Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
19.6.2006 11:56:31
Malino, to je teda skok, od sněhuláka na pláž :-)))
Lelo, komplikace v Saudské Arabii nastaly (na letišti), netušíme, kdy se nám taťka vrátí :-(( Dny trávíme na zahradě u bazénku, na balkoně ve vaničce, lítáním na poštu a do koupelnovýho studia. A fotky nemám :-( |
Malina27 | 18328 |
19.6.2006 7:01:31
Tak jak uzivate slunicka? My jsme se byli koupat u rybnika. Peta by byla nejradsi ve vode porad.
Po delsi dobe jsem vytahla fotak a udelala par fotek. Tak tady je ta holcicka v satickach s culikama :-) |
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
16.6.2006 8:34:32
Jojo to chápem, vždy je niekomu horšie a nám to tak trocha dodáva optimizmu. Nemáš to lahké, ale zase o nič nejde. Hlavne, že ste z nemocnice doma.
A prosím, až budem zase pokusne volať už žiadne podobné výhovorky! :)) Tfuj tfuj tfuj nech už ste v poriadku. |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
15.6.2006 21:57:51
ahoj holky,
Samy, tak přeju krásnou dovolenou :)) Nám jsem ji teď úspěšně přeložila na začátek září, doufám, že tam pak nezmrznem :) Štěstí, že to nebylo přes cestovku, tam by se se mnou nikdo nebavil. Včera nás teda pustili z nemocnice, kortikoidy bude brát do konce června, pak uvidíme. S Vojtíkem jsem byla dnes na orl - měl od Ne ty večerní horečky, to jsem tu psala myslím, no a na rtg zjistili zánět dutin, takže má atb :(( Perfektní, ne? v těch vedrech, to je úžasné... :( ale jsem ráda, že mu zjistili z čeho to je, už se mu nachlazení táhne delší dobu, tak snad pak bude konečně fit. Jen do školy si asi dojde akorát pro výzo :) No a nějak mi dochází fantasy kdo kdy bude kluky hlídat, budou hlavně u našich, budem je vozit tam a zpět na ko, příští týden si asi zas vezmu 2 dny očr, pokud by nepohlídaly kamarádky, ale zas pokud začne soplit, tak to těžko, by nakazil jejich děti, fakt je to na palici :) Ale když jsem dnes v nemoc. viděla kloučka, jak ho vezou na lehátku celého v hadičkách na katetrizační sál či co... tak naše alergie nebo dutiny jsou proti těmto diagn NIC!!! S rozumem užívejte sluníčka a hoooodně zdravíčka a pohody vám všem!!! |
Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
15.6.2006 8:47:03
Ahoooj ahoooj,
Pavli škoda toho chorvatska, mohli sme dať rande. Chudák kluci :( Lelo pekný darček :))) Malinoooo holka zlatá, už som uvažovala, či tvoj telefón čo mám v mobile ešte využijem. Teda pozerám čo z tej tvojej buchtičky vyrástlo. Je chutnučká. Teším sa na vás. Holky, my padáme 22 na dovču, ale niekedy začiatkomm prázdnin si dajme scuka!!!! |
Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
14.6.2006 16:57:59
Ahojte, taky nakukuju a jsem líná psát :o)
Pavli, to je síla :o(( moc na vás myslím, ať je brzo dobře a ať zjistí, z čeho to chudák měl!! Děsím s něčeho podobného, kamarádky kluk takhle skončil v 8 letech - taky se to nějak střádalo a pak si pobyl v nemocnici (a nikdo nepřišel na to, z čeho to bylo - naštěstí se to už neopakovalo). Držte se!! Malino, ahoj! Super zimní fotka, pobavila mě :o)) Tak nějakej sraz zorganizuj, stejně by to asi bylo zase v Třebíči, ne? Ráda bych vás viděla ... všechny! s bydlením to budete mít fajn, zlatej třípokoják - co bych za něj dala ;o) šlapeme tu v bytě po sobě, děsné - jsem zvědavá, jak to ten rok a něco ještě přežijeme :o( jo a musím se pochlubit - pozemek je náš :o)) koukala jsem na katastr, připsali nám to k mým narozeninám ;o)) takže teď už jen pár drobností a můžeme bydlet :o) děti jsou protivné, nespí ... mimino celé dny kvičí - ale konečně - 2x už - spí v noci!!! V kuse od cca 21hod do 4!!! jupíííí, paráda!!! Jen jsem tak zblblá z těch 8 měsíců vstávání co dvě hodiny, že se po dvou hodinách budím i když dítě spí - snad mu to vydrží a já si brzo zase zvyknu spát :o) hezký den všem! |
Malina27 | 18328 |
14.6.2006 14:42:29
novejsi fotku zatim nemam, ale aspon neco.
