Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
libik | 142094 |
26.5.2019 18:37:31
Kudla, kdyby v prodejně pribiňáků a nafukovacích kachniček byly leštěné mramorové sloupy, sklo a ocel, asi bys neřekla, že i bog boss si může koupit pískacího medvídka, viď
Prostě celý ten kojící "problém", je otázka vkusu a přiměřenosti, to, že ho nemáš ty, jsem si nevšimla poprvé, ale nic si z toho nedělej |
Monty | 129940 |
26.5.2019 18:34:26
Kudlo,
to nemusí být přímo zákazané, proboha. Ty snad musíš mít ke každé aktivitě na jakémkoli místě seznam zakázáno/povoleno? Myslím, že taky není výslovně zakázané jít na koncert Pražskýho jara ve slipech, ale asi by tě tam v nich i tak nepustili. |
Monty | 129940 |
26.5.2019 18:31:11
Kudlo,
o souložení tam taky nic není. Stejně jako tam nic není o desítkách jiných věcí, který když tam budeš dělat, budeš mít problémy s ochrankou. Každá firma má interní předpisy a nikdy tam není VŠECHNO, co se smí a nesmí. Předpokládá se, že základní pravidla lidi znají a respektují obecně. |
Kudla2 | 58452 |
26.5.2019 18:27:31
"Pokud v bance není dovoleno vytahovat prs, není to dovoleno nikomu a za žádných okolností."
Počkej, myslela jsem, že jsme se před chvílí shodly, že nic takového (jako že by se nesměl vytahovat prs) v žádných předpisech banky výslovně stanoveno není. A chceš-li se odvolávat na obecné vnímání slušnosti (ve stylu, že není nutné, aby bylo výslovně zakázáno třeba se svlékat do naha, protože se to rozumí samo sebou), tak je to liché, protože kdekoli jinde na veřejnosti kojení zakázané není. |
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
26.5.2019 18:04:13
Kudlo, souhlas, podle dostupných informací to na mě působí, že to ochranka přehnala. Tam byla chyba nejspíš na jedné straně. Příspěvek jsem brala obecně, jsou jistě i případy, kdy to přehání matky (viz příklad z restaurace).
S vhodností reakce ve stylu hromadné kojení jako pomsta, si už tak jistá nejsem, ale potřebu upozornit na to, co se stalo celkem chápu. |
Monty | 129940 |
26.5.2019 18:01:33
Pumo,
v tomto případě to ale pravda je. Nebavíme se o tom, že ti banka nabízí jiné služby, pokud máš na účtu 50 milionů a jiné, když tam máš 50 korun. |
Monty | 129940 |
26.5.2019 18:00:22
Kudlo,
ufff, tak znova. Veškerý dění na pobočce je monitorováno. Pokud příslušný pracovník vyhodnotí, že se v monitorovaných prostorách děje něco, co odporuje interním předpisům banky, musí to jít "ochranka" vyřešit. Totéž v případě, když je na toto dění upozorněna klientem/klienty. Není to nějaký rozmar nebo buzerace maminky, která chce "jen" nakojit své dítě. Pokud v bance není dovoleno vytahovat prs, není to dovoleno nikomu a za žádných okolností. |
Puma | 54527 |
26.5.2019 17:58:49
To mělo návaznost na můj příspěvek, kdy by si někdo takový přál sedět u vchodu a kojit.
Jen jsem reagovala na to, že se všem měří stejným metrem, což není pravda. |
Kudla2 | 58452 |
26.5.2019 17:56:33
Gladyo:
„Ze strany k boxům jsem měla postavený kočár-golfky, hned vedle mě seděl starší pán – Ind, který byl lehce otočený zády ke mně. Dcera mi při kojení seděla na klíně a hlavou v podstatě prs zakrývala a druhý prs jsem měla logicky zahalený,“ napsala žena. Následně k ní ale měl přistoupit zaměstnanec ochranky a upozornit ji, že se odhaluje ve veřejném prostoru. Odvolávat se měl na to, že je to zakázané a podle ženy měl vyslovit požadavek, aby se „přestala exhibovat“. Výhrůžky od ochranky „Po mém namítnutí, že přece jen kojím dceru, navíc jsem i částečně schovaná za kočárkem a zahalená svetrem, aby mi nic nevykukovalo, mi řekl, že prostě i tak exhibuju. Muž z ochranky mi vyhrožoval, že pokud neodejdu nakojit dceru mimo prostor banky, nechá mě vyvést,“ pokračuje žena s tím, že se jí nikdo z přítomných nezastal. Odešla tedy dítě nakojit na blízké náměstí." Pokud nekecá, tak to tak úplně nevypadá, že se vystavovala. Naopak se pokusila udělat to diskrétně, ochrance to ale i tak vadilo. Takže - pokud si ta paní nevymýšlí, což samozřejmě nemůžeme vyloučit - tak padají i argumenty, že kojila stylem "dobrý den, k.ozy ven". |
Monty | 129940 |
26.5.2019 17:49:30
Žženo,
řeč ale byla o lidech, co jsou fyzicky v bance s ostatními klienty. Ne o tom, co dělá VIP klient na soukromé schůzce s bankéřem, ti se tam klidně mohou kojit i navzájem, pokud se neschází na veřejném místě. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.