Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jara |
• |
9.11.2015 19:14:18
...tjo a mně dr odmítla dát léky - preventivně- pro dosp.imobil. syna!!! Že až je bude mít, mám přijít!?!
|
jara |
• |
9.11.2015 19:11:59
Je to sice dlouho, co jste psala o vleklé inf. roupy,mám podobný problém, lék velmax vůbec nezabírá, užila jsem 6tbl. během 3 dnů, dr mne odmitla dát další, musím se podrobit vyteru - jak potupné, když to prokazatelně vidím, odběru krve, jsem prý předávkovana...vzpomenete si, co vám zabralo resp.jak jste se toho zbavili? DÍk.
|
monikamilan |
• |
30.9.2015 7:44:47
Dobry den zacala som uživat trigelm ale neviem prečo nefunguje to u mna mam kuru zopakovat alebo najst nieco ine dakujem
|
Červená malina | 114174 |
8.6.2015 8:55:43
Holky, díky za odpovědi. Měly jste pravdu. Ráno jsem tam zavolala a pak jen vyzvedla recept mezi dveřma. Dostali jsme rovnou 3 balení pro celou rodinu . Dokonce jsem v lékárně nic neplatila. To už se mi dlouho nestalo. Děti samozřejmě do školky i školy šly. Pokud to má víc jak polovina dětí, nemá smysl to řešit.
|
Stará Misule | 82389 |
8.6.2015 8:45:12
Tak u nas to mela jedenactileta,nevim,kde to chytla,ale do skoly sla,"vylucuje" rano doma,a ohledne zvysene hygieny byla poucena,jak pro ostatni,tak pro sebe.
|
Zuuuza | 66577 |
7.6.2015 17:52:21
A do školky a školy děti můžou?
|
Stará Misule | 82389 |
7.6.2015 10:20:37
Resili jsme pred tremi tydny,jen jsem zavolala,a dostala recept ve dverich na Vermox.Je tam sest tabletek,a pisou vzit,za 14 dni dalsi,a pak zas za 14 dni.
Tak pokud ma sourozence,je i pro nej.Kdyby jste chteli i vy,tak dve baleni,nebo u sve doktorky. |
Pollyenka | 97098 |
7.6.2015 9:29:26
Máme to stejně.
|
Červená malina | 114174 |
6.6.2015 22:15:15
Mám podezření, že syn má roupy. Stěžoval si na svědění zadečku a už delší dobu ho občas pobolívá bříško. V pondělí s ním chci zajít k Mudr. a chci se zeptat na vaši zkušenost s vyšetřením. Jestli mi napíše rovnou léky, nebo bude chtít třeba vyšetření stolice a léky předepíše až podle výsledků. Co si pamatuji ze svého dětství, rovnou jsem dostala sirup a žádné vyšetření nebylo. Jak je to dneska netuším.
|
Page | 145301 |
24.5.2015 13:51:46
Ahoj lidi, prosím vás, můžete mi někdo napsat, zda máte zkušenosti s přípravkem Pyrcon z Německa? Našla jsem jej na internetu, prý je to volně prodejný lék na roupy na bázi pyrvinia, ale chtěla bych se zeptat, zda je skutečně účinný. S roupy, jak jsem zjistila, mám problémy okolo 4 let a nezabraly mi ani 3 krabičky vermoxu.. Klasickým svěděním se neprojevovaly, pouze na začátku a to se z testů nepotvrdilo. Potvrdilo to až užívání vermoxu na jiný problém. Šestiletý syn byl na vyšetřeních, ale nic nezjistili. U sebe si ten pyrcon můžu dovolit riskovat, ale u syna se bojím. Jsme oba, jak on, tak já asi 4 měsíce po dobrání vermoxu. Děkuji Vám za rady.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.