|
Malina27 | 18328 |
14.6.2006 14:31:17
Ahoj zdravim vas a preju vam krasnej slunickovej den :-)
Pavli, doufam, ze je uz Vitek v pohode. Muze to bejt fakt cokoliv. Snad se brzo prijde na to, co a bude stacit se ty latce vyhejbat. Zazila jsem na pohotovosti par lidi s velkejma alergiema, ale vetsinou to po prvni injekci zmizelo. Tohle muselo bejt fakt drsny.... preju, aby se to uz neopakovalo. Samy, ja sem tak jednou za tejden nakouknu, ale jsem lina psat. Mozna, kdyby byl nejakej ten sraz a mohly jsme pokecat osobne, ze by se potom i lip psalo, kdyz by clvek vedel, s kym mluvil, o cem, kdo jakej je a tak. Tohle je takovy dost umely jen sem obcas neco napsat... Jinak my jsme zdravi. Peti je 2 a ctvrt. Za posledni asi mesic se hrozne zmenila, jakoby zas poskocila vyvojove dopredu - naucila se hrat si sama, prestala knourat a sapat se po mne a je moc roztomila (i s culickama :-)). Fakt jsem z ni ted uplne hotova, jak je perfektni. Driv jsem z ni byla utahana a stvala me, jak furt knucela a otravovala a nezabavila se sama ani na minutu. Ted se to zlomilo a je moje Zlatenka. Krasne mluvi ve vetach, zpiva a rika basnicky. A taky si hrozne srandovne vymejsli - napr - Maminko, pomoz mi stoupat, ja mam rozbity nozicky, musim si je dat spravit :-))) No a s bydlenim - domek se nam zatim nepodarilo sehnat. Ale nastesti se rozhoupala mamina, pujde do domku po babicce a nam necha 3pokojak. Budem hledat dal domek, nebo budem stavet a pak se byt proda. Takze ted vyklizime ty tuny harampadi z baraku po babi a spravujeme odpad, koupelnu, vodu a elektriku a pak bude akce kulovy blesk - maminu prestehovat k babi a nas do bytu a tenhle 1pokojak prodat. Toz tak... aspon neco se deje. Ale je to drina. Preju vsem krasny leto, ahoj R. |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
14.6.2006 6:58:57
Ahoj Pavli, to je teda fakt smutný. V práci to pochopí, s tím se nenervuj. Hlavně aby Vítek byl OK a zjistili, co to bylo. Tak se držte!!
|
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
13.6.2006 22:29:19
ahoj holky,
ozývám se po dlouhé době, máme za sebou nepříjemné zážitky - Víťa se minulý týden strašně osypal, potravinová alergie nevíme na co, akorát na svoje narozky, ale z oslavy to teda nebylo, druhý den 8. nás dr. poslala do nemocnice, vypadal ještě hůř, takže skončil na kapačkách, dostával hydrokortizon a calcium, od Ne už jen tabletky- kortikoidy a fenistil kapky, čímsi jsem ho mazala, aby to nesvědilo, no šílené, jsem tam s ním od rána do večera, tělíčko už má čisté, jen na obličeji se mu sem tam červený flíček objeví, ještě má dietu, třeba jahody letos vůbec nemůže... to bude drsné, teď, když všechno začíná zrát :((( Měli jsme jet příští So do Chorv, tak to padá, pokouším se to přesunou na začátek září, je po lécích strašně ospalý i nervní, dnes mu snížili dávky, tak uvidíme, jak bude reagovat, vůbec nesmí do školky - imunita je po těch lécích v háji, vůbec nevím, jak to vyřešíme, když bude muset na kontroly, ani nebude moci být u našich, snad to nějak půjde.... Navíc Vojtík je u našich od Ne - došla jsem v So vyflusnutá z nem, a doma Vojt s teplotou, v Ne zas, přes den je ok a večer má 38, zítra pro něho jede K., stejně jsme objednaní na orl, ach jo, to je v pytli a jak tohle mám skloubit s prací, to teda fakt nevím :((( Hlavně mám strach, že se Víťa může osypat znovu, kdo ví, jestli mu vůbec zjistí, z čeho to bylo, miluje med, ale ten den ho teda neměl, ale je možné, že si prostě za ty 3 roky, co ho jí, tuhle alerg. vypěstoval.... Z krve mu jen zjistili IGg či co hodně vysoké - takže předpoklad k alergii má od narození, paradoxně ale neměl třeba žádné kožní problémy jako mimino, suchou kůži... nic... asi se to v něm 4 roky střádalo a teď to vypuklo.... příště snad s lepšími zprávami ahoj ahoj |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.