| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zánět středního ucha

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 3138  [Dalších 2958 >>]
Hanka 75 76332
4.11.2014 11:14:14
ucho nebolelo, ale měl horečky (nepřestávaly až po antb). Antb pomohla perfektně, vyzkoušela jsem, že bez nich to nejde (nenasadila jsem je hned, ale ještě počkala). Doktorka říkala, že by ucho píchala, ale že jsem nechtěla vyšla mi vstříc.
Hanka 75 76332
4.11.2014 1:21:32
Dítě bylo nastydlé, mírná teplota a rýma. Obvoďačka se podívala do ucha (tehdy jsem si myslela, že zbytečně) a poslala nás na ORL, že ona tam něco vidí, ale musí to vidět odbornice. Naše tehdejší obvoďačka se dívala takto vždy při podobných problémech.
Teď mám obvoďačku (dobrou), která se ale do uší vůbec nekouká, takže by se na to skutečně nepřišlo.
Ale mám už tu zkušenost, že když si dítě jen trochu postěžuje na ucho, tak jdeme na ORL a kolikrát skutečně (je to dobrá doktorka) tam něco najde a většinou je to na Otobacit, nebo jen to ještě zkontroluje. Ucho jsme ještě nikdy nepíchali.
Vždycky chce i vidět, že je ouško skutečně v pořádku a kontroluje to.
marrusova+2marušátka 98984
3.11.2014 16:33:32
Lassie né, četla si dobře. Byly jsme na ORL a ATB byly předepsány ORL lékařem. Pochopilas to správně. Pokud bolí ucho, jedu na ORL pohotovost, ne na traumačku nebo na dětské:-)
marrusova+2marušátka 98984
3.11.2014 16:29:42
Markét - ano, myslím, že po 1 minutě vyšetření - opravdu více nic - by ATB neměl napsat žádný lékař.

Jinak AD ORL - vyšetření bylo na pohotovosto ORL - tedy byl tam ORL lékař. Byly jsme venku fak tak po 3 minutách i s oblečením a recceptem. Pokud to někomu příjde OK, mi moc ne. pohotovosti téměř nevyužívám, ale pokud jsme byli, tak tak rychlé to nikdy nebylo.
.kili. 125672
3.11.2014 14:49:16
" "ten správný " doktor věděl, co by dělal o víkendu, když to dítě o víkendu ani neviděl"

říkal, že věděl
ivaxx 44192
3.11.2014 14:31:01
~:-D

My jsme s dětmi vždy raději než jen na pohotovost jezdili přímo na ambulanci ORL do nemocnice. Každopádně určitě se příště při pochybnostech vyplatí vyzpovídat lékaře, proč něco předepisuje a kdy je nutné lék nasadit.
Lassiesevrací 134328
3.11.2014 14:22:36
To me taky nenapadlo,ze to vysetreni nebylo na ORL. U nas se s detma jezdi do nemocnice na ORL pohotovost. Myslela jsem,ze atb napsali na usnim.....jsem blbe cetla.
Raduza 68805
3.11.2014 14:11:18
Na pohotovosti slouží lékaři ze všech oddělení. Téměř jisté (ani to nelze vždy) pozná zánět, který vyžaduje ATB pouze lékař ORL. Když dojdeš na ušní s dítětem a tvrdíš, že ho bolí ucho, tak už si lékař řekne, že mu asi opravdu něco bude. Vidí červené, raději volí ATB než pak žalobu za zanedbání péče. Možná je to alibismus, možná strach, možná to na ATB bylo, ale dcera to zvládla bez nich. To už Ti nikdo teď nepoví.
Marcela a 3 65688
3.11.2014 13:51:25
Tak jak jsem to tady četla o víkendu-na pohotovosti napsali atb, ale já je nedala, protože to vím líp, to jsem čuměla.
Markéta, kluci 12 a 6
  • 
3.11.2014 13:44:15
To je fascinující, že "ten správný " doktor věděl, co by dělal o víkendu, když to dítě o víkendu ani neviděl. Lepší příště na pohotovost nechodit, stejně jsou tam amatéři, jak vidíš.

[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 3138  [Dalších 2958 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.