Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
RoBa | 128952 |
13.4.2015 21:31:06
Ahoj, prosim o radu. Dite 9 mes, tyden lehci prujem, vcera a dnes tezsi - tj. stolice kazdou hodinu. Kojim co to jde, davam prikrmy redene vodou, dnes pilo jeste mirne oslazeny caj ale ten ted taky odmita. Byla jsem na pohotovosti, rada lekaru je ze je mirne dehydrovana, je treba ji nutit pit nebo budeme muset do nemocnice. Prosim o radu jak na to. Zkousim lzicku, plive to. Zkousim takove to nasavatko co se dava k detskemu Ibalginu, zavre pevne pusinku a odmita to. Jeste dneska rano pila z lahvicky mirne slazeny cerny caj, ale na pohotovsti mi rekli ze cukr do caje davat nemam, ze to prujem zhorsuje. Samotny cerny nechce. Zkousim rehydratacni Kulisek, rehydratacni HIPP a plive to. Mate nekdo nejaky tip jak do ditete vpravit nejake tekutiny? Mne ted jen napada ji redit jidlo, neji sice moc ale aspon to trochu.... Nebo do rozmixovaneho bananu trochu Kulisku, ale bojim se ze to taky pozna. Prosim o jakekoliv rady a tipy od tech co to zazily... dekuju
|
Girili | 117849 |
23.3.2015 11:03:36
Rekla bych, ze je to tou zmenou stravy.
|
Donell | 104631 |
22.3.2015 22:39:59
jj, to asi můžu, jen jsem se dřív chtěla optat tady, abych zbytečně neplašila...
|
Monika | 123907 |
22.3.2015 22:38:03
Nemůžeš k doktorce jen zavolat a zeptat se? Ráno, myslím.
|
Donell | 104631 |
22.3.2015 22:30:21
nedávám, teplotu nemá..
|
Hrozinka | 60926 |
22.3.2015 22:07:44
A nedáváš jí sirup na teploty?
|
Donell | 104631 |
22.3.2015 21:50:52
Předem se omlouvám za kakací téma a detailní popis průjmu..Moje 20m dcera má od středy neštovice, nijak extrémně osypaná není, hezky se jí hojí. Ale má děsný průjem, který - s prominutím - vypadá jak naředěná míchaná vajíčka, jak konzistencí, tak barvou. Dávám jí Hylac, ale nepozoruji účinek, jinak má lehkou dietu ( prostě jen suchý rohlík a hořký čaj mi nesní ), dala jsem jí třeba jen suché brambory. Piškoty taky ok. Pije dobře.Stále se kojí. Myslíte, že je to k těm neštovicím nebo bych radši měla zajít k Dr.? Nebo je to tím kojením? Standartně má stolici řidčí, ale ne této barvy. Díky!
|
Awnicka | 118872 |
27.11.2014 10:40:52
Lactobacily dávám už od začátku. A průjem měl právě už před ATB. Nevím jestli je to náhoda a po antibiotikách ho má znovu nebo jestli je to něco jiného...
|
Simeona+3 | 110315 |
26.11.2014 21:46:13
To je z těch antibiotik, vybijí jaksi nejet ty zlé bakterie, ale i ty dobré. Kup laktobacily a dávej mu je jindy než antibotika.
|
Lada5 | 67815 |
26.11.2014 21:04:16
Amoksiklav v perorální formě je podle doporučení odborníků na antibiotika vhodný jako lék volby pouze v jediné indikaci a tím je prevence a léčení infekce při pokousání zvířetem nebo člověkem. Jinak by se měl dávat jen v případech, kdy jiné antibiotikum nelze podat např. z důvodu alergie a podobně. Přesto je u praktiků tento lék poměrně oblíbený, protože pokryje "všechno". Jinak se používá převážně v infúzích u těžkých život ohrožujících infekcí. Nevím tedy, na co jej tvůj 2-letý synek dostal, ale předpokládám, že život ohrožující stav to nebyl, to by zřejmě nebyl léčen doma, nýbrž v nemocnici na JIP.
Léčit "obyčejný" kašel Amoksiklavem je jako jít s kanónem na komára. Pak je z toho více škody než užitku, protože to je antibiotikum s velmi širokým spektrem, při perorálním podávání vyhubí přirozenou mikroflóru ve střevě a pak se tam rozmnoží jiné baktérie, které jsou vůči tomuto antibiotiku rezistentní a způsobí v lepším případě střevní dysmikrobii, kdy se stav upraví po jeho vysazení, ale v horším případě těžký hemoragický zánět střeva, který je nutno léčit zase jimými antibiotiky. Záleží také na tom jak dlouho a v jakém dávkování to bere a jestli by opravdu nebylo možné dát jiné antibiotikum cíleně s užším spektrem. Je dost pravděpodobné, že to má opravdu z toho Amoksiklavu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.