| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 920  [Dalších 840 >>]
Marťa11 8076
9.5.2011 14:39:42
Palac, plácáš nesmysly, myslím, že zakladatelka se neptala lidí, co o golfu vědí to, co si kde přečtou...

Až půjdeš 5 hodin s 20kg bagem z kopce do kopce, hřiště je cca 6-7 km, ale rozhodně nejdeš rovně, takže si to vynásob 2krát aspoň, poprvě aspoň 130 ran atd. atd. ... po své první kopcovité 18ce jsem byla KO a to jsem vcelku sportovec...

Veveru, prostě golf je překrásný sport a na podobné řeči se člověk musí vykašlat... nevím, proč zrovna golf přitahuje tolik brebtalů s předsudky, kteří o tom navíc nevědí nic ~e~
Vítr z hor 100046
9.5.2011 14:36:21
Jakou rukavici, prosim te?
A ty boty predem jo nebo nejsou nutny?

Jinak ja na vybaveni fakt moc neberu zretel, dulezite je, kdyz to funguje. A kdyz neni, tak se nic moc nedeje...taky uz jsem parkrat jezdila na lyzich v dzinach ~;)
Palac + 1 74013
9.5.2011 14:32:02
ve svy byvaly praci, kde jsem byla cca 6 let, jsem se s golfem setkavala hodne casto, krome toho, ze tam vychazel casopis o golfu a delali jsme nekolikery golfisticky sranky, tak hodne lidi z firmy golf hralo, nekteri dost profi, golf byl castym predmetem hovoru pri obchodnich jednanich, golfova hriste byla castym dejistem obchodnich jednani atd atd.

kdyz se nekdo tech lidi ptal, co potzrebujou do zacatku, taky rikali, ze defakto nic a ze hadry jsou jedno, ale sami by tam nikdy bez prislusnyho stylovyho obleceni nesli ~t~~t~~t~

Vítr z hor 100046
9.5.2011 14:31:32
Takze ja muzu hrat uplne naha?
To znamena nulovy naklady, miluju te ~5~
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
9.5.2011 14:23:19
Palace, jsi úplně mimo mísu, dnes už to FAKT není o pěnězích a pro horních deset tisíc.
Je to úžasná hra, pro kohokoliv. Jsme národ lyžařů, ty stejné peníze co dá lyžař do výbavy, benzínu, permice,ubytování atd. aby si zalyžoval od prosince do března, dá golfista za svou výbavu od dubna do října. A vše je o lidech, kdo na to má a cce být in, má to nej vybavení jak na lyže tak na golf a kdo na to nemá,ale baví ho to, přizpůsobí tomu vybavení své.

K dotazu, nepotřebuješ nic, jen pohodlné kalhoty, nebo šortky,triko s límečkem a tenisky. Rukavici si kup určitě. Užij si to a třeba rozšíříš naši golfovou základnu :o)) je to fakt fajn hra.

Marťa11 8076
9.5.2011 14:14:28
"ze se tam promenaduji lidi ve stylovych znackovyh obleckach"

~8~~e~~e~

tohle napíše opravdu jen člověk, co o golfu ví úplné NIC

Marťa11 8076
9.5.2011 14:12:47
pokud ti půjčí hole, nepotřebuješ do začátku nic...
jen rukavici, kterou si koupíš v golfshopu, který je takřka na každém hřišti

boty, oblečení atd. opravdu na golf si kup, až zjistíš že to je nejlepší hra na světě a že máš strašně málo času, protože bys chtěla hrát víc, než můžeš...

na začátek si vem pohodlnné kalhoty, nikoli džíny, klidně šotky nebo 3/4 a tričko, pokud vyhrabeš s límečkem v pohodě, pokud ne, nic se neděje... hlavně pohodlnné a pokud nemáš břicho jak lunt, tak delší, protože při odpalu leze tričko nahoru ~t~, sportovní obuv..., namazat opalovacím krémem ~;)

opravdu golf většinou začne lidi bavit, až začneš chodit na hřiště, do té doby se nerozhoduj, zda ano, či ne, ale jak už budeš trochu něco umět, začneš chodit na hřiště s fajn lidma... tak to začne... adrenalin a super pocit, když letí, vztek když ne... každá hra je jiná, co ti jeden den jde skvěle, druhý den nezahraješ a naopak, nikdy nebudeš hrát tak, aby sis řekla "jo, už to umím"... a ty hřiště... u moře na horách... nádhera

užij si to!!!
golf je nejkrásnější hra na světě ~s~
Palac + 1 74013
9.5.2011 14:03:58
Doufam, ze te casem najdu zde:

http://www.golf.cz/fotogalerie/sexy-golfistky/sexy-golfistky:1577/

~:-D ~:-D

Ale vazne -ty budes mit trenera i vybaveni, to je super. takze v tomhle naklady nula. ale golf je porad dost statusova zalezitost, priprav se na to, ze se tam promenaduji lidi ve stylovych znackovyh obleckach (ikdyz se rika, ze uz to davni neni pravda, tak myslim, ze je). pokud se nad to povzneses a vykasles se na hadry, tak bych si na tvym miste (fakt jen hypoteticky, ja golf nesnasim uz kvuli tomu, ze se hyzdi krajina) investovala jen do bot. do tech nejlevnejsich. ceny viz napr. zde:

http://www.golfovyobchod.cz/index.php?id_kategorie=35&radit=cena&smer=asc
Ikonie 92573
9.5.2011 13:58:39
Co jsem četla, tak určitě ne boty na podpatku a měla bys mít tričko s límečkem :-)
Užíj si to ~x~
Vítr z hor 100046
9.5.2011 13:49:12
Mám nabídku, abych si nezávazně (pár víkendů) zkusila golf a docela mě to láká.
Nemám vybavení (hole mi půjčí, míčky předpokládám taky), netuším, co potřebuju za boty či oblečení, ani kde se to kupuje.
Na pár hodin bych měla i trenéra.

Vyhledem k tomu, ze fakt nevím, jestli mě to chytne, chci minimalizovat vstupní náklady. Těch pár vstupních hodin platit nebudu.

Golfistky (i teoretičky), máte nějaké užitečné tipy?
Díky.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 920  [Dalších 840 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.