| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní kožní problémy

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 10324  [Dalších 10254 >>]
neznámá 91073
20.8.2024 12:53:46
Fern, prosím pošli. Dík.

koraedita@seznam.cz
Fern 155759
20.8.2024 11:02:41
Neznama,mohu ti poslat odkaz s kontaktem - jedna se o leceni autoimun.onemocneni,pribuzne se objevil lupus a je z toho po nejake dobe leceni venku,krev cista,uz je bez jakychkoli leku.

Pokud mas zajem,posli mi svuj mail.
neznámá 91073
20.8.2024 11:01:39
Alergií asi ne.
Prý to často vyvolá neléčený zánět, ten také hledali v nemocnici a nenašli. Jsem vlastně zdravá, všechny výsledky jak mladá holka, což je sice fajn, ale nepomůže mi to.
Mluvila jsem s lékařkou přes biologickou léčbu už v nemocnici, říkala, že ta určitě pomůže, akorát se o ni musí žádat pojišťovna, tak snad ji schválí.

Je to blbé, mám strach i odjet na dovolenou, nikdy nevím, kdy budu potřebovat pohotovost a flekatá a nateklá taky uplně nikam chodit či jezdit nechci.
Manžel mě láskyplně oslovuje "dalmatinku"~o~

Rodinová 140078
20.8.2024 10:54:24
Neznama, teda chudinko ~n~ ono to asi zacalo alergii na neco konkretniho, ale ted uz se ti zblaznil imunitni system a reaguje sam na sebe.
Snad ti bio lecba pomuze.
neznámá 91073
20.8.2024 10:36:11
Jo rukavice mi vadí nebo ten nemocniční náramek musel jít hned z ruky.

Už mám ložiska všude, ještě nedávno byla lokalizovaná pouze na paže a stehna, teď už jsem osypaná celá.
Někdy mi natečou i sliznice v nose a skončím na té pohotovosti, protože lapu po dechu.

Vyprovokavala to prý neléčená borelioza, kterou mi zaléčili, dokud jsem brala ATB, byla jsem v pohodě, přestala jsem brát ATB a jsem opět flekatá a nateklá a zhoršuje se to, boreliozu už prý nemám.
Čumča. 160024
20.8.2024 10:31:45
no zrovna peří bych se asi zbavila, resp. ho dala vyčistit a do dvojí sypky, to je velký alergen
Čumča. 160024
20.8.2024 10:29:22
jo, znám, opocení na rukou, vůbec nedávám umělé rukavice, jakmile se v nich trochu zapaří ruce, uškrábala bych se - raději i s dryjákem na vodní kámen dělám holýma rukama~d~
Čumča. 160024
20.8.2024 10:26:21
neznámá, mně se dělala kopřivka na loktech, na vnější straně loktů a na kolenou, po atb nebo prášku na bolest hlavy, ale i bez medikamentů~d~

tobě se ložiska taky nějak opakují?
neznámá 91073
20.8.2024 10:24:36
On je autoimunitní problém, ale prý ho zhoršuje histamin. Proto ta dieta.
Jsem si jistá, že mi vadí paralen, vždy když jsem si ho vzala, skončila jsem nateklá v nemocnici na kapačce. Což je prý málo obvyklé, ale možné, spíš dělá prý problém sama viroza nebo nemoc, moje tělo na ní reaguje přehnaně.
Vitamíny a vše ostatní už jsem vyřadila, zkoušela jsem i vynechat antikoncepci a bez změny.

Co jsem si jistá, že mi vadí, je opocení a fyzická práce, to se osypu vždy. Jinak prostě nevím.

Byla jsem na testech v nemocnici, nasadili mi histaminovou dietu, přijela jsem uplně čistá, třetí den jsem se tak osypala a otekla, že testy skončily, museli mi dá antihistaminika a něco na otok, netroufli si mi nic nepodat a s léky jsou testy neprůkazné. Takže to asi nebude nějaký problém z domácího prostředí, třeba peří v peřinách nebo tak něco.
Pyl také ne, začalo to v lednu, to pyl nehrozí.
neznámá 91073
20.8.2024 10:16:19
Já si právě vůbec nejsem jistá, že na to jídlo má nějaký vliv, někdy ulítnu a sním jídlo plné histaminu, zapiju to kofolou a v pohodě a jindy jsem spokojená, jak jsem to dala a oteču.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 10324  [Dalších 10254 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.