Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
17.3.2006 10:08:20
Ahoj holky, poslední týden jsem se cítila pod psa a ani jsem neměla chuť sem nic napsat, taky nebylo co :-( Dneska jsem u doktorky zjistila, proč mi tak divně je a že to o moc lepší nebude. Jsem z toho smutná :-( Dostala jsem jiné léky a možná mám uvažovat o IVF, takže to růžově nevypadá.
Už aby bylo jaro, třeba až nebude ta zimní depka, i tělo to ocení. Minulej pátek jsem Dáje sebrala definitivně dudlík. Sice o něm už další den nemluvila, ale hrozně se zhoršilo usínání. Trvá přes hodinu, než usne přes den i večer. Ale v noci naštěstí nejsou problémy, ťuk, ťuk, ťuk. |
Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
14.3.2006 13:32:02
Ahoj a vítej!
Já pořád čekám, kdy se ozveš a zajdem někam na tu kávičku ;o) hladovec taky chrní stále se mnou v posteli, asi najedu na tvrdý režim, protože si začíná myslet, že je to JEHO postel - tj. on leží v prostředku postele, stále se posunuje a já na kraji na boku, celá rozlámaná ... chjo. Jinak holky hlásím, že jsem SAMA (teda s miminem) - taťka ve Varšavě a čert dnes odjel k našim - jupííííí. Jen musím ty dva dny nějak smysluplně využít - asi se vrhnu na to rigo - se mi vůbec, ale vůbec nechce - ale musím´!! Dnešní počasí děs běs, už mně to fakt ani trochu nebaví! no nic, přeju vám všem hezké úterý! |
lucijanka | 38687 |
13.3.2006 21:44:47
jsem tu nová, tak jestli mě vezmete mezi sebe budu moc ráda.Zrovna jsem ukončila šestinedělí,doma máme prcka Matouška a moc si prvního potomka užíváme. začínají ho hodně zajímat věci kolem sebe a už umí krásně oplácet úsměv.Jsem do něj úplnej blázen, nejradši bych ho láskou snědla, ale to asi všechny znate. Teď spinká u nás v manželský posteli,v postýlce je mu nějak smutno:)tak máme jeden ze zlozvyků co budem odnaučovat:)kdo ví kolik jich ještě bude. No tak já už půjdu taky na kutě, mějte se moc hezky...
|
13.3.2006 11:00:05
přeju!
už mi ta zima fakt leze krkem, chci jaro!!! teď jsem uspala hladovce na balkoně, tak napíšu kousíček a pak se půjdu věnovat domácnosti, po víkendu to tu je vždy jak po výbuchu ;o) V sobotu jsme byli plavat, pak u našich - čert se tam po spánku totálně zeblil :o( ale asi jen nějaká dietní chyba, pak už byl ok, takže dneska je ve školce (jo ve čtvrtek měli karneval, byl nadšen!) A včerejšek jsme tak nějak proflákali (taky co jiného v tom počasí, že), pozitivum - večer jsem se na skoro dvě hodiny naložila do vany :o)) Andreo, ve Žďáru jsem byla asi 2x, a ne za nákupama, takže nepomůžu. Ze Žďáru tu ani nikdo není Míšo, vydrž - za chvíli si odpočineš!! Přeju hodně síly! Pekárnička super, už mám za sebou tři chleby - semínkový celozrnný, světlý česnekový a včera podmáslový - mňamky všechny. Teď koketuju s houstičkama ;o) tak a už běžím, přeju všem hezký týden - a ukažte se tu!! |
Míša*Tom*Any | 14043 |
11.3.2006 7:40:35
Ahoj holky,
