravém vaječníku(loni jsem jí měla taky a zmizela sama)prý vícekomorová??~d~co to znamená??o rozměru46+45+49mm,vystrašilo mě to,mám po ms,bolesti žádné,a před tím vaječníky byly vpořádku po potratu.
mám se tím nějak omezovat co se týče o další miminko??
začala jsme i brát gynex ale ten už po tom potratu
děkuji za radu
Petra
Zuzka
  • 
26.6.2012 15:50:14
Ahoj,
mám stejný problém,šla jsem na gynekologii,protože se nam nedařilo další otěhotnění,doktorka mi našla cystu a předepsala mi Thiamin injekce,každý den si píchám injekci po dobu 10ti dnů,jsem ted v polovině,takže nevím jak to bude,ale doktorka me ujistila že ta cysta nemá žadný vliv na otěhotnění,má kamarádka s ní i porodila zdravého chlapečka.
Amab+3 80545
14.6.2012 18:13:54
Mně na cysty pomohlo až těhotenství. Od té doby mám pokoj ~d~ Předtím jsem absolvovala dvě laparoskopické operace, nemluvě o tom, kolik cyst mi do té doby přirozeně prasklo (jedna dokonce šesticentimetrová). Ale zatím je to dobré. Uvidíme, jak bude za pár let, až nebudu těhotná, kojit a prostě ten cyklus bude zas někde jinde ~j~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 397  [Dalších 247 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.