| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Plynatost

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 399  [Dalších 129 >>]
Martina
  • 
21.11.2011 12:51:27
Na plynatost a nadýmání můžu vřele doporučit jeden úžasný přípravek, jmenuje se Emulips Forte. Je čistě přírodní, bez chemie - harmonizuje celý trávicí trakt, uleví od pálení žáhy, nadýmání, čistí střeva, reguluje stolici (řeší zácpu i průjem), detoxikuje organismus a dokonce pomáhá regulovat váhu - většina lidí s ním zhubne!!
Pro maminky které kojí existuje Emulips anýz, které má podobné účinky a dokonce pomáhá i miminkům od prdíků přes mlíčko. Navíc je mlíčko výživnější a miminka lépe přibírají.
Kdo chcete, napište si o více info, Emulips můžu i zaslat, věřte, že nebudete litovat!!! mn9@seznam.cz
Danča, +1 121025
10.8.2011 15:00:55
Espumisan nám taky zabral, bojovali jsme s nadýmáním už od miminka. Dáváme po 5ti kapičkách a je to o moc lepší.
Markéta
  • 
22.7.2011 11:02:40
Od doby, co piji čaj pro kojící maminky,mám klid :-)
Markéta
  • 
22.7.2011 11:01:24
Jasně, znám to:-). Já měla žaludeční vředy, infarkt a příznaky rakoviny žaludku:-). Běhala jsem po všech možných vyšetření a lékaři se divili jak jsem zdravá maminka:-) a co tam prý dělám:-)
susu
  • 
22.7.2011 9:19:05
Znám, na plynatost trpím, zaražené prdy jsem měla jednou. Nepomáhalo nic, dělala jsem dřepy, masírovala si břicho, od rána jsem nejedla, pořád jen bolest a bolest, odpoledne jsem se v předklonu dopotácela na pohotovost, tam mě poslali na chirurgii, tam už jsem došla lépe, páč je do daleko a chůze mi začala prospívat:-), po vyšetření jsme se shodli na diagnóze a poslali mě domů.:-) Ale hned tak na to nezapomenu, jak se mi něco nezdá, jdu vařit kmínový čaj.
Mapat 109192
22.7.2011 8:36:23
Tak já to jednou měla naopak - od rána mě trápily zaražené větry, dělala jsem psí kusy, abych se nějak uvolnila, břicho mě bolelo, až jsem se skoro nemohla nadechnout a vůbec jsem netušila, z čeho to mám.
Až se k večeru ukázalo, že to nejsou zaražené větry, ale že budu rodit~m~
aachje 119851
21.7.2011 23:13:27
zuuuzo, nebolí tě huba??~t~~t~~t~
kambala pláááckááá 118391
21.7.2011 23:09:32
hele, ja mela nahlou prihodu brisni minuly tyden - viroza nakonec propukla v cele sve krase....pak jsem jenom lezela s krecema v nohou, ale bylo to teda hnusny. M. to chytil tri dny po mne....

a moji historku se zanetem strev uz jsi taky slysela. u mne je to bohuzel tak, ze ja mam vzdycky tu realnou variantu nemoci, ne jenom nejaky prdy zarazeny~o~ jsem holt chcipacek chorobama prolezlej

ale jestli ti to pomuze, obcas se mi skripne nejakej nerva a pichne mne to na dylku od bricha az do podpazdi...vzdycky se leknu, ze je to infarkt~:-D
Alternativní kvočna 118582
21.7.2011 22:59:18
zkus tu ten čaj z majoránky, fakt pomůže
kambala pláááckááá 118391
21.7.2011 22:52:12
zlato, ty mne ničíš~t~~t~~t~~t~~s~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 399  [Dalších 129 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.