| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 920  [Dalších 850 >>]
tinas
  • 
9.5.2011 14:55:13
Veveru,
v proshopu se prodávají takové ty sukně co uvnitř mají kraťasy,takže zvenku to vypadá jako sukně a přitom tě při ohnutí nikdo nebude zezadu okukovat. :-D

Vítr z hor 100046
9.5.2011 14:53:31
Moc dekuji za informace, i kdyz jsem si to teda predstavovala trochu jinak nez jako polni trek se zatezi ~;)

Taky mam predsudky - tykaji se hlavne toho, co jsem o golfu vycetla v zivotopise Agathy Christie ~t~
Vítr z hor 100046
9.5.2011 14:48:42
Dekuju,

tricko s limeckem by bylo a da se jich levne poridit hromada (UK skolni uniformy), v sukni by me hrat v zivote nenapadlo a nejaky kalhoty snad najdu.

S botama nevim, mam samy dost specificky...
Jeste musim teda zjistit neco blizsiho o te rukavici.
Palac + 1 74013
9.5.2011 14:48:06
ono je to hlavne dost narocny fyzicky kdyz to mas vsechno uchodit.

ale jinak na me zretel neber, ja te na tu hru moc nenavnadim, jsem zaujata, nemam golf rada, vadi mi, jak se kvuli nemu przni krasna krajina.

myslim, ze marta te na tu hru nakoucuje mnohem lip nez ja. ~t~~t~~t~
tinas
  • 
9.5.2011 14:46:13
Jo Marťa má pravdu. Jediná věc,do,které se ti na začátku opravdu vyplatí investovat je golfová rukavice,protože jinak budeš mít mozoly.

Jo a k tomu oblečneí téměř na každém hřišti máš golfový obchod,kde si můžeš koupit vše potřebné. Já si většinu věcí nechávám posílat z Anglie,protože je to tam mnohemlevnější.
Palac + 1 74013
9.5.2011 14:44:29
to, ze jsou 18-ti jamkovy hriste fuska nezpochybnuju, ale porad to nevyvraci, ze golf je hodne statusova zalezitost. byla jsem toho primym, ac ne uplne dobrovolnym svedkem ~t~
Vítr z hor 100046
9.5.2011 14:43:43
Zkusila jsi to nekdy hrat?

Ja jsem drzela hul v ruce jen v pokoji sveho spolubydliciho, takze nemam tuseni, jak moc je to slozita hra. Ale kus od baraku mam golfove hriste a ted mam diky jedne bajecne uzivatelce rodiny volne vikendy...mohlo by to jit dohromady.

Jak probihaji hry? Myslim ve fazi, kdyz uz to clovek umi, dostane povoleni ke vstupu a tak. To clovek proste prijde a ceka, kdo si prijde taky zahrat nebo je potreba se predem seznamit a vyjednavat, kdo s kym a kdy?
tinas
  • 
9.5.2011 14:43:24
Palac,
nevím jaká firma to byla,ale věř mi,že golf dneska hrajou i zcela normální lidi. Ten,kdo tam chodí jenom kvůli hadrům je pako. Většina lidí si tam jde zahrát a pokecat s přáteli.

Pro začátek není potřeba nic mimořádného pokud budeš mít hole půjčené. Potřebuješ jenom boty,které nebudou trhat trávu a nebudou klouzat,tričko s límečkem a nějaké kalhoty,sukni nebo kraťasy ke kolenům. Rozhodně ne džíny!
Potom nějakou tu kšiltovku nebo kšilt proti sluníčku.

Nenech se odradit kecama typu je to pro zbohatlíky,lidi tam nosí značkový hadry apod. Fakt to není pravda.
Palac + 1 74013
9.5.2011 14:42:37
cim nahatejsi tim lepsi, budes hvezda ~t~
Marťa11 8076
9.5.2011 14:42:19
to je speciální golfová rukavice, dává se jen na jednu ruku, prodavač (ka) ti pomůže vybrat správnou, podle toho, na kterou stranu budeš hrát... já jsem pravák, rukavici mám na levou ruku

boty stačí do začátku sportovní obuv běžná, golfovou až časem, to už je vcelku investice a potřebuješ jí hlavně na mokrou trávu, aby prostě neklouzaly nohy...
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 920  [Dalších 850 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.