Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marťa11 | 8076 |
21.2.2010 11:07:42
ahoj holky...
jen tip pro golfový zájezd... dnes jsme se vrátili a byli jsme hrozně moc spokojení... jak ubytování, tak golf, jako bonus nám vyšlo počasí, celý týden nádherně, tak třeba se to bude někomu líbit byli jsme i s dětma (7 a skoro 2 roky) http://www.sheraton-somabay.com/ |
tinas | 8544 |
1.2.2010 17:40:57
Ahoj golfistky.
Tak už máme únor a venku to sice ještě nevypadá ,ale jaro se blíží. Dávám typ na krásný golfový resort,který je zároveň v blízkosti sjezdovky. Je to tam moc hezké. Vyzkoušeli jsme to tento týden. V hotelu mají i dětské židličky,takže je to i pro prcíčky.I pejsci tam můžou. Je tam bazén,vířivka,sauna,masáže,proshop. No však se mrkněte na stránky. www.grundresort.cz |
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 | 10139 |
27.12.2009 14:02:40
Ahoj, zdravím vás po Vánocích.
Hlásím, že jsem byla minulý týden v Erpetu a po půl roce vzala hůl do ruky. Prvních 20 balonů letělo do pr..., ale pak jsem se rozhýbala a světe div se, šlo mi to :o)) pak mě teda začalo trochu bolet břicho, tak jsem si dala voraz, ale moc mě potěšilo, že to člověk nezapoměl :o)) A Ježíšek mi donesl holčičí balony....tak se těším na jaro, šla bych už i teď, jen Kuba je na mě dosti závislý a tahat babičku na green se mi nechce :o)) Tož se mějte pěkně a do Nového roku vám přeji spoustu zdraví a golfových úspěchů. Katce pohodový porod a krásné zdravé mimi :o) |
tinas | 8544 |
13.12.2009 8:03:29
Ahoj golfistky.
Piškotko,ten je krásnej. Katko,to je tedy mazec. Hlavně,že jsi v pořádku. Uf. Včera jsme byli po dlouhé době na tréninku. Už bohužel v hale,ale i tak jsem byla docela ráda. Katko,představ si,že 20.12 bude panu Pechanovi už 74 let. Je opravdu báječnej. A jak stíháte s vánoční přípravou? Já jsem letos nějaká bez nálady a vůbec se mi na to nechce myslet. Teprve uklízíme krámy,protože nám v týdnu dodělali skříně. Fakt se mi do toho vůbec nechce. |
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 | 50923 |
8.12.2009 14:25:49
Piskotko, to sis teda uzila. Hlavne, ze je maly v poradku. Snad i ta jizva se Ti rychle zahoji. Ja mam planovany druhy CS, s prvnim zadne problemy nebyly, tak doufam, ze druhy bude taky ok. A vypada to, ze Gabi dostane k narozkam sestricku, takze budeme mit doma pekny babinec
|
8.12.2009 9:51:11
Katko, dělo se to, že malej vůbec nesestupoval, šla jsem rodit s břichem skoro u krku :o) porod začal sám 5 dní po termínu, 12h.kontrakcí, otevřená jsem byla dost, tlačila jak lokomotiva a nic. Malej si hověl někde hore a ven se mu fakt nechtělo, ztrácel ozvy a já už jsem teda taky nemohla, dala jsem si píchnout epi.ale ten mi vůbec nezabral, tak nemohli čekat a rovnou jsme jeli na sál a já do celkový narkózy. Bohužel, jsem byla kvůli těm jeho ozvům na monitoru a vleže, možná kdybych se mohla hýbat, slezl by, ale to ho zase oni nechytli na monitor, měla jsem placentu na přední stěně a tím tam bylo hlucho. Každopádně to dopadlo dobře, lepší, než nás nechat ještě trápit další hodiny a pak ho třeba rvát kleštěma. Mě zlobí jizva, ale dá to ustát.... každopádně malej-velkej :o)) je úúúžasnej!!!!
Už víte, co bude Gabča mít, zda brášku nebo sestřičku? |
4.12.2009 23:21:57
Jee, piskotko, ten je krasnej? co se stalo, ze to byl akutni cisar?
ja jsem v poradku, "jen" mam narazenou kostrc, jinak modriny se uz zahojily. Brisko je zatim takove akorat, tak si uzivam tehotenstvi, nez to zacne byt narocne |
30.11.2009 13:36:14
Ahoj holky,
díky za gratulace!!!! Tady tu malou golfovou naději máte... Koukám, že sraz se nekoná..tak asi až na jaře, na jamce č. 1 :o)) já jsem po akutním císaři, tak si dám pohov o chvilku dýl, než jsem počítala, ale co, hlavně, že jsme to přežili :o) Katko, teda holka, tfuj tfuj, to bylo štěstí, že jste v pořádku, když je auto na odpis!! A jak se cítíš, těhulko?? |
25.11.2009 12:40:46
Ahoj holky, tak po delsi dobe nakukuju a takova novinka. Moc moc gratulujeme!!!
My se vzpamatovavame z autonehody, sice jsme vsichni v poradku, ja jsem jen "pomackana" od pasu, ale hlavne, ze mimco je v poradku. Nejvic to odneslo auto, to je na odpis. Ale to je to nejmensi Tak se tu vsichni opatrujte a doufam, ze se konecne nekdy uvidime |
SnowWhite | 63543 |
9.11.2009 13:03:50
Obrovská gratulace . Přejeme vše nejlepší a hodně štěstí Jakoubkovi do života (nejen golfového ) a ty se Piškotko dej rychle do kupy. Ten správnej hukot začne teď .
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.