já se ztoho kolotoče asi zblázním.Ve čtvrtek jsem byla v práci a hned potom následovalo školení až do 17.00!V pátek jsem vstávala ve 4.10h a valila do Brna,kde jsem měla praxi na soukromé klinice pro vady řeči a sluchu.Bylo to strašně zajímavé a příští pátek tam jdu zase. Úplně mě děsí,jak mi ty dny utíkají mezi prsty... Silvi,můj bratránek-je mu 29 taky chodil do školy v Borovině:) Lelo,tak co pekárnička?Povídej:) My ji chcem koupit mamce k 55 narozkám. Anetka už je 3 týdny naprosto zdravá a to byla 2x ve školce a jednou na cvičení s dětmi... Mikši,hihi,jen pár týdnů a budu Bc. Na Mgr.si ještě 2 roky počkám:( Ráda bych Ti poradila,abys nebyla smutná a na těhu nemyslela,ale vím z vlastní zkušenosti,že to absolutně není možné.My jsme se o Anetku snažili 2 roky.Rok jsem nedělala nic a druhý se "léčila".Bylo to pro mě hrozně náročné po psychic.stránce.Každoměsíční neúspěch jsem fakt ořvala a i ty hormony,co jsem užívala se mnou pěkně lomcovaly.Držím palce,a´t to přijde samo:) Andreo,bohužel ve Žďáru jsem nikdy nebyla:( Hihi,holky,na MDŽ jsem byla s kámoškama v divadle na představení Monology vagíny.(Bylo to šokující,hodně pravdivé a veselé). |
Andrea Vránová |
• |
9.3.2006 14:36:15
Ahoj pisatelky,
nejsem sice na rodině registrovaná, ale potřebovala bych pomoc. Dělám anketu do školy, kde máme projekt, jak a co zlepšit či změnit v našem městě. Jedná se ale bohužel o Žďár nad Sázavou. V té diskuzi však nikdo není a viděla jsem některé z Vás právě tady. Jedná se o anketu "Jaký obchod či zboží Vám ve Žďáře nad Sázavou chybí??" Tak prosím mi řekněte Váš názor, kdo znáte Žďár nad Sázavou!!!!!! Děkuji všem. Ája |
9.3.2006 14:08:51
no ja zacala vetu, pak tam dala zavorku a pak uz nejak nevim, proc jsem tu vetu zrovna tak zacala ;o) nu coz
jdu do toho bilyho hnusu :o( preju hodne sil v noci! |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
9.3.2006 13:29:00
Lelo, taky jsem to nepochopila :-) ale to je jedno :-)
Po dnešní noci (5x jsem musela za tou opicí!!!) jsem pevně rozhodnutá, že dneska už dudlík nedostane. Snad budu stejně odhodlaná ještě i o půlnoci, až budu 3 hodiny poslouchat řev z postýlky... |
9.3.2006 13:21:51
ha, tak ani nevim, co jsem tim, ze jsi treba uz po cyklu, chtela rict :o(( potrebovala bych vazne nejakou dusevni vzpruhu!
|
9.3.2006 13:20:29
Miksi, zrvna jsem se te chtela optat, jestli i dnes se o snih postaralo slunko ;o)
hnus, hnus a jeste jednou hnus!! tady pada od rana a vcera v TV rikali, ze minimalne do 22.3. bude porad hnus :o((((((( a to mam zdechlou baterku v aute, takze musim vybehnout ven pro certa do skolky (hodinova prochazka ;o)) S tehu neboj, bude - treba uz jsi po cyklu (kamaradka otehotnela posledni den menstruace!). a dudlik - ja se toho desne desila, prvne jsem ho odebrala na noc (pac byl vic unavenej a lip usinal nez poO), nekdy na jare i na odpoledne (proste jsem rekla, ze se ztratil - Kuba v postylce pak asi tyden vzdy konstatoval "dudlik se ztratil", ja jsem rekla "jo, ztratil se" a bylo. Slo to tak krasne, ze kdybych to vedela, sebrala jsem mu ho daleko driv ;o) a co bych ted dala za to, kdyby si ho mrnavec pro zmenu dal vnutit - vytrvale odmita a v noci mu slouzim za dudlik ja :o(( no nic, jdu zehlit - chci, kdyz uz musim ven, odnest do MC na burzu tehu veci ... chjo, docela je mi to lito, ze uz dalsi tehu nebude :o(( |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.