| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Golf

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 920  [Dalších 820 >>]
Piškot s Piškůtky 6/04+11/09 10139
5.9.2010 0:02:48
Tinas ahoj,

jj,bydlíme stále stejně a Týna šla 1.9.do školy,zatím je z ní nadšená prvňanda :o))
A vše ostatní netřeba komentáře, třeba až osobně :o)

Hele,ty musíš mít aktivní hcp i když máš 54? To máš tvůj klub v podmínkách?? Vím že mezi 36-54 kde nemůžeš zhoršit,to neřešej a pokud hraješ spíš rekreačně, což vlastně při absenci turnajů je, je to všem šumák, žádné sankce ti nehrozí. To je u těch 36 a míň. Takže já mám stále 54 a hraju teda líp, ale neb nemám ambice na turnaje nevím kdy snížím, ten jediný turnaj co jsem si naplánovala se kvůli podmáčenýmu hřišti odvolal a pak nakonec konal,ale už beze mě :o)

Saro, piš sem, třeba se chytí i jiný holky :o)
Já jsem na tom teď blbě s časem, trénovat nejdu vůbec,když už urvu čas tak jdu na hřiště. Což je tak málo až bych brečela.
tinas 8544
3.9.2010 9:05:22
Ahoj holky,zdravím staré i nové golfové nadšence.

Piškotko,
to je mi líto,co tu čtu. Držím palce,aby bylo do budoucna líp. Předpokládám,že stále bydlíte,tam co dřív. CO Týna a škola? Nebo ještě nešla? Teď jsem zmatená,ale myslím,že jo ne? :-)A co Kubík,jak roste?

Ty jsi ďábel,když máš takové ambice na snižování. To já nedám ani náhodou. Manžel už snížil,ale já jdu tak jednou za půl roku,takže smůloška. Musím ještě do konce sezóny odehrát dva turnaje,abych neměla pozdrženy HCP. Jenom nevím,kdy. Asi něco bude firmeního od manžela a jeden turnaj třeba ten hočičí dám v Hostivaři.

Jo dneska mi na FB blikla zpráva,že na ČM otevírají příští týden prvích 5 jamek za 100,-kč,tak to asi půjdu zkusit,jak to tam vypadá.

http://www.golf.cz/golftube/na-tom-cernym-moste-osmnactka-roste-iii/
Nové golfové hřiště v Praze otevírá. :-)

sara
  • 
1.9.2010 8:10:52
Ahoj, no tak bychom to mohli nejak vymyslet.... :-) muj email je 3akras@seznam.cz nechces se domlouvat pres mail? :-)
31.8.2010 22:36:40
Ahoj Saro,

jak moc jsi začátečník? Kartu máš? Já jsem spíš Praha východ s minimem času a když tak spíš dopolko... ale parťák na tréninky a na hru se vždycky hodí.
sara
  • 
31.8.2010 20:07:45
Ahoj holky,
uz dlouho se rozmyslim, ze to zkusim, najde se nekdo, kdo by se ke me pridal nebo naopak? jsem golfovy zacatecnik, ideal praha a okoli s preferenci prahy zapad :-))
tesim se a doufam, ze se nekdo ozve! ~3~
Sara
5.8.2010 20:11:54
Katko, myslela jsem že na tebe mám číslo, ale nenám :o( ozvi se mi na mail, prosím...sylvik.x@seznam.cz ať se můžeme domluvit operativně :o)
5.8.2010 19:57:31
Zvládám... musím.

Příští týden jdu ve čtvrtek na snížení...mám pořád 54 a dne jsme hrála exelentně, že kdyby to klaplo stejně př.týden jsem na 30,5 :o)))))))))))))))))))))))
Ovšem tolik štěstí mít asi nebudu, ale okolo 40 by bylo fajn. Ale zkusím domluvit hlídání na pondělí nebo úterý...co by se ti víc hodilo?? A mohla by to být ta Boleslav??? ...z tréninkových důvodů :o)))))
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
3.8.2010 17:05:30
Aha, to me mrzi, jak to zvladas? Uplne mi beha mraz po zadech...
Na ctvtek asi nezvladnu zaridit hlidani. Co pristi tyden?
2.8.2010 20:12:10
Katko, já jsem s dětma sama, jako že SAMA....chlap nás v zimě opustil. Na golf se dostanu jen když on má děti, co je tedy 1x týdně. A jsem fakt ráda, na vyčištění hlavy více než ideální...pak si představím jeho hlavu místobalonu a to to panečku lítá :o))

Chci jít teď ve čtvrtek Starou Boleslav..nechceš se přidat???? Cca 12:20 time
Katka, Gabi 3/07, Sofi 2/10 50923
1.8.2010 23:18:08
Aha, tak zazemi nevim. Pravda, jidlo bych si nedala. Ale hriste se mi libilo. Hezky upraveny, ztratila jsem jen jeden micek :-) a taky jsem ho usla, coz je u me velky plus :-)
Jinak jsem taky hodne jen s detma, ale jak to jde, tak chci vyrazit aspon na driving. Super si vycistim hlavu, i kdyz ty svoje zlaticka miluju...
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 920  [Dalších 820 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.