| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Auto

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 28789  [Dalších 28769 >>]
Půlka psa 24064
27.3.2025 9:04:37
Žádná exotika, byl to ostrov ve středozemním moři. Ale v zimě úplně mimo sezónu, takže nelítaly chartery. A pravidelné zimní lety byly řídké a shodou okolností z ČR a ze všech okolních zemí zrovna v jiné dny než jsem potřebovala. Dovolená byla na týden, tak nebyl čas ztrácet čas.

MM byl nejdřív naštvanej z principu, protože se tam jelo kvůli mě. Měla jsem tam nějakou neolitickou památku, kterou jsem chtěla vidět. Jemu se to moc nehodilo pracovně, ale z lásky ke mě jel taky, aby tam skončil sám se všema dětma a autor celého nápadu (já) se nedostavil ~:-D. Nicméně když jsem tam dorazila, tak byli všichni vč. manžela spokojení, že je to tam vlastně skvělý.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
27.3.2025 8:23:41
půlko, to je pěkný ~:-D fakt filmový ~:-D
táta zase dodnes vzpomíná, jak jeli na zahraniční zájezd a na hranici zjistil, že nemá pas - byl měnit peníze a nechal ho v bance... a protože to byl zájezd od pošty (mámin zaměstnavatel), volali na poštu v tom městě, kde je banka, aby tam někdo doběhl, pas vyzvedl a dovezl na hranice... celý autobus čekal, až tatínkovi dovezou pas ~t~
nejlepší na tom bylo, že jak jezdili ti lidé často společně na podobné zájezdy, tak se víceméně znali a táta už pak nikdy nemohl ani pípnout, když se někde po rozchodu na někoho čekalo, protože nedorazil včas ~t~
a zase zpátky k autu - u tchýně je taková divná křižovatka, kde je hlavní silnice kolem rybníka a další tři cesty vedlejší, z té jedné vedlejší jsem přijížděla, večer, všude tma, takže auto by bylo vidět zdaleka, a najížděla jsem hned zase na další vedlejší - ve skutečnosti se ani kolo nedotkne té hlavní silnice - no a já se jen rozhlédla a nezastavila, ačkoliv je tam stopka... a samozřejmě hned za rohem seděli v autě policajti, takže mě zastavili a hned že teda ta projetá stopka - já byla naštvaná sama na sebe (normálně takové věci dodržuju, navíc krátce předtím říkala švagrová, že ji na tom místě zkasírovali za totéž)... policajt k nám přijde a prý "no ta stopka je problém, ale mnohem horší je, že máte propadlou technickou" ~t~
vůbec jsem o tom nevěděla, nějak jsem to úplně vypustila... takže pokuta a pak ještě horečka, že s tou propadlou technickou musím jet ještě domů a pak do servisu ~t~
Beat 107867
27.3.2025 7:36:14
Kam to bylo, Pulko?

A s tim rozvodem by to nebylo tak horký, ne!?~:-D
Půlka psa 24064
27.3.2025 7:26:41
Já takto neodletěla na rodinnou dovolenou. Při online checkinu se ukázalo, že mám propadlou občanku. Během pár hodin jsem dostala novou občanku a letěla za nimi o den později. Byla to zrovna taková destinace, kam se z okolníc letišť lítá jednou týdně, tak jsem musela proletět lán světa, abych se tam postupnými přiblíženími s mnoha přestupy dostala hned druhý den. Ale zase jsem poprvé udělala to, co v americkém filmu. Přijela jsem na letiště a chtěla jsem první let do XXX, at to stojí, co to stojí. (Pořád to bylo levnější než rozvod, který by nejspíš nastal, kdybych nedorazila.)
Pole levandulové 23006
26.3.2025 23:12:46
Tohle se stalo mně - zastavila jsem auto na zdánlivé rovince a omylem nechala neutrál. Vylezla jsem ven, odešla pár kroků a auto se dalo do couvání. Vzhledem k tomu, že jsem pár dnů před tím viděla video, jak někdo naskakoval do takhle odjíždějícího auta a sejmulo ho to, tak jsem to nechala odjet, zastavilo se o sousedovo auto, naštěstí tam nikdo nešel ani nejel. Škodu zaplatila pojišťovna a nikomu se nic nestalo, sousedi na tom dokonce vydělali, protože jim to ocenili jako totálku. Děti z dceřiny třídy to měly jako zážitek, vyzvedávala jsem totiž dceru na tělocviku na hřišti a viděly to všechny ~j~
Rodinová 140078
26.3.2025 22:18:41
Nevim, nezastavila jsem, protoze za mnou zastavily oba
pruhy a byla bych k nicemu.
Byla jsem v soku, v aute maly deti.
K_at 121378
26.3.2025 19:02:05
Rodinová, to je příšerný. 🤮
Beat 107867
26.3.2025 18:56:24
Rodinova, přežil?
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
Rodinová 140078
26.3.2025 10:55:18
Takovy prihody jsem byla ucastna jako ridic v pravem pruhu, na Strakonicky na ty 50 pod mostem zacal nekdo prechazet pres vsechny pruhy, ja jela pomalu v pravym a videla ho, ale v levym jel nekdo aspon 90, nevidel ho a srazil, ten clovek letel vzduchem pres moje auto a dopadl na krajnici.
Fuj jeste ted.
Salamajka 156972
26.3.2025 10:28:37
:-)~:-DJojo řekla bych, že chlap tak v životě nikdy nenatahl rychle gatě jak tehdy :-)i ten knoflík zapínal až potom co skočil dovnitř seslapl pedál a zastavil na tu ruční. Já jsem stihla jen natáhnout k volantu a drcnout od zatáčky na opanou stranu a nohou hledat ten brzdný ručka mrcha v ty vteřině nikde :-)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 28789  [Dalších 28769 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky