| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žaludeční problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 188  [Dalších 38 >>]
perko 104605
27.9.2014 12:40:46
Přemýšlím...asi jsem dýchala pusou :)
Držím palce,at vše dopadne dobře.
Janet+sluníčko:-) 75570
27.9.2014 12:35:46
Ahoj ve středu mám jít na gastroskopii - "spolknutí "hadice" s kamerou na konci" - vyšetření žaludku. Docela špatné termíny, tak bych to nerada překládala na jiný termín.
Jsem nemocná. Ucpaný nos. Kašel.
Musí se při tom vyšetření dýchat nosem? nebo ústy?A
jentak
  • 
17.1.2014 17:45:04
Manžel na to trpí, pravidelně ročně musí na sondu kvůli kontrole vředu a v mezičase, když je problém, udělají mu ultrazvuk - či co to je. Normálně přes břicho a doktorka asi zánět pozná i tak, když řekne, že to je zánět a dá mu ATB. A pak ještě chtějí nabrat krev.
vlastafu 131752
17.1.2014 17:42:35
Ahojky mě velice pomohl Emulips Forte jde o přírodní produkt. Poradenství zdarma vlastulda@gmail.com www.zdravipokapkach.webnode.cz ~z~
vlastafu 131752
17.1.2014 17:41:49
Ahojky mě velice pomohl Emulips Forte jde o přírodní produkt. Poradenství zdarma vlastulda@gmail.com www.zdravipokapkach.webnode.cz ~z~
zrzulec 97896
14.12.2010 9:10:27
ahoj hrozne mně boli žaludek už jsme si zažila zanet byla jsem polykat ty sondy azjistili že tam mam zanet ale ted nechi jit radeji at mi daj hned atb než to plykat nemate nedko zkušenosti?
emika 89521
2.10.2009 10:13:51
Tak já jsem měla vředy na dvanácterníku asi před 10 lety, bolelo to nahoře pod žebry, spíše vlevo, ze začátku občas, prudké zhoršení nastalo, když jsem si jednou na noc vzala dva acylpiriny, protože mě bolelo v krku. Od té chvíle mě to bolelo strašně, tři noci jsem nespala, přišla ještě horečka, žaludeční sonda potvrdila vředy, několik dní jsem ležela v nemocnici. Pomohlo mi hlavně takové mléko (bohužel nevím, jak se jmenuje), bylo to sladké a dá se to koupit v lékárně bez předpisu, zkus se poradit s magistrou. V nemocnici mi samozřejmě dávali i jiné léky, ale ty jsou určitě jen na předpis. Jinak pomáhá hlavně klid, lehni si, nelítej, nestresuj se.
Vítr z hor 100046
1.10.2009 22:13:58
Wonder, nevím, co to je, ale sama jsem kdysi mívala šílené bolesti přesně tam, kde píšeš ty. Kroutila jsem se i pár hodin. Zabíral mi (bleskově) čaj z koky (u nás se samozřejmě nesežene). Myslím, že mi nějaký dr. řekl, že to byl vážně žaludek, ale už nevím, co tvrdil, že to bylo.
Když jsem měla pak jindy gastritidu (diagnostikovanou u nás), tak to mi bylo jen zle, ale bez bolestí.

Ještě si vzpomínám, že takováhle bolest jsou nejspíš křeče a na ty by měl zabírat algifen (ale dává se i na žlučník). Určitě se ale poraď s nějakým doktorem. Nebo zavolat na pohotovost, ať ti poradí po telefonu?
s s 78695
1.10.2009 20:44:35
tak odvolávám co jsem odvolala :(((
enny 7768
1.10.2009 20:41:54
mno.. mům švagr málem vykrvácel na prasklý žaludeční vřed.. do té doby, než mu praskl, ho nic nebolelo.. spěchala bych k lékaři..
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 188  [Dalších 38 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.