Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Maddy + 1 | 38713 |
2.7.2007 10:26:37
Jani, tak držím palec, ať je líp!
Co sehnal Tom za práci ? a někde blízko ? Aspoň o jednu starost míň. Musím vám ofic. oznámit, že máme doma bronzového šampiona MČR ve dvojskifu, kategorie st. žákyně. Rozjížďky vyhráli, semifinále druzí a finále třetí, tak to je největší úspěch dosavadní veslařské kariéry naší Barbuchy. Zítra nás čeká s Bárou holič, děsím se, páč ji beru ke své kadeřnici a ona mě straší růžovýma vlasama! ve středu valíme do Beskyd s partiou kamarádů do neděle. v plánu je tenisový turnaj, lov pstruhů a bobovka v Jablůnkově. |
Maddy + 1 | 38713 |
28.6.2007 13:50:52
Ahoj,
Moni, tak to mě moc mrzí s těmi přijímačkami. Děkan to moc žere! Mu se to určitě "nikdy" nestalo! Tak Bára odjela, 4 dny bez puberty. Jani, jak je na tom Filip? Mě připadá, že se s Bárou nejlíp domluvím, když jsme spolu sami. jakmile má obecenstvo ( víkendový manžel, prarodiče, známí),tak mě neustále opravuje, chytá za slovíčka apod, prostě dává najevo, že jsem o "ničem." No, budou prázdniny, tak se to třeba zmírní. U nás jsou teď neustále akce k 10 letům povodní. Koncert Fleretu s jarmilou Šulákovou ( zadara)- byli úžasní, dnes zachranářský den v parku¨- hasiči, vrtulník, vojáci, sanitky, hlavně pro děti ze škol. Zítra tu budou Kabáti, manžel chce mermomocí jít a já tedy bude muset být doprovod, kulturně se vyžít. Tak zatím a hezký začátek prázdnin. |
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
26.6.2007 20:03:37
Ahooj, tak jsem se pobavila a na oplatku vam napisu jak jsem se vypravila do Olomouce na prijmacky.
Jela me podporit kamaradka a tak jsem se rozhodla, ze pojedu autem, pac ona cestu po stare silnici zna, v Prostejove jsme zjistily, ze nevime kam jet, ale nakonec jsme zdarne a skoro vcas prijely do Olomouce, tam jsem udelala dva zavazne dopravni prestupky a pak uz jsem sla vystat frontu k prezentaci.Ve fronte jsem si uz chtela nachystat vse potrebne (prihlasku s cislem uchazece, okopirovane a notarsky overene maturitni vysvedceni a obcansky prukaz) a zjistila jsem, ze nemam obcanku, nasla jsem jen ridicak. Pani na prezentaci mi rekla, ze to neva, ale ze se jeste zepta pana dekana, pan dekan byl velice neprijemny a rekl, ze bez obcanky to delat nemuzu a jeste se sel nekam ptat, pak odesel a ja zustala stat u te pani na prezentaci, ta se pak neco bavila s dekanem a pak ode me chtela dokumenty co mam a poslala me zasednout k ostatnim, ja se ujistila, zda to muzu fakt delat a sla si sednout a nachystat si tuzticky.Po deseti minutach me pan dekan vyhlasil v rozhlase a rekl mi, ze doslo k omylu a vypoklonkoval me z auly se slovy, ze mi snad jasne rikal, ze to delat nebudu a ze se nemam co koho ptat, ze on je dekan!Byla jsem jak oparena, ja s nikym nijak nesmlouvala a respektovala jsem, ze kdyz nemam predepsane dokumenty, ze mam proste smulu.Kdyby me ta pani neposlala prijimacky psat, tak odejdu a basta, takhle jsem myslela, ze ji to dekan takto rekl a prijimacky mi povolil.Byla jsem nastvana sama na sebe a jeste me dorazilo neprijemne chovani pana dekana.Ovsem nejlepsi na tom celem bylo, ze tu obcanku jsem mela, jen jsem si ji zaradila do jine prihradky a v tom zmatku jsem ji nenasla...Proste jsem uplne pitoma, asi to tak melo byt, pac nevim jak bych tento rok studovala, nezvladam bezne veci, natoz tak studium. Mejte se fajn a pisteee. |
Maddy + 1 | 38713 |
21.6.2007 13:04:12
Jé, Matýsek je krásný, úplně k poňuhňání. Se nedivím, že pak zapomínáš, kde co dáváš, když máš doma tak roztomilé miminko.Teda ale zapomenout Matese doma....to jsem se zase nasmála!
U nás se ve škole finišuje, známky už mám uzavřené, letos u mne rupnou 2 holky a jedna neklas, páč má 70% neúčast, hlavně v době písemek. Bára má soustředění na veslařské základně u nás, spí ve stanu. Příští týden je čeká MS ČR v Praze. Na přeborech Moravy v Brně měla 2 stříbrné. Ve škole se polepšila, tak uvidíme, co výzo. Zatím ahoj. |
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
30.5.2007 18:12:09
Gratuluji k uspesne maturite!!!
K uspesne sportovkyni take :-)). U nas vse pri starem, ke gratulacim neni duvod, pac Krysot skolu spise bojkotuje a budeme radi, kdyz nebude na vyzo zadna trojka a zustane u tri dvojek. Jee, vlastne mensi duvod ke gratulaci je, vcera mi vrchni nabidla do konce roku cely uvazek, tak jsem rada, pac prachy jsou prachy, jen me desi jak to budu casove zvladat. 13.6. jedu na prijimacky, ale muj pristup k uceni se nezmenil, takze to cele pojimam pouze jako exkurzi do budovy VS. Jani, prihod dalsi fotky mimouska, at se tu s Marlen trochu pokochame. Mejte se moc fajn a papa. |
Maddy + 1 | 38713 |
29.5.2007 22:33:53
Jéé, jako já za 6. Šikula!
Co naděláš, děti mají svou hlavu. Já myslím, že to určitě později zkusí! Já teď dost bojuji s Bárou a její pubertou, no spíš se spolu nebavíme...to víš, jsem te´d nepřítel n. 1. jinak v neděli vybojovala jedno zlato, aspoň, že ten sport ji drží. |
Maddy + 1 | 38713 |
29.5.2007 18:30:05
Velká gratulace k úspěšné matuře!
Tak jednoho máš za sebou! Zkusí vysokou nebo už práci? |
Maddy + 1 | 38713 |
29.5.2007 11:06:03
janííííí, držííííí!!!!! A hned napiš, jak dopadl!
|
Maddy + 1 | 38713 |
24.5.2007 11:02:36
Jani, vše nejlepší k dnešnímu svátku a dodatečně Monči k pondělnímu!
|
Maddy + 1 | 38713 |
23.5.2007 8:53:14
Jani, držím pěsti, ať Tom zvládne maturu jak nejlíp umí! Napiš termín, ať můžeme intenzivně myslet!
U nás už také propukly maturity, ale já se letos neúčastním, nechala jsem čtvrťáky dojet uč., který mě v době MD zastupoval, takže příští rok.... Také jsem si vyřídila na příští rok kratší úvazek, vyšli mi vstříc, tak jsem moc ráda. Přibrala jsem 5 hodin, takže mi vychází celkově 15 s tím, že budu učit opět 3 dny v týdnu, tentokrát i odpol výuku do 14.30, st a pá volno, jupí! Ahoj Moni, trošku víc se rozepiš! Skomírá to tu! Šárko, já neporadím neb nejsem z Vyškovska. